انتقاد جوانفکر از رویکرد تخریبی برخی رسانه‌ها علیه کاندیداها

مشاور مطبوعاتی رییس جمهور از روندی که براساس آن بعضی رسانه‌ها با برخورداری از مصونیت آهنین خود در حال تخریب نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری هستند، انتقاد کرد.

مشاور مطبوعاتی رییس جمهور از روندی که براساس آن بعضی رسانه‌ها با برخورداری از مصونیت آهنین خود در حال تخریب نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری هستند، انتقاد کرد.

علی اکبر جوانفکر در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به این‌که فشارها بر شورای نگهبان برای تایید یا رد صلاحیت نامزد‌های انتخابات با فضاسازی سیاسی و رسانه‌ای همراه شده است، اظهار کرد: در فضای رسانه‌ای کشور شاهدیم بعضی رسانه‌ها با مصونیت آهنین خود در حال تخریب نامزدهای انتخاباتی هستند.

وی گفت: این در حالی است که تذکری هم از سوی دستگاه‌های ذیربط به این رسانه‌های داده نمی‌شود و دستگاه‌های مذکور در این زمینه در سکوت محض به سر می‌برند. در این مرحله شورای نگهبان باید در فضایی منطقی و آرام صلاحیت نامزد‌ها را مورد بررسی قرار دهد و نظر خود را اعلام کند. فشار شورای نگهبان و تخریب نامزد‌ها خلاف قانون است.

جوانفکر در ادامه با بیان این‌که تخریب نامزد‌ها توسط بعضی رسانه‌ها موجب می‌شود که فضای امن انتخابات مخدوش شود، خاطر نشان کرد: مردم را باید به مشارکت گسترده در انتخابات سالم تشویق کنیم. انتخابات سالم در سایه فضای رسانه‌ای سالم ایجاد می‌شود دستگاه‌های مسوول و ذیربط نباید سکوت کنند و با رسانه‌هایی که به تخریب نامزد‌ها می‌پردازند، باید برخورد کنند.

به گفته وی در دوره ثبت‌نام نامزد‌ها گفته می‌شود که نامزد‌ها حق تبلیغات ندارند، ولی چطور رسانه‌ها علیه نامزد‌ها فضاسازی می‌کنند؟

مشاور مطبوعاتی رییس جمهور همچنین گفت: باید رقابت‌ گفتمانی در انتخابات شکل بگیرد که این فضا هنوز درکشور شکل نگرفته است و انتظار این است که در دوره تبلیغات و معرفی نامزد‌ها رقابت گفتمانی شکل بگیرد و معلوم شود نامزد‌ها پیرو چه گفتمانی هستند و آینده را چگونه ترسیم می‌کنند.

وی در ادامه با اشاره به این‌که رقابت بین افراد اهمیتی ندارد، تصریح کرد: رقابت گفتمانی است که تعیین کننده است. اکنون چهره‌های مختلفی در انتخابات حضور دارند که رقیب واقعی هم نیستند، رقابت واقعی هنگامی شکل می‌گیرد که افراد، متعلق به گفتمان‌های خاصی باشند.

جوانفکر همچنین افزود: افراد زیادی در انتخابات حضور دارند که در ظاهر رقیب هم هستند، اما متعلق به یک گفتمان هستند این امر موجب می‌شود که شاهد رقابت واقعی نباشیم و در این شرایط مشارکت گسترده‌ هم برای مردم حاصل نمی‌شود.

مشاور مطبوعاتی رییس جمهور در ادامه با بیان این‌که بعضی فکر می‌کنند که با حضور 40 یا 50 نامزد‌ها مشارکت مردمی هم افزایش می‌یابد، تصریح کرد: این طرز تفکر اشتباه است. می‌توان سه یا چهار نامزد در انتخابات داشت و رقابت گفتمانی شکل داد و انتخابات پرشوری را برگزار کرد.

وی در مورد انصراف خود از انتخابات ریاست جمهوری، اظهار کرد: من اعلام کرده‌ام که مسیر دولت احمدی‌نژاد را ادامه می‌دهم، زیرا راه احمدی‌نژاد را قبول دارم. اما هنگامی که احمدی‌نژاد در ستاد انتخابات حضور یافت و نظر خود را در مورد مشایی اعلام کرد، من هم نظر احمدی‌نژاد را قبول کردم و چون به احمدی‌نژاد اعتماد دارم از مشایی حمایت کردم.

جوانفکر در ادامه افزود: اما در فضای رسانه‌ای اینگونه وانمود شد که رییس جمهور به من یا رحیمی برای انصراف فشار آورد که این دروغ محض است، احمدی‌نژاد با من هیچ تماسی نداشت و درخواست مستقیم یا غیرمستقیمی از رییس جمهور درمورد انصراف من به من نرسید.

مشاور مطبوعاتی رییس جمهور در پایان با بیان این‌که برای ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری با رییس جمهور هیچ صحبتی نداشته‌ام، خاطر نشان کرد: من خود به این نتیجه رسیده‌ام که باید وارد انتخابات ریاست جمهوری شوم. رییس جمهور هم هیچ توقعی ندارد که در این مسائل دیگران با ایشان مشورت کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 92022517066
  • خبرنگار : 71480