یک استاد دانشگاه گفت: انتظار ما برای امام عصر(عج)، باید یک انتظار مثبت باشد، فقط گریه کردن و دعا کردن معنی انتظار نیست. ما باید خود عامل حرکت مثبت در جامعه باشیم و آمادگی عمل داشته باشیم.
حجتالاسلام والمسلمین محمدحسین راستگو در گفتوگو با خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه « چندین آسیب متوجه مساله مهدویت است» اظهار کرد: اولین آسیب از سمت دشمنان اسلام است. دشمنان برای اینکه مهدویت و امامت در دنیا پخش نشود دست به هر توطئهای میزنند از جمله این توطئهها معرفی افرادی است که به دروغ خود را امام زمان معرفی میکنند و در راستای این کار از افراد سادهلوح استفاده میکنند و بعد از مدتی آنها را رها کرده و به دنبال افراد دیگری میروند.
وی افزود: آسیب دوم متوجه خانوادهها است، خانوادهها به لباس، دکتر، مدرسه، تفریح، اقتصاد و تمامی مسائل زندگی اهمیت میدهند و برای بهتر شدن زندگی با کارشناس صحبت میکنند. چگونه است که وقتی نوبت به اعتقادات و پایههای اساسی اندیشه و فکر فرزندانشان میرسد نه آنقدر وقت میگذارند و نه هزینهای میکنند و فقط به این اکتفا میکنند که دعا کنند.
راستگو ادامه داد: سومین آسیب مربوط به بزرگان دین، علما و روحانیون است کسانی که دستاندرکار اشاعه فرهنگ اسلام هستند باید در راستای مساله مهدویت شفاف سازی داشته باشند و مردم را نسبت به این مساله ترغیب کنند.
این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: نباید کارهای گذشتگان با ارائه کتابهای فراوانی که از خود بجا گذاشتهاند را نادیده بگیریم و کار آنها قابل تقدیر و تشکر است ولی نسبت به توطئهها و نیازهای جامعه و خانوادهها هنوز خلاءهای زیادی در راستای ترویج فرهنگ مهدویت وجود دارد.
وی افزود: اگر به سایتهای اینترنتی که در حال حاضر وجود دارد مراجعه کنیم هر مطلبی را که جستجو کنیم اطلاعات زیادی به ما میدهد، ولی وقتی در این سایتها کلمه "مهدویت" را جستجو میکنیم شاید آنقدر که باید و شاید به ما اطلاعات نمیدهد.
راستگو خاطرنشان کرد: ما باید با ارایه اطلاعاتی که در اختیار داریم اثبات کنیم آن کسی که ما به عنوان مصلح جهانی به او اعتقاد داریم درست است و نباید بگذاریم غربیان و سایر ادیان فرهنگشان را به ما انتقال دهند بلکه ما باید با شفافسازی اعتقادات اصیل خود را جایگزین اعتقادات باطل آنها کنیم. شاید اینگونه بتوانیم دِین خود را به مهدویت ادا کنیم.
مدیر مرکز تربیت مربی کودک و نوجوان دفتر تبلیغات اسلامی در ادامه با اشاره به اینکه «اگر مساله مهدویت در جامعه ترویج پیدا کند باعث رشد و شکوفایی جامعه میشود» گفت: در مساله مهدویت ما دو نوع انتظار داریم، یک نوع انتظار مثبت و یک نوع انتظار منفی. اگر بخواهیم از انتظار مثبت صحبت کنیم همانند دانشجو یا دانشآموزی است که برای زمان امتحان تمام وقت خود را میگذارد و انتظار امتحان را میکشد، ولی انتظار منفی همانند دانشآموزی است که برای رسیدن به زمان امتحان این مدت انتظارش را به بطالت میگذراند.
وی خاطرنشان کرد: انتظار ما برای امام عصر(عج) باید یک انتظار مثبت باشد، فقط گریه کردن و دعا کردن معنی انتظار نیست. ما باید خود عامل حرکت مثبت در جامعه باشیم و آمادگی عمل داشته باشیم.
راستگو در پایان گفت: ما باید خود را برای ظهور امام زمان آماده کنیم در راستای این فعالیتها نباید فقط امیال شخصی خود را ببینیم و در مسیر دشمن حرکت کنیم بلکه باید فرهنگ اصیل پیامبر را ترویج بدهیم. انتظار اگر واقعا انتظار باشد باید عالیترین تحرک، نشاط، شادابی و کمال را به جامعه تزریق کند اگر انتظار ما درست باشد در اوج قله قرار میگیریم.
انتهای پیام