قاشق‌های خوردنی دوستدار محیط زیست + تصاویر

قاشق‌های قابل خوردن از جنس ذرت یا نان می‌توانند به عنوان جایگزین مناسبی به جای قاشق‌های پلاستیکی یک بار مصرف مورد استفاده قرار بگیرند.

قاشق‌های قابل خوردن از جنس ذرت یا نان می‌توانند به عنوان جایگزین مناسبی به جای قاشق‌های پلاستیکی یک بار مصرف مورد استفاده قرار بگیرند.

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، قاشق‌های خوردنی زیست تخریب‌پذیر از جنس ذرت ساخته شده‌اند که پس از صرف غذا براحتی تکه تکه شده و مانند اسنک قابل خوردن هستند.

در این قاشق‌های دوستدار محیط زیست از مواد ارگانیگ استفاده شده و با سه طعم ساده، شیرین و تند به بازار عرضه شده‌اند.

نمونه ساده‌تری از قاشق‌های قابل خوردن بوسیله برش دادن نان یا استفاده از خمیر شیرینی پزی قابل تهیه هستند.

نان‌های برش خورده با قالب مخصوص یا خمیر شیرینی پزی درون قالب های فلزی به شکل نان بمدت 15 تا 20 دقیقه دورن فر قرار داده می‌شوند؛ از این قاشق‌های خوردنی می‌توان برای پذیرایی عصرانه یا پیک نیک استفاده کرد.

انتهای پیام

قاشق قابل خوردن از جنس ذرت با طعم های مختلف

قاشق قابل خوردن از جنس ذرت با طعم های مختلف

قاشق خوردنی تهیه شده از تکه های برش خورده نان

قاشق خوردنی تهیه شده از تکه های برش خورده نان

  • یکشنبه/ ۲۳ تیر ۱۳۹۲ / ۰۹:۴۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 92042313862
  • خبرنگار : 71452