روحانی: من عزت و غرور ملی ایرانیان را بازخواهم گرداند

حسن روحانی گفت: با مشورت بزرگان کشور یعنی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد خاتمی، در این راه قدم گذاشتم، اما امیدم به شما جوانان است.

حسن روحانی گفت: با مشورت بزرگان کشور یعنی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد خاتمی، در این راه قدم گذاشتم، اما امیدم به شما جوانان است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در همایش تدبیر و امید که در ورزشگاه شهید شیرودی برگزار شد، در جواب احساسات پرشور جوانان حاضر در سالن گفت: احساس شور جوانی می‌کنم و ای کاش در جمع شما بودم.

وی با بیان این‌که دست تک تک شما غیورمردان را می‌بوسم، اظهار کرد: سلام بر شما ملت ایران، سلام بر دختران، پسران و سلام بر همه اقوام ایرانی.

وی با بیان این‌که برای من روشن بود از بین بردن وحدت و انسجام به معنای از هم پاشیدن قدرت ملی خواهد بود، ادامه داد: از هم‌گسیختگی چارچوب‌های اقتصادی و اجتماعی، تصمیمات فردی، خودشیفتگی و کنار گذاشتن دانایان جامعه و همچنین منزوی کردن سرمایه‌های ملی و توهین و افترا به بزرگان کشور، نتیجه‌ای جز شرایط امروز را به همراه ندارد و من می‌دانستم قدم گذاشتن در این راه چقدر سخت و مشکل است.

این کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری با اشاره به این‌که عده‌ای نمی‌خواهند وضع هشت سال گذشته تغییر کند، خاطرنشان کرد: عده‌ای می‌خواهند باز هم راه و مسیر گذشته ادامه یابد و عده‌ای هم هنوز فقر داخلی و تحقیر خارجی را افتخار می‌پندارند.

روحانی با تاکید بر این‌که من عزت و غرور ایرانیان را بازخواهم گرداند، گفت: من مجددا قدرت ملی را به این کشور به کمک همت شما جوانان برمی‌گردانم.

وی با بیان این‌که باید به افراطی‌گری‌ها و خودسری‌ها پایان دهیم، تصریح کرد: ما خواستار اجرای قانون دراین کشور هستیم.

روحانی با بیان این‌که همه ما به دنبال تغییر و تدبیر و امید هستیم، گفت: هوا بس ناجوانمردانه سرد است و من می‌خواهم به شما جوانان عزیز بگویم، برنامه من نجات اقتصاد کشور است.

وی با بیان این‌که اقتصاد ما امروز نیاز به نجات دارد، افزود: بیکاری، گرانی، آشفتگی، ناامیدی، نسبت به فردای نامشخص نسل جوان، به کمک شما غیورمردان قابل حل است و من به دنبال بازگشت ثبات و آرامش به کشور هستم که این کار با تدبیر و برنامه و امید امکان‌پذیر است.

روحانی در جواب فریادهای جوانان حاضر در سالن که مساله اشتغال را مطرح می‌کردند، گفت: راست می‌گویید؟ اشتغال . این همه بیکار در کشور وجود دارد و 867 هزار فارغ‌التحصیل دانشگاه امروز بیکارند پس چرا نباید بتوانیم برای جوانان عزیزمان شغل و کار شایسته ایجاد کنیم. در حالی که کشور ما این همه برنامه مادی و معنوی دارد و شاهدیم متاسفانه کشور را به تحریم انداخته‌اند و افتخار می‌کنند.

به گزارش ایسنا، روحانی در ادامه گفت: راست است که این تحریم ظالمانه است. راست است که شورای امنیت به شورای امنیت سازمان ملل شورایی ظالمانه است. مگر ما نمی‌دانستیم که این شورای ظالمانه در کشور و دنیا تاثیرگذار است و مگر ما نمی‌دانستیم که چنین شورای ظالمانه‌ای وجود دارد. چرا برای آن برنامه‌ریزی نکردیم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان این‌که در دولت سازندگی و اصلاحات ایراد گرفتیم و تهمت زدیم، اظهار کرد: به جای این‌که از دولت سازندگی و اصلاحات تشکر کنیم که کشور را از جنگ و شورای امنیت نیز دور کردند، به آنها وقیحانه تهمت زدیم. البته من نمی‌خواهم در زمینه بسیاری از این مسائل امروز سخن بگویم، اما اگر این ملت بزرگ بار مسوولیت را بر دوش من گذاشت، آنگاه برخی موارد را برای مردم توضیح خواهم داد اما به هر ترتیب علی‌رغم همه مشکلات، ما با کمک مردم، وحدت ملی، انسجام ملی و اجماع مسوولان در کشور تحریم را خواهیم شکست.

روحانی در ادامه خطاب به حاضرین در این همایش گفت: دختران، پسران، ما راهی جز اعتدال نداریم. افراط و تفریط همواره مشکل‌آفرین است. ما زیر خمیه وحدت و اتحاد و قانون اساسی و وحدت ملی قدرت بزرگ ملی را تشکیل خواهیم داد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: اگر بار مسوولیت بر دوش من قرار گرفت، کرامت را به دانشگاه و دانشجو برمی‌گردانم و همچنین منزلت را هم به زنان برخواهم گرداند.

وی در ادامه گفت: من کاری خواهم کرد که با کمک پلیس زحمتکش کشور در سراسر خیابان‌ها، امنیت واقعی مستقر شود و دختران ما در خیابان احساس امنیت کنند. من نخواهم گذاشت ماموری بی‌نام و نشان از کسی سوال کند. دختران جامعه ما خود حافظ حجاب و عفاف هستند.

روحانی افزود: همه مسوولان کشور باید احساس کنند که فرمانروای کشور، ملت هست و بس. در این صورت همه مسوولان امانتدار خواهند بود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری همچنین گفت: 24 خرداد روز سرنوشت‌سازی است. آیا می‌خواهید این روز حماسه افراطیون یا حماسه ملت ایران شود؟ پس هر یک از شما حداقل قول دهید 10 رای را بسازید. اگر می‌خواهید دروغ و تدبیر از کشور رخت بربندد و دیگر مسوولی آمار غیردقیق ندهد و اگر می‌خواهید عزت و شکوه و مجد و عظمت به همه ایرانیان برگردد، و ریال ایرانی به جای اول خود برگردد و همچنین گذرنامه ایرانی به احترام خود بازگردد، پای صندوق آرا بشتابید.

روحانی با بیان این‌که همه پای صندوق آرا برویم تا اعتدال جای افراط را بگیرد، گفت: اگر همه پای صندوق رای برویم، تدبیر جای خودسری را خواهد گرفت و اخلاق نیز جای تهمت و افترا را.

وی افزود: من از آنهایی نیستم که بخواهم از آبروی رزمندگان و ایثارگران برای انتخابات استفاده کنم. من 8 سال در دفاع مقدس بودم و دست همه ایثارگران را می‌بوسم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان این‌که عده‌ای می‌خواهند 24 خرداد صندوق بدون رقابت را در اختیار داشته باشند، خاطرنشان کرد: من در برابر همه خانواده‌های بزرگ شهیدان تواضع می‌کنم، اما نمی‌خواهم در انتخابات از نام آنها سوءاستفاده کنم.

روحانی ادامه داد: آن روز در میدان جهاد و جنگ وظیفه افتخار بود و امروز هم حضور در حماسه سیاسی برای همه ما افتخار است، ولی باید بگویم من خود را پشت سر ایثارگران پنهان نکرده و پشت سر دین هم پنهان نخواهم شد.

روحانی گفت: من اگر اشتباه کردم، با صراحت در برابر ملت عذرخواهی می‌کنم. همچنین من از ملت بزرگم درخواست کمک خواهم کرد. من با نام معصومین مدیریت ناتمام خود را توجیه نمی‌کنم. من می‌دانم راه نجات، اجرای قانون اساسی است.

وی افزود: من فصل سوم قانون اساسی را که حقوق ملت است را تدوین کرده و به مجلس می‌دهم تا به صورت قانونی تقدیم ملت شود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر این‌که در حقوق شهروندی زن و مرد یکسان هستند، عنوان کرد: در حقوق شهروندی، کرد، ترک، عرب و فارس با هم برابرند. نگذاریم روند 8 سال پیش ادامه یابد. از همه نقاط مثبت سال‌های گذشته استفاده می‌کنم. اما باید دولت تدبیر و امید را بسازیم.

وی تاکید کرد: بدانید امروز در شرایطی هستیم که تاریخ آینده را می‌توانیم بسازیم، نگذارید کسی شما را ناامید بکند.

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که رییس جمهور آینده را آرای شما تعیین خواهد کرد، افزود: من سیاست آشتی و صلح را پیش خواهم گرفت. آشتی با همه احزاب و گروه‌ها و جناح‌ها. شما بدانید یک حزب یا یک جناح در شرایط فعلی نمی‌تواند همه بار را بر دوش بگیرد. بنابراین نیاز به وحدت، اتحاد و یکپارچگی داریم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما باید با نخبگان دانشگاه آشتی کنیم. همچنین کسانی که از دانشگاه کنار گذاشته شده‌اند و یا مدیرانی که به خاطر اظهارنظر از این مکان دور شده و کنار گذاشته‌اند را بازگردانیم.

وی با تاکید بر این‌که با آشتی ملی و وحدت ملی، انسجام و قدرت ملی را خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: ما با دنیا نیز آشتی خواهیم کرد. سیاست دولت تدبیر و امید، تعامل سازنده با جهان خواهد بود. همچنین اگر می‌خواهیم جهان تغییر کند، باید در جهان حضور فعالی داشته باشیم؛ چراکه با کنار نشستن و شعار دادن تغییری ایجاد نخواهد شد.

در پایان این همایش حسن روحانی از جوانان حاضر در سالن خواست با آرامش از محوطه خارج شده و نگذارند بهانه‌ای به دست کسی بدهند.

وی همچنین از نیروی انتظامی که نظم جلسه را به عهده گرفته بود، سپاسگزاری کرد.

به گزارش ایسنا، رضا رشیدپور که به عنوان مجری برنامه در همایش حضور داشت، قبل از صحبت‌های حسن روحانی در پاسخ به شعارهای حاضرین با مضمون عارف – روحانی اتحاد اتحاد گفت: ان‌شاءالله خبرهای خوبی در راه است.

رشیدپور نیز در پایان با اشاره به این‌که جمعیت مشتاق حضور در همایش روحانی تا میدان هفت‌تیر پشت درهای سالن هستند، تاکید کرد: دیدیم جمعیت چندهزار نفری جوانان با اعتماد نیروی انتظامی چقدر نظم و آرامش را رعایت کردند و پس از آن نیز حاضرین شعار نیروی انتظامی تشکر تشکر را سر دادند.

همچنین از جمله شعارهایی که در این مراسم سرداده شد، دورود بر هاشمی، سلام بر روحانی، اصلاحات ائتلاف ائتلاف و ایرانی یک کلام روحانی والسلام بود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۸ خرداد ۱۳۹۲ / ۱۸:۵۷
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 92031810053
  • خبرنگار : 71381