حسن روحانی درباره کاندیداتوری هاشمی رفسنجانی، گفت: ایشان دو روز قبل از پایان مهلت ثبتنام، اعلام کردند که وارد انتخابات نمیشوند، اما ساعت 3 بعدازظهر روز آخر، تصمیم به ثبتنام گرفت، اما طبق مذاکراتمان در نهایت، در روز انتخابات یکی از ما دو نفر باقی خواهد ماند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن روحانی در جمع دانشجویان دانشگاه زنجان، با تأکید بر این که هیچ گونه تحولی در جامعه بدون تحول در دانشگاه امکانپذیر نیست، اظهار کرد: دانشگاهها در مقاطع مختلف، همواره بهعنوان پایه و اساس تحولات علمی و رشد جامعه بوده و بیتردید منشاء توسعه و قدرت ملی در گذشته و شرایط روز جامعه محسوب میشوند.
وی، کرامت دانشجو و استاد را بهعنوان شرط لازم برای ایجاد تحول در دانشگاهها دانست و اظهار کرد: هرگونه فضایی که بتواند نشاط را از جامعه بردارد، آن فضا نمیتواند برای رشد و توسعه علمی کشور مفید باشد.
روحانی تأکید کرد: بدون حضور دانشجویان و فعال بودن آنان در روز 24 خردادماه، ما قادر نخواهیم بود تا حماسه سیاسی را خلق کنیم و شور و نشاط انتخابات تنها به دست دانشجویان فزاینده خواهد بود.
وی، با بیان اینکه انتخابات ریاست جمهوری یازدهم به شروطی میتواند حماسهآفرین باشد، عنوان کرد: خوانده شدن رأیها به این معنا که مجریان و ناظران انتخابات به گونهای عمل کنند که مردم نسبت به امانتداری آنان از رأیها، احساس اعتماد کنند، شنیده شدن رأیها به معنای مدنظر قرار گرفتن مطالبات آنان، امنیت آفرین بودن انتخابات به این معنا که همه احساس کنند که هیچ کس به خاطر فعالیت در انتخابات تنبیه نخواهد شد، تشویق همه مردم، نشاط بخش بودن انتخابات و برگزاری جشن ملی پس از انتخابات با حضور همه اقشار مردم، اثربخش بودن، ایجاد مردمسالاری واقعی در کشور و برداشت از انتخابات به عنوان یک فرآیند و نه یک پروژه، مهمترین شرایط خلق حماسه سیاسی از طریق انتخابات امسال خواهد بود.
این کاندیدای احتمالیانتخبات ریاست جمهوری در ادامه به تعریف اقتصاد مقاومتی پرداخت و تصریح کرد: ما باید به گونهای برنامههای اقتصادی را پیاده کنیم که به تعبیر مقام معظم رهبری، از این پیچ تاریخی عبور کنیم.
وی ادامه داد: این امر که در سال 1373 تصویب شد که انبارهای کالا پر شود و ذخیرهسازی کنیم، ما نمیخواهیم جنگ شود اما باید خودمان را برای مواقع خطر آماده کنیم و در مقابل فشار دشمن تسلیم نشویم.
روحانی تأکید کرد: آرمان امام از روز اول و از سال 1342 که در مسجد فیضیه خطر اسرائیل را برای فلسطین مطرح کردند، آزادی قدس و فلسطین بوده است اما تحقق این آرمان در شرایط مختلف، متفاوت خواهد بود. تحقق آرمان امام به این معنی نیست که لشکرکشی کنیم و اسرائیل را از بین ببریم، بلکه بر طبق سخنان مقام معظم رهبری، آراء مردم فلسطین، ملاک آینده سرزمین فلسطین خواهد بود.
وی با اشاره به صادر شدن قطعنامه تعلیق فرآیند هستهای ایران در شهریورماه سال 1382، عنوان کرد: پس از اعلام این قطعنامه، تقریباً استراتژیهای پرونده هستهای در جلسه سران و با حضور مقام معظم رهبری، رئیس جمهور و بقیه اعضاء اتخاذ میشد. این که مقام معظم رهبری فرمودند، تمام تصمیمات هستهای با خرد جمعی صورت گرفته، نگاهشان به جلسه سران بوده است.
وی افزود: نظر سران نظام بر ادامه پیدا کردن فرآیندهای ناقص هستهای بود و پس از آن در زیرزمین نطنز، فرآیندها هیچگاه تعطیل نشد. تنها بخشی که تعلیق در آن صورت گرفت، گازدهی در نیروگاه نطنز بود که دلیلش هم ادامه پیدا کردن فرآیندهای دیگر بود.
روحانی، با تأکید بر این که با تعلیق بازی کردیم تا کشور تحریم نشود، خاطرنشان کرد: تمام تصمیمات در زمان حضور من در کنار فرآیندهای هستهای کشور با نظر رهبری بوده و من از تمام کارهایی که انجام شده دفاع کرده و به آن افتخار میکنم.
وی عنوان کرد: آمریکاییها در آن زمان اعلام کردند که ایران، NPT را نقض کرده و به دنبال ساخت بمب هستهای رفته است؛ لذا حق غنیسازی ندارد؛ ما میخواستیم ثابت کنیم که فعالیتهای ما از اولین روز صلحآمیز بوده و موفق به وادار کردن آمریکا به شکست شدیم.
این نماینده مجلس خبرگان ،درخصوص تعلقش به جناحهای سیاسی کشور، اظهار کرد: از ابتدا به اصول گرایی میانهرو و اصلاحطلبی معتدل فعالیت داشتهام و با هر دو جناح رابطه نزدیک دارم اما با افراطیگرها رابطه ندارم.
وی ریشه حل معضلات اقتصادی امروز کشور را به حرکت درآوردن تولید و پائین آوردن قیمتها دانست و اظهار کرد: در حال حاضر نقدینگی کشور نسبت به سال 84، هفت برابر شده است و میتوان با هدایت آن به سمت تولید، آن را مهار کرد.
انتهای پیام