مدیر سیاسی - فرهنگی مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری، گفت: اگر زنان به جایگاه و نقش مهم خودشان واقف شوند و بقیه افراد خانواده به ویژه همسر، آنان را تشویق و شأنشان را حفظ کنند، زنان برای گرمابخشی به نهاد خانواده مسئولیت بیشتری احساس میکنند و ارزش زیادی برای نقش مادری و همسری خود قایل میشوند.
زهره سادات لاجوردی در گفتوگو با خبرنگار سرویس «زنان» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، افزود: برنامهریزیها باید در جهت تقویت نهاد خانواده انجام شود و تکریم شخصیت زنان در همه خانوادهها منجر به تقویت نهاد خانواده میشود.
مدیر سیاسی - فرهنگی مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه خانهداری و تربیت فرزند و تحکیم بنیان خانواده یک بحث پیش پا افتاده نیست و رسالت اصلی زن به شمار میآید، تاکید کرد: زنان باید به رسالت خود واقف شوند و تحت تاثیر القائات فمینیسم قرار نگیرند، چرا که به اعتقاد فمینیسم زن تنها زمانی شخصیت بارزی پیدا میکند که موقعیتهای برابر با مردان را داشته باشد. در این ایدئولوژی به تاثیر زن در خانه توجه چندانی نمیشود.
لاجوردی افزود: زنان با تربیت فرزندان صالح میتوانند در جامعه نقش موثری داشته باشند و بر اساس آموزههای اسلام و همانگونه که در بیانات اخیر مقام معظم رهبری نیز اشاره شده بود، زنان هیچ وقت از فعالیتهای اجتماعی نهی نشدهاند، اما نقش آنان در تحکیم بنیان خانواده در اولویت است؛ چرا که این کار از عهده هیچ یک از اعضای خانواده برنمیآید.
وی تاکید کرد: وظیفه نهادهای فرهنگی به ویژه مرکز امور زنان و خانواده برگزاری دورههای آموزشی در جهت تعمیق باورهای دینی است، البته مرکز امور زنان در این زمینه اقداماتی را انجام داده است.
مدیر سیاسی - فرهنگی مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری اسلام را دینی جامع دانست که برای تکریم زنان نقش مادری و همسری اهمیت زیادی قایل است و اضافه کرد: رسانههای جمعی باید از جمله صدا و سیما در جهت تعمیق باورهای دینی و تکریم زنان فرهنگسازی کند؛ البته کارهایی در این زمینه شده است، ولی لازم است این اقدامات افزایش یابد، چرا که با انجام فرهنگسازی در سالهای آینده بیش از پیش زنان به اهمیت مادری و همسری پی میبرند و بدین ترتیب می توانیم به الگوی خوبی برای جهانیان تبدیل شویم.
لاجوردی در پایان گفت: صاحبنظران غربی اذعان میکنند از جهت نحوه اهمیت دادن به نهاد خانواده غرب، مسیر کاملا اشتباهی را رفتهاند به گونهای که در حال حاضر در این کشورها بحران خانواده دیده میشود البته در ایران هنوز به آن مرحله نرسیدهایم؛ اما اگر راه غربیها را دنبال کنیم، شاهد فروپاشی خانوادهها و طلاقهای عاطفی خواهیم بود.
انتهای پیام