همزمان با میلاد منجی عالم بشریت

نهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت برگزار می‌شود

نهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت با شعار "تربیت زمینه‌ساز؛ راهبردها و راهکارها" در تاریخ دوم و سوم تیرماه مصادف با 14 و 15 ماه شعبان برگزار می‌شود.

نهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت با شعار "تربیت زمینه‌ساز؛ راهبردها و راهکارها" در تاریخ دوم و سوم تیرماه مصادف با 14 و 15 ماه شعبان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود پورسیدآقایی اظهار کرد: ما جهت برگزاری این همایش فراخوان‌هایی را به زبان‌های فارسی، عربی و انگلیسی اعلام کرده و جهت حضور پژوهشگران مختلف از نقاط گوناگون جهان به مراکز علمی و تحقیقاتی مختلف ارسال کردیم.

دبیر نهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت گفت: ما در این همایش سعی می‌کنیم تا پژوهشگران، استادان و فضلای دانشگاهی و حوزوی را که مرتبط با موضوع "تربیت زمینه‌ساز؛ راهبردها و راهکارها" هستند شناسایی کرده و در این زمینه با ارسال فراخوان به مراکز آنان و این افراد، آنان را در این زمینه فعال کنیم.

پورسیدآقایی با اشاره به این‌که «فراخوان برگزاری نهمین همایش دکترین مهدویت و دعوت‌نامه‌های آن به مراکز مختلف علمی ارسال شده‌اند» گفت: در این زمینه پیش‌نشست‌های تخصصی در مراکز مختلف علمی نیز برگزار شده و در ارتباط با برگزاری آن با جمعی از مراجع تقلید و شخصیت‌های علمی، کشوری و لشکری دیدار داشتیم.

وی مرکز مدیریت حوزه علمیه و وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی، امور خارجه و ... را از جمله مراکز و سازمان‌هایی عنوان کرد که در زمینه برگزاری نهمین همایش دکترین مهدویت با برگزارکنندگان آن همکاری داشته‌اند.

دبیر نهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت زمان برگزاری این همایش را دوم و سوم تیرماه مصادف با 14 و 15 ماه شعبان عنوان کرد و گفت: این همایش از ساعت 8:30 تا 20 در محل مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار خواهد شد.

پورسیدآقایی اظهار کرد: در افتتاحیه این همایش من به عنوان دبیر آن در رابطه با روندهای علمی و اجرایی نهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت سخنرانی خواهم کرد و بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده دکتر علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی، آیت‌الله حسینی بوشهری مدیر حوزه‌های علمیه کشور، دکتر حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، احمدی‌مقدم فرمانده نیروی انتظامی و حجت‌الاسلام والمسلمین اعرافی رییس جامعه‌المصطفی‌العالمیه سخنرانی خواهند کرد و از مهدی‌یاوران با اهدای لوح، تقدیر به عمل خواهد آمد و همچنین از خانواده شهید یوسف داغر از شهدای لبنان تجلیل می‌شود.

وی همچنین یادآور شد: در نهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت دو کمیسیون از سوی موسسه آینده روشن، یک کمیسیون توسط دانشگاه عالی دفاع ملی و یک کمیسیون نیز توسط گروه علوم تربیتی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) و پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش و دانشگاه علوم انتظامی برگزار خواهد شد.

دبیر نهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت تعداد مقالات فارسی رسیده به دبیرخانه این همایش را 108 مورد عنوان کرد و افزود: 22 مورد آنها می‌تواند در این همایش مطرح شوند.

پورسیدآقایی همچنین تعداد مقالاتی که از سوی مهمانان خارجی نهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت به این همایش رسیده است را 105 مورد عنوان کرد که 15 مورد آنها نیز فرصت طرح در طول مدت برگزاری این همایش را خواهند داشت.

وی تعداد کل مهمانان خارجی این همایش را 48 نفر عنوان کرد که از کشورهایی چون کانادا، سوئد، نروژ، بحرین، اردن، مصر، لبنان، عراق، پاکستان، بورکینافاسو، کویت، عربستان، فیلیپین و تانزانیا هستند.

وی اظهار کرد: در مراسم اختتاحیه این همایش نیز آیت‌الله اراکی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، یکی از مهمانان خارجی، دکتر حدادعادل، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات و حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی‌فرد نایب رییس مجلس شورای اسلامی سخنرانی خواهند کرد.

دبیر نهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت ادامه داد: همچنین در اختتامیه نهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت گزارش کمیسیون‌های این همایش توسط روسای آنها قرائت خواهد شد و در پایان بر اساس هماهنگی‌هایی که به عمل خواهد آمد تلاش می‌شود تا همچون دوره‌های گذشته دعای فرج و سلامتی حضرت ولیعصر (عج) توسط سرلشکر بسیجی دکتر فیروزآبادی به همراه مهمانان حاضر در این همایش قرائت شود.

پورسیدآقایی همچنین در پاسخ به پرسشی در رابطه با اینکه آیا در طول 9 سال برگزاری همایش دکترین مهدویت تاکنون پیمایشی جهت تاثیرگذاری‌ آن در سطح جامعه داشته‌اید، گفت: چنین کاری را به صورت علمی انجام ندادیم، ولی بازخوردهایش را به صورت شنیداری و در قالب نقد و بررسی‌های حضوری دریافت کردیم.

وی افزود: از جمله دستاوردهای این همایش می‌توان به مجموعه مقالات آن در طول هشت سال گذشته اشاره کرد که در حال حاضر منابعی جهت استفاده پژوهشگران در عرصه مطالعات مهدوی شده است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۹ خرداد ۱۳۹۲ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 92032918113
  • خبرنگار :