مهدی محسنیانراد گفت: بهخاطر پیر بودن استاد معتمدنژاد نیست که به او «پدر ارتباطات» میگویند، بلکه بهخاطر این است که ایشان در حق ارتباطات پدری کردهاند.
به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این استاد رشتهی ارتباطات در مراسم رونمایی از سردیس پروفسور کاظم معتمدنژاد که در فرهنگسرای رسانه برگزار شد، با بیان اینکه همهی ما اینجا جمع شدهایم تا بگوییم که محبت استاد معتمدنژاد در قلبهای ما است، اظهار کرد: کمتر جلسهای را دیدهام که همه بهصورت یکپارچه برای تکریم یک پیام دور هم جمع شوند. البته تکریم یک پیام به معنای تکرار آن نیست، بلکه به معنای سرودن آن است.
او با اشاره به سوابق استاد معتمدنژاد در عرصهی روزنامهنگاری و ارتباطات، گفت: ایشان در سال 1349 وقتی که دانشیار حقوق دانشگاه تهران بود استعفا داد و به عضویت هیأت علمی موسسهی عالی ارتباطات درآمد و سال بعد، آن موسسه را به دانشکده تبدیل کرد. وقتی انقلاب شد، با تعطیل شدن دانشگاهها، بسیاری از اساتید به خارج از کشور رفتند، اما استاد معتمدنژاد با اینکه در سال 1359 استاد رسمی دانشگاه پاریس شده بود، زمانی که سال 1362 دانشگاهها بازگشایی شدند به ایران برگشت.
محسنیانراد ادامه داد: استاد معتمدنژاد در آخرین سالهای دههی 60، مهمترین تأثیرات خود را که تأسیس مرکز تحقیقات رسانهها و برگزاری اولین سمینار مطبوعات بود، در این حوزه گذاشت.
او با تأکید بر اینکه پروفسور معتمدنژاد در آن زمان، باور داشت که کشور بدون آزادی بیان نمیتواند موفق شود، بیان کرد: در حال حاضر باید کمک کنیم که تئوری باقیمانده از استاد معتمدنژاد بهصورت کامل اجرا شود. ایشان طرح نظام جامع رسانهها را در ایران به هیأت دولت ارائه کرد که در حال حاضر، جزییات آن موجود است. در آن طرح، پیشنویس دو قانون استقلال حرفهیی روزنامهنگاران و شورای عالی رسانهها موجود است. همچنین دو پیماننامهی کار جمعی روزنامهنگاران و میثاق اصول اخلاق حرفهیی روزنامهنگاران در این طرح آورده شده است.
وی افزود: وقتی از میان این چهار اصل، فقط اصل چهارم آن که اخلاق حرفهیی روزنامهنگاران بود، بازتاب داده شد، ما بهشکل مفصل صحبت کردیم که نمیتوان سه اصل دیگر را رها کرد و فقط به این یک اصل پرداخت. این طرح روی زمین مانده است و امیدواریم هرچه زودتر اجرایی شود.
محسنیانراد در پایان سخنانش برای سلامتی استاد کاظم معتمدنژاد دعا کرد.
انتهای پیام