فرهاد توحیدی اظهار امیدواری کرد: تا قبل از 24 مرداد و زمان پایان کار دولت دهم، مشکلات خانه سینما حل شود و به دولت یازدهم منتقل نشود.
به گزارش خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رییس هیات مدیره خانه سینما بعد از جلسه مجمع عمومی غیررسمی که با حضور نمایندگان صنوف در ساختمان شماره دو خانه سینما برگزار شد، عصر 6 مرداد ماه در نشستی، توضیح داد: امروز ششم مردادماه بود و مطابق آگهی فراخوان مجمع عمومی فوقالعاده، باید آن را در ساختمان شماره یک برگزار میکردیم که علیرغم تمام تلاشهایی که برای کسب مجوز انجام دادیم که تا ساعت 17 امروز ادامه داشت، متاسفانه موفق به برگزاری نشدیم.
وی افزود: چون آنجا (خانه سینما) به طور غیرقانونی بسته شده است و بهدرخواست ما از سوی نیروی انتظامی تحت نظر قرار گرفته است و علیرغم اینکه مطلع شدیم، آقای احمدینژاد هم دستور دادهاند این ساختمان برای برپایی مجمع عمومی در اختیار ما قرار بگیرد اما متاسفانه این خواسته محقق نشد.
توحیدی با اشاره به جلسهای که در ساختمان شماره دو خانه سینما برگزار شد، گفت: اعضای 25 صنف خانه سینما در خیابان وصال دور هم آمدهاند و در جلسهای که لحظاتی پیش به پایان رسید، کلیات اساسنامه هیات هفت نفره را مورد بررسی و تایید قرار دهند که در نهایت با مفاد آن موافقت شد.
وی افزود: هیاتمدیره خانه سینما موظف است، فراخوان مجمععمومی را در نوبت دیگری اعلام کند چراکه برپایی جلسه امروز، مقدمات طی شد و حتما مجمع عمومی دیگری پیشبینی شده که تشریفات قانونی آن انجام خواهد شد.
رییس هیات مدیره خانه سینما در پاسخ به اینکه چرا علیرغم دستور رییس جمهور ساختمان شماره یک خانه سینما بازگشایی نشد، گفت: این دستور باید کتبا به ما داده میشد و ما آن را به معاونت اجتماعی نیروی انتظامی میفرستادیم تا این اجازه صادر شود اما امیدوار هستیم در روزهای آینده این امر تحقق پیدا کند تا مجمع عمومی در ساختمان شماره یک برگزار شود.
توحیدی، حاضران در جلسه امروز را نمایندگان 25 صنف که برای مجمع عمومی انتخاب شده بودند، اعلام کرد.
وی درباره اینکه از سوی نیروی انتظامی اعلام شده بود نیروی انتظامی تا شش مردادماه حفاظت خانه سینما را برعهده خواهد داشت، اظهار کرد: سردار منتظرالمهدی اعلام کردند، خانه سینما تا حل اختلافات تحت نظارت نیروی انتظامی خواهد بود.
توحیدی با تاکید بر اینکه اعضای خانه سینما حسننیت خودشان را نشان دادهاند، گفت: ما همه مفاد تفاهمنامه 13 تیر را انجام دادیم اما بعد از آن جلسه، دوستان برخلاف توافق مجمع عمومی تشکیل دادند و تشکیلاتی را تحت عنوان خانه سینما که ما به آن میگوییم خانه سینمای دو راهاندازی کردند که با دستوری که اخیرا آقای احمدینژاد دادند، عملا آن تشکیلات کان لم یکن تلقی میشود. همچنین طرح شکایتی که ما داشتیم و به وزارت ارشاد ابلاغ شد و آنها حق ثبت تشکل دیگری به نام خانه سینما را ندارند.
رییس هیات مدیره خانه سینما با بیان اینکه علیرغم دستور صریح رییس جمهور همچنان سنگاندازی میشود، ادامه داد: متاسفانه از دستور آقای احمدینژاد پیروی نمیشود که امیدوارم ظرف روزهای آینده تا زمانی که دولت دهم مسوولیت دارد، مشکل حل شود و با خیال آسوده به استقبال دولت جدید برویم بدون آنکه برای دولت یازدهم مشکلی ایجاد کرده باشیم.
وی افزود: امیدوارم طی روزهای آینده ابرهای تیره کنار بروند و توسل به قانون جایگزین رفتارهای غیرقانونی شود.
او از طرف اصناف 29 گانه خانه سینما از رییس جمهور بابت دلسوزیهایی که جهت رفع مشکل داشته است، تشکر کرد و گفت: همچنین دفتر ایشان با حساسیت به موضوع نگاه کردهاند.
توحیدی درباره حضور مسعود جعفریجوزانی در جلسهی اخیر گفت: از ایشان دعوت کردیم تا حضور داشته باشند. آقای جوزانی زحمات زیادی کشیدهاند و با دلسوزی کوشش کردند مشکل حل شوند و امروز هم در همین راستا آمدند. ضمن اینکه ایشان تاکید داشتند بسته ماندن ساختمان خانه سینما دلیل نمیشود مجمع عمومی برگزار نشود و معتقد بودند مجمع عمومی امروز جنبه قانونی دارد و با توجه به بسته ماندن در خانه سینما، همه به این ساختمان مراجعت کردهاند.
وی افزود: از نظر او جلسه رسمیت داشت و معتقد بود، موافقت با اساسنامه جنبه رسمی پیدا کند. اما قانون ما را موظف میکند همه قوانین را رعایت کنیم. چون اگر در زمان و مکان و دستور جلسه اتفاقی بیفتد، باید طبق آگهی اطلاعرسانی شود و ما هم طبق قانون موظفیم این کار را بکنیم. هرچند که بعضیها معتقد بودند این جابهجایی را میشود توجیه کرد.
توحیدی با اشاره به بیانیهای که بعد از جلسه اخیر،6 مرداد ماه منتشر شده است، خاطرنشان کرد: امیدواریم این بیانیه از سوی مجمع عمومی امروز همان کارکرد را داشته باشد و حسن نیت اعضای خانه سینما را در عمل و وفاداری به مفاد جلسه 13 تیرماه را ثابت کند.
به گزارش ایسنا، در جلسه خانهی سینما که تا پیش از افطار ادامه داشت، داوود رشیدی و علی دهکردی از صنف بازیگران، عباس شوقی از جلوههای ویژه، مهین نویدی و نوید فرحمرزی از چهرهپردازان، نورالدین زرینکلک و روانبخش صادقی از صنف انیمیشن، بهمن اردلان و محمدرضا دلپاک از صدابرداران، پروین صفری و بهزاد آدینهوند از طراحان فیلم، سارا قرهچهداغی و داریوش میرزایی از طراحان فنی و مجریان صحنه، حافظ احمدی و علی نیکرفتار از انجمن عکاسان، محمد آلادپوش و حسن قلیزاده از انجمن فیلمبرداران، ابوالفضل سپهری از لابراتوار، مهدی خادم از انجمن مدیران سالنهای سینما، محمدرضا مقدسیان و ناصر صفاریان از مستندسازان، زینت رضا و سیمین آزادی از منشیان صحنه، علی علایی و ذبیحالله رحمانی از انجمن منتقدان سینمایی، منوچهر محمدی و غلامرضا موسوی از شورای عالی تهیهکنندگان، حسن حسندوست و مصطفی خرقهپوش از کانون تدوینگران، مصطفی بافرونی و محمد لشگری از دستیاران فیلمبردار، آناهید آباد و مصطفی احمدی از دستیاران و برنامهریزان، جابر قاسمعلی و عبدالله اسفندیاری از فیلمنامهنویسان، محمدرضا هنرمند و مازیار میری از کانون کارگردانان، حمید دهقانپور و حسین اعرابی از کانون مدرسان ایرانی سینما، پیروز ارجمند و فریدون شهبازیان از کانون آهنگسازان، مصطفی رزاقکریمی و جعفر صانعیمقدم از انجمن تهیهکنندگان مستند و مجید برزگر و بیژن باقری از انجمن فیلم کوتاه به همراه رویا تیموریان، مریم بوبانی، رضا کیانیان، مسعود رایگان، فرشته طائرپور، کامران ملکی، علیرضا شجاعنوری، منوچهر شاهسواری، ابوالحسن داوودی، پگاه آهنگرانی، مهتاب کرامتی، جواد نوروزبیگی، تهمینه میلانی، السا فیروزآذر، پارسا پیروزفر، حبیب رضایی، هانیه توسلی، همایون ارشادی، عزیز ساعتی، مهدی برزگر و حسین محجوب حضور داشتند.
انتهای پیام