یک عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت با بیان اینکه اصولگرایان و اصلاحطلبان میتوانند در خصوص مسائل کلی کشور گفتوگو کنند گفت که این نوع گفتوگوها با تاکید بر نقاط مشترک میتواند آثار مثبتی در جامعه داشته باشد.
جواد جهانگیرزاده در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) اظهار کرد: گفتوگو میان تمام نیروهای انقلاب موضوعی منطقی است، اما باید مبانی فکری برای این گفتوگو فراهم شود.
وی توضیح داد: همانطور که در دوره انتخابات برخی از کاندیداها مطرح کردند قاعده اصولگرایی طرفداری از انقلاب، اعتقاد به ولایت فقیه و حرکت در چارچوب قانون اساسی است؛ طبیعتا اگر کسی این چارچوب را برنتابد گفتوگو نیز معنا و مفهمومی نخواهد داشت.
این نماینده اصولگرای مجلس همچنین با تاکید بر اینکه حضور نحلههای فکری و روشهای سیاسی مختلف منافاتی با منافع عمومی ندارد، گفت: بخشی از رقابتهای بین این نحلههای فکری باعث پیشبرد جامعه و ارایه خدمات بیشتر به مردم میشود مشروط به اینکه این رقابتها به اصول اساسی انقلاب آسیب نزد.
جهانگیرزاده ادامه داد: طبیعتا رقابت گروه و جریانات سیاسی در جلب نظر مردم منجر به ارایه خدمات بیشتر آنها به نظام خواهد شد البته در این بین انجام گفتوگو میان جریانهای مختلف سیاسی به خصوص اصولگرایان و اصلاحطلبان در موضوعات کلی در کاهش میزان تنشها و بر مبنای اصول مبنایی انقلاب تاثیرگذار است.
این عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت توضیح داد: نحله و گرایشهای فکری و سیاسی مختلف همچون اصولگرایان و اصلاحطلبان میتوانند در مسائل کلی مربوط به حوزه امنیت ملی و روابط بینالمللی که در آن مصالح و منافع کشور و ملت در نظر گرفته شده، گفتوگو کنند اما در مورد شیوه اداره جامعه گرایشهای مختلف وجود دارد که حتی میتواند منشا رشد بیشتری برای جامعه باشد.
وی با بیان اینکه تاکید بر نقاط مشترک گروههای سیاسی منافی توسعه نیست گفت: طبیعتا تاکید گروههای سیاسی همچون اصلاحطلبان و اصولگرایان بر نقاط مشترک یعنی قانون اساسی، تبعیت از رهبری، حرکت بر مبنای اسلام و در نظر گرفتن منافع کشور آثار مثبتی را در جامعه خواهد داشت، ولی این بدان معنا نیست که تاکید بر این نقاط مشترک تمامی فاصلهها و نقاط اختلافی را از یاد ببرد داشتن چنین تصوری یک نوع سادهانگاری است.
جهانگیرزاده خاطر نشان کرد: نمیتوان فکر کرد که با فراز و فرود یک جریان سیاسی، جریان ریشهداری همچون اصولگرا دست بالا برده تسلیم شده و از مبانی فکریاش دست بکشد. این اتفاق حتی یک ضرر برای جامعه است جریانهایی همچون اصولگرا و بخشی از جریان اصلاحطلب نمیتوانند چنین رویکردی را درپیش بیگرند.
این عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت افزود: تصور این موضوع که با تاکید بر نقاط مشترک اختلافات میان دو جریان اصلاحطلبان و اصولگرایان کاهش پیدا میکند یک موضوع آرمانی است و خیلی با واقعیات سیاسی جامعه همخوانی ندارد اعتقاد بنده بر این است که با فراز و فرود یک دولت تمامی تفکرات یک کشور از بین نمیرود به نقاط مشترک تبدیل نمیشود.
این نماینده اصولگرا مجلس همچنین بحث در مورد گفتوگو میان دو جریان اصلاحطلب و اصولگرا را به لحاظ زمانی مطلوب ندانست و گفت: در شرایط کنونی و با نتیجه انتخابات ریاست جمهوری عدهای خود را بازنده و عدهای برنده میدانند به همین دلیل طرح موضوع گفتوگو میان دو جریان سیاس کشور از لحاظ ذاتی مطلوب است اما به لحاظ زمانی نمیتوان اولویتی را بر آن وارد دانست.
وی در پایان گفت: شاید حتی طرح این موضوع شائبههای جدیدی را به همراه داشته باشد مبنی بر اینکه تلاش برای گفتوگو ناشی از احساس ضعف و یا ناشی از احساس قدرت است که این موضوع خود جای بحث دارد.
انتهای پیام