رییس اداره سلامت آموزش و پرورش شهر تهران گفت: در راستای توسعه فرهنگ تغذیه سالم در بین دانشآموزان، از مهر ماه امسال غذاهای گرم و سالم با اولویت مدارس ابتدایی در بوفهها توزیع میشود.
بهنوش آرامفر در گفتوگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه بخشنامهای مربوط به تهیه و توزیع غذاهای سالم در مدارس شهریور ماه در اختیار مناطق آموزش و پرورش شهر تهران قرار خواهد گرفت، گفت: در این بخشنامه جزئیات توزیع غذاهای سالم با هدف ایجاد انگیزه و جذابیت برای دانشآموزان و همچنین لیست خوراکیهای غیرمجاز به طور کامل تشریح شده است.
وی افزود: مقرر شده برای حفظ سلامت دانشآموزان به ویژه دانشآموزان ابتدایی، از خوراکیهای گرم و سالم از جمله آش رشته، لوبیا، عدسی، ماکارانی با سویا، تخممرغ و سیبزمینی آبپز در بوفهها توزیع شود و همچنین پایگاههای سلامت نیز نظارت جدیتر بر توزیع خوراکیهای مدارس داشته باشند.
رییس اداره سلامت آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: مقرر شده پس از بازدید، بازخورد بازرسیها در اختیار اداره کل قرار بگیرد تا موارد به دقت بررسی شده و به مناطق و مدارس اعلام شود.
آرامفر گفت: در کنار توزیع غذاهای گرم و سالم، مقرر شده خشکبار که از لحاظ تغذیه بسیار برای دانشآموزان مفید است نیز در بوفههای مدارس قرار بگیرد تا نه تنها دانشآموزان از خوراکیهای سالم و مغذی استفاده کنند، بلکه فرهنگ استفاده از خوراکیهای مناسب از همان کودکی در بین آنها نهادینه شود.
به گفته وی، سال گذشته از بین 3849 مدرسه سطح شهر تهران، بیش از 3500 مدرسه مورد بازرسی مستقیم قرار گرفت و نتایج بازرسیها به اداره کل ارزیابی و عملکرد ارسال شد.
رییس اداره سلامت آموزش و پرورش شهر تهران تصریح کرد: امسال تمهیداتی اندیشیده شده که بنرهای بزرگ خوراکیهای سالم در بوفههای مدارس نصب شود تا دانشآموزان نسبت به خوراکیهای سالم اطلاعات دقیقتری داشته باشند.
به گفته آرامفر، امسال نظارت بر بوفههای مدارس جدیتر خواهد بود و مقرر شده مناطق نیز گزارش کار پایگاههای سلامت را به شهر تهران اعلام کنند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 800 مدرسه مروج سلامت در شهر تهران فعالیت میکند، گفت: طی پنج سال باید تمامی مدارس تحت پوشش این طرح قرار بگیرند و برای افزایش مدارس مروج سلامت پایتخت منتظر اعلام حوزه ستادی آموزش و پرورش هستیم.
انتهای پیام