رضایی:امروز مساله مردم هستند، نه اشخاص، جناح های سیاسی و دعواهای احزاب

محسن رضایی با بیان این‌که سه مساله امروز پیش روی کشور، تحریم ها، مشکلات اقتصادی، و منازعات سیاسی است، گفت: مساله امروز مردم ایران اشخاص نیست و ما به چه زبانی بگوییم که امروز مساله مردم ایران خود مردم هستند، نه اشخاص، جناح های سیاسی و دعواهای احزاب با یکدیگر.

محسن رضایی با بیان این‌که سه مساله امروز پیش روی کشور، تحریم ها، مشکلات اقتصادی، و منازعات سیاسی است، گفت: مساله امروز مردم ایران اشخاص نیست و ما به چه زبانی بگوییم که امروز مساله مردم ایران خود مردم هستند، نه اشخاص، جناح های سیاسی و دعواهای احزاب با یکدیگر.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،منطقه خوزستان، محسن رضایی در جمع مردم اهواز با درود بر خوزستان، شهیدان، رزمندگان و ایثارگران این خطه به سخن امام خمینی (ره) مبنی بر این‌که "خوزستان دین خود را به اسلام ادا کرد" اشاره و اظهار کرد: من فرزند خوزستان هستم و به نمایندگی از شما در مناظرات تلویزیونی شرکت و سعی کردم حق، ادب و اخلاق را به نمایش بگذارم.

وی با بیان این‌که خدا را شاکرم که از این سه مناظره سربلند و پیروز بیرون آمدم، افزود: امیدوارم در شرایط حساس فعلی کشور که ملت ایران در آستانه تصمیم گیری مهم و سرنوشت سازی است، همه برادران و خواهران خوزستانی با قدرت تمام یک حماسه بزرگ سیاسی دیگر را در کشور رقم بزنند و ثابت کنند خوزستانی ها نه تنها مرد جنگ و دلاوری، بلکه مرد سیاست و سیاست مداری هم هستند.

رضایی تصریح کرد: دولت آینده در شرایط حسایسی در حال شکل گیری است؛ یک بعد شرایط فعلی کشور تحریم های اقتصادی اعمال شده از سوی نظام استکبار غرب به بهانه مساله هسته ای ایران است. نظام استکبار غرب، ایران را تحریم کرده و اجازه فروش نفت را نمی دهد و نمی گذارد کشتی ها به بنادر ایران نزدیک شوند. تحریم های اقتصادی یکی از مسایل پیش روی کشور است و مساله دیگر نیز مشکلات اقتصادی کشور و گرانی و بیکاری و فشارهای شدید موجود بر روی مردم است.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: مساله سوم این است که بیش از 10 تا 15 سال است که منازعات سیاسی تحت عنوان جناح های سیاسی به کشور وارد شده و از پشت صحنه مدیریت کشور را تحت تاثیر قرار داده است؛ بنابراین منازعات سیاسی، تحریم ها و مشکلات اقتصادی در کشور سه مساله پیش روی کشور است که باید خاتمه یابند.

وی با طرح این سوال که با اعمال چه نوع مدیریتی می توان بر این مشکلات غلبه کرد؟ ادامه داد: به طور یقین اگر این مدیریت از نوع جناحی باشد، نه تنها نمی تواند منازعات سیاسی را حل کند، بلکه مسایل و تحریم های اقتصادی را نیز حل نخواهد کرد، زیرا مشکلات فعلی کشور محصول مدیریت های جناحی 20 سال اخیر کشور است.

رضایی با تاکید بر این‌که اگر یک مدیریت جناحی دیگر بر سر کار بیاید و نتواند این مسایل را خاتمه دهد، دوباره سر جای اول خود خواهیم ماند، گفت: عده ای در تهران نشسته اند و خیالشان هم راحت است؛ هزینه این مشکلات را که آنها نمی پردازند، هزینه را ملت ایران و مردم می پردازند.

وی با بیان این‌که منازعات باید خاتمه یابد و ملت ایران نمی‌تواند بار دیگر هزینه سنگینی را بابت شکل گیری یک دولت ضعیف بپردازد افزود: معمولا اینگونه است که بعد از پایان کار دولت ها، بازخواست نمی شوند و تاکنون در کشور از هیچ دولتی خواسته نشده درباره اقدامات مثبت و منفی و کارنامه عملکرد خود توضیح دهد و بگوید که در مورد کارهای منفی آیا نمی توانست به گونه ای عمل کند که هزینه های کمتری بر مردم تحمل شود.

رضایی با بیان این‌که دیگر نمی توانیم وقت را از دست بدهیم تاکید کرد: فشارهای اقتصادی، مساله تحریم ها و منازعات سیاسی باید پایان یابد.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به مناظره سیاسی نامزدهای ریاست جمهوری اظهار کرد: بدون شک همه نامزدها افراد شایسته ای هستند که از فیلتر شورای نگهبان هم رد شده اند، اما در مناظره دیروز همه شاهد بودیم که به جای دفاع از حق مردم ایران و نظام، هر یک از کاندیداها در مقابل دیگری از خود و جناح مطبوعش دفاع می کرد. اگر این افراد دوباره بخواهند سر کار بیایند و همین دعواهای دیروز را دوباره در کشور تکرار کنند، تحریم ها و مشکلات اقتصادی و منازعات سیاسی حل نمی شود؛ ملت ایران تا چه زمانی باید هزینه این جناح ها را بپردازد و تا کی برای آنها هزینه کند؟

وی با اشاره به شعار "سلام بر زندگی" افزود: زندگی متعلق به مردم است و به جناح های سیاسی اختصاص ندارد؛ سلام بر زندگی یعنی سلام بر اشتغال، اخلاق، درآمد، تفریح سالم، آرامش، نشاط و شادمانی و این همان چیزهایی است که امروز مردم خواهان آن هستند. شعار ما این است که امروز نیامده ایم که قدرت را از این جناح گرفته و به دست جناح دیگری بدهیم.

رضایی همچنین با اشاره به عدم شرکت در ائتلاف ها تصریح کرد: در دو سه ماه اخیر موضوع ائتلاف ها بسیار خبرساز شده بود و هر روز برای حضور در یک ائتلاف دعوت می شدم؛ اما پاسخ من این بود که چرا به ائتلاف جناح ها وارد شوم و اگر ائتلاف تشکیل دهم آن ائتلاف 1+77 میلیون مردم خواهد بود. مساله امروز، مردم هستند و می خواهیم حق مردم را به خودشان بازگردانیم.

وی با اشاره به حضور خود در خیابان ها و بازارهای منطقه محروم "عین دو" اهواز با ابراز تاسف از محرومیت ها و مشکلات بسیار این منطقه اظهار کرد: خوزستان در کنار ثروت نشسته، ولی در فقر و بیکاری به سر می برد. چقدر جوان بیکار در این استان وجود دارد و وضع معلمان، بازنشستگان، کارگران و کشاورزان چگونه است؟ باید همه دست به دست هم داده و کاری به جناح چپ و راست و اصولگرا و اصلاح طلب نداشته باشیم و همه یک شعار بدهیم و آن شعار "مردم" باشد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: در مناظرات به دلیل کمبود وقت از چهار قوم عرب، بختیاری، ترکمن و تالشی نام برده نشد که امروز این چهار قوم را به اسم نام می برم تا به صحبت های دیروز من در مناظره اضافه شود. در ابتدا که من از برخی اقوام نام می بردم، عده ای مخالفت می کردند و حتی بخشی از فیلم مستندم را که در آن گفته شد بین اقوام ایرانی نباید تبعیض قائل شویم سانسور کردند، ولی دیروز شاهد بودید که همه کاندیداها از هم سبقت می گرفتند و یکی می گفت من معاونت اقوام ایجاد می کنم و افراد دیگر هم در مورد اقوام صحبت می کردند.

رضایی گفت: عدالت یعنی اینکه در جامعه تبعیض نباشد و پارتی بازی، فساد و رشوه خواری خاتمه داده شود. امام راحل شعار اصلی انقلاب را عدالت نامید و امروز حرف ما این است که چرا باید به قوم عرب یا لر طور دیگری نگاه شود؟ همه اقوام ایرانی یک خانواده هستند.

وی افزود: ما می گوییم جناح های سیاسی باید خودشان را زیرمجموعه مردم تعریف کنند، نه اینکه مردم زیرمجموعه جناح ها قرار بگیرند، اما عده ای بر این عقیده هستند که اول جناح های سیاسی و بعد مردم قرار دارند و این چیزی است که در دو سه دولت اخیر اتفاق افتاد و نتیجه آن را شاهدیم. امروز می خواهیم راه جدیدی را در پیش بگیریم و مردم را بر جناح های سیاسی مقدم کنیم.

رضایی در پایان به معضل گرد غبار در 11 استان جنوبی کشور به ویژه خوزستان اشاره و خاطرنشان کرد: گرد و غبار زندگی را برای مردم سخت کرده و در اولین فرصت اقدام لازم را انجام خواهم داد و حتی در صورت لزوم با سازمان ملل و کشورهای منطقه برای رفع این معضل وارد مذاکره می شوم تا این غبار کنترل شود و مردم نفس راحتی بکشند. مساله دیگر در استان مشکل آب شرب در اکثر شهرهای استان از جمله شوشتر، اهواز، آبادان، دزفول، مسجدسلیمان، خرمشهر و رامهرمز است و رفع مشکل آب شرب مردم خوزستان در اولویت نخست برنامه های دولت آینده خواهد بود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 92031910261
  • خبرنگار :