مشروح سخنان دانشجو درباره انتخابات، اصولگرایان منتقد و ...

وزیرعلوم: شور انتخاباتی توام با عقلانیت در دانشگاه‌ها دیده می‌شود

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص اظهارات منتسب به خود مبنی بر اینکه اگر هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام کند، بنده نیز کاندیدا خواهم شد، گفت: من چنین حرفی نزدم و چنین چیزی نگفته بودم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص اظهارات منتسب به خود مبنی بر اینکه اگر هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام کند، بنده نیز کاندیدا خواهم شد، گفت: من چنین حرفی نزدم و چنین چیزی نگفته بودم.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر کامران دانشجو امروز در حاشیه سومین مراسم تجلیل از خادمان راهیان‌نور و در جمع خبرنگاران، افزود: من دو ماهه تصمیمم را درباره شرکت و یا عدم شرکت در انتخابات اعلام کردم و در این زمینه نیز بنده یا یک چیزی را نمی‌گویم و یا اگر بگویم محال است که دروغ بگویم . دوست ندارم که خدمتم با چیز دیگری قاطی شود.

وی اضافه کرد: در طول مسیر نیز حتی یک لحظه به تصمیمی که گرفته بودم شک نکردم و برایم فرق نمی‌کرد چه شخصیتی بیاید و یا نیاید.

وزیر علوم همچنین در خصوص وضعیت بودجه آموزش عالی نیز، گفت: با توجه به اینکه دولت بودجه خوبی را پیشنهاد و همچنین 80 نفر از اعضای مجلس نیز عضو هیات علمی دانشگاه هستند، فکر می‌کنم بودجه امسال آموزش عالی کشور خوب باشد و حتی نسبت به سال گذشته افزایش داشته باشیم.

کاندیدایی به عنوان "کاندیدای دولت" وجود ندارد

وزیر علوم با تاکید بر اینکه دولت کاندیدا ندارد و این معنی ندارد که دولت کاندیدا داشته باشد، تصریح کرد: بنده روز یکشنبه خدمت دکتر ضرغامی عرض کردم که چرا در رسانه ملی عنوان "کاندیدای دولت" مطرح می‌شود و آیا مگر دولت کاندیدا دارد؟

وی اضافه کرد: بخشی از دولت خود برگزار کننده انتخابات است، بنابراین علی القاعده دولت نمی‌تواند کاندیدا داشته باشد و کاندیدایی معرفی نکرده است و حتی اگر کسی معرفی شده باشد معرفی شخصی است و هیچکس کاندیدای دولت نیست.

وی با بیان اینکه تا این لحظه من به عنوان عضو کابینه بعید می‌دانم که نسبت به کاندیداتوری فردی یا عدم کاندیداتوری فردی حتی مشورت نیز شده باشد، ادامه داد: از نظر من هیچ کاندیدایی به نام "کاندیدای دولت "وجود ندارد.

نظر دانشجو درباره همراهی رییس جمهور با مشایی در روز ثبت‌نام

وی همچنین در خصوص همراهی رییس جمهور با مشایی در روز ثبت‌نام در انتخابات ، گفت: اینکه فردی از دولت با یک نفر می‌رود نظر شخصی فرد است و نظر دولت نیست.

وی اضافه کرد:‌ روز گذشته نیز در دولت،‌ رییس جمهور همین موضوع را اعلام کرد که مرخصی گرفته است و به عنوان فرد حقیقی رفته است و از نگاه بنده و قریب به اتفاق کابینه، کاندیدایی به عنوان دولت وجود ندارد.

درب دانشگاه‌ها بر روی کاندیداها باز است

وزیر علوم همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه انتخابات در درون دانشگاه‌ها فعال است و دانشگاه‌ها محورهای اصلی حماسه سیاسی هستند، گفت: تاکنون 600 گفتمان و نشست در زمینه انتخابات شکل گرفته است. درب دانشگاه‌ها بر روی کاندیداها باز است و این نکته جالب است که فردی به همه دانشگاه‌ها می‌رود و صحبت می‌کند اما هرجا می‌نشیند می‌گوید درب دانشگاه به روی ما بسته است.

به گفته وی، دانشگاهیان ما به بلوغ سیاسی کامل رسیده‌اند و ولایتمدار و دینمدار هستند و در بحث انتخابات بر اساس آموزه‌های دینی رفتار می‌کنند و نه آموزه‌های غربی.

وزیر علوم تاکید کرد: من هیچ نگرانی در بحث انتخابات و دانشگاه‌ها ندارم، چرا که شور انتخاباتی توام با عقلانیت در دانشگاه‌ها به وضوح دیده می‌شود.

وی در عین حال به طمع دشمن اشاره و تصریح کرد: در این زمینه مردم نیز باید هوشیار باشند که چه کسی به این طمع دامن می‌زند و هرکس به این طمع دامن بزند مردم باید طردش کنند.

دانشجو در ادامه مهمترین عاملی را که باعث می‌شود دشمن طمع نکند را این دانست که فاصله با دشمن مشخص گردد.

به گزارش اینسا، وی گفت: در این زمینه امیدواریم کاندیداها موضع خود را نسبت به دشمن خصوصا فتنه مشخص کنند و موضع شفاف در این زمینه داشته باشند زیرا اگر موضع خود را مشخص نکنند حتی اگر تایید صلاحیت شوند مردم به آنها رای نمی‌دهند.

وزیر علوم همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در پایان وزارت خود آیا کاری بر زمین مانده است که انجام نداده است، نیز گفت: ‌طی این مدت کمتر قولی دادم که انجام نشده باشد و اکثر کارهایی که در آموزش عالی دنبال می‌کردم مطالبه جامعه بوده است و جامعه به دنبال یک علم توام با دین بوده است که فکر می‌کنم به اهدافمان رسیده‌ایم و اگر قصوری بوده است امیدوارم خدا ما را ببخشد.

اجازه نمی‌دهم که کسی بفهمد به چه کسی رای می‌دهم و یا به چه کسی موضع مثبت دارم

وزیر علوم با تاکید بر اینکه هیچ محدودیتی برای حضور کاندیداهای احراز صلاحیت شده در دانشگاه‌ها وجود ندارد، افزود: در حال حاضر نیز آنهایی که خودشان را در معرض کاندیداتوری قرار داده‌اند در دانشگاه‌ها حضور می‌یابند.

دانشجو در خصوص اینکه آیا دانشگاه و یا شخص وی، مدافع کاندیداتوری شخص خاصی است یا خیر؟ گفت: من نمی‌توانم دروغ بگویم و حتما به یک نفر رای می‌دهم ولی به این معناست که آن فرد را نسبت به بقیه ارجح و یا اصلح‌تر می‌دانم، اما در این مسیر به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهم که کسی بفهمد به چه کسی رای می‌دهم و یا به چه کسی موضع مثبت دارم.

در دانشگاه‌ها نیز همینطور است و موضع خاصی نسبت به فرد خاصی وجود نخواهد داشت و درب دانشگاه به روی همه جناح‌ها و سلیقه‌هایی که معتقد به نظام جمهوری اسلامی هستند، باز است.

وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا برخی اصولگرایان در ابتدا حامی دولت و اکنون منتقد دولت هستند، تصریح کرد: اینکه اصولگرایان از بخش‌هایی از دولت انتقاد می‌کنند و در مقابلشان ایراد گرفته می‌شود که چرا قبلا فامیل بودید و در حال حاضر انتقاد می‌کنید، باید عنوان کرد که این اقدام یک امتیاز مثبت است و در واقع یکی از شاخص‌های اصولگرایی این است که تا زمانی که فرد و یا جریانی در آن اصول حرکت می‌کند، از آن حمایت می‌شود و اگر به زعم آن اصولگرا و یا جریان اصولگرا در آن مسیر حرکت نکرد به آن انتقاد می‌کند و در واقع این یک شاخص خوب است.

به گزارش ایسنا، وزیر علوم در ادامه با بیان اینکه ما افرادی را شاهد هستیم که به هیچ عنوان به جناح خود انتقاد نمی‌کنند، تصریح کرد: همچنین افرادی را داریم که لشگرکشی‌های موسوی و کروبی در فتنه 88 را تا این لحظه نه محکوم کرده‌اند و نه برائت جسته‌اند.

وی افزود: اینکه متوجه اشتباه خود بشویم و آن را ادامه بدهیم، شاید شاخص دیگران باشد، اما ‌جزو شاخص‌های اصولگرایان نیست.

اینهایی که در حال حاضر دم از ولایتمداری می‌زنند، مگر آن موقع حضرت آقا بحث لشگرکشی‌ها را مطرح نکردند؟ چرا آن موقع دیگ ولایتمداری‌شان به جوش نیامد؟

دانشجو ادامه داد: ما آدم‌هایی داریم که بعد از خطبه‌های حضرت آقا، هنوز کلمه فتنه را نمی‌خواهند به کار ببرند. ما از جناح مقابل اصولگرایان، کسانی را داریم که وزیرش در حال حاضر آنجاست، آقای مهاجرانی در حال حاضر کجاست؟ آقای کدیور و سروش در حال حاضر کجا هستند؟ این‌هایی که تئوریسین‌هایشان بودند.

وی ادامه داد: نمی‌شود چشمانمان را روی همه اینها ببندیم و بگوییم همش اقتصاد. چه کسی حاضر است آرمان‌هایش را برای اقتصاد کنار بگذارد؟ مگر انقلاب، انقلاب آرمانی و برای ارزش‌ها نبود. معیشت خیلی مهم است و باید به معیشت مردم رسیدگی کرد. بنده فکر می‌کنم که این دولت خدماتی را که ارائه کرده است با 27 سال گذشته قابل مقایسه و در بعضی جاها از دولت‌های قبلی بیشتر است.

وی خطاب به کسانی که در حال حاضر از قانونگرایی می‌گویند و از گریز دولت از قانون دم می‌زنند، تصریح کرد: آیا قانون آن موقع نبود که به خیابان‌ها ریختند؟ چرا یک بار کسانی که الان می‌گویند قانونگرایی و بعضا نیز کاندیداها هم شده‌اند، آن موقع یک بار هم نگفتند قانون چارچوب اعتراض را مشخص کرده است و در چارچوب قانون حرکت کنیم.

دانشجو در خاتمه اضافه کرد: اینهایی که در حال حاضر دم از ولایتمداری می‌زنند، مگر آن موقع حضرت آقا بحث لشگرکشی‌ها را مطرح نکردند؟ چرا آن موقع دیگ ولایتمداری‌شان به جوش نیامد؟ اما امیدواریم این بار از سر صدق در مسیر قانون حرکت کنند و نه اینکه به نفع‌شان باشد قانون را رعایت و در جایی که به ضررشان باشد، قانون را رعایت نکنند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۴:۳۵
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 92022416627
  • خبرنگار :