بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه های پیام نور استان تهران درباره انتخابات ریاست جمهوری

بسیج دانشجویی دانشگاه‌های پیام نور استان تهران یا صدرور بیانیه‌ای خطاب به شخصیت‌ها و گروه‌های سیاسی یاددآور شده است که در شرایط کنونی که امام امت و ملت مسلمان ایران همیشه در کنار یکدیگر در برابراستکبار ایستاده‌اند، گروه‌ها و شخصیت‌های سیاسی باید از این فرصت استفاده کنند و در ایجاد فضای سالم رقابتی، برادرانه و قانونمند بکوشند و از تخریب یکدیگر پرهیز کنند.

بسیج دانشجویی دانشگاه‌های پیام نور استان تهران یا صدرور بیانیه‌ای خطاب به شخصیت‌ها و گروه‌های سیاسی یاددآور شده است که در شرایط کنونی که امام امت و ملت مسلمان ایران همیشه در کنار یکدیگر در برابراستکبار ایستاده‌اند، گروه‌ها و شخصیت‌های سیاسی باید از این فرصت استفاده کنند و در ایجاد فضای سالم رقابتی، برادرانه و قانونمند بکوشند و از تخریب یکدیگر پرهیز کنند.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) متن این بیانیه به شرح زیر است:

در آستانه انتخابات ریاست جمهوری و همزمان انتخابات شوراهای اسلامی در 24 خرداد 1392 هستیم.شرایط سیاسی،اقتصادی و اجتماعی جهان و منطقه در حال تغییرات مهمی است و نگاه استکبار و ملت‌های مظلوم و مسلمان جهان به این انتخابات است.در بعد جهانی آمریکای جهانخواردر حال تضعیف شدن و اروپای ورشکسته در فکر نجات از غرق شدن در بحران اقتصادی، فرهنگی و سیاسی است. در کشورهای مسلمان نیز پس از بیداری اسلامی، تلاش‌های استکبار این است که جمهوری اسلامی الگویی برای ملت های مسلمان نشود.غرب تلاش می‌کند با ایجاد تفرقه‌های قومی و مذهبی مخصوصا در سوریه ،عراق و مصر به اهداف خود که همان تسلط و حضور در منطقه است دست یابد.

انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی می‌تواند نتایج مهمی درارتباط با شرایط سیاسی و اقتصادی خارج و داخل ایران اسلامی داشته باشد.نتیجه خارجی آن ایجاد نگرش کشورهای دوست و دشمن در برخورد با فضای سیاسی ناشی از انتخابات است. همانطور که در سال 88با عملکرد خلاف قانون برخی نامزدهای قانون گریز، کشورها و ملت‌های دوست ومستضعف را نگران و استکبارجهانی را امیدوار و گستاخ کرد.

در شرایط داخلی و با عزم ملت و دولت جهت اصلاح ساختارهای اقتصادی،نقاط قوت و ضعف هایی نیز مشاهده شد.اختلافات مجلس و دولت و رسانه‌ای شدن برخی بد اخلاقی ها باعث ناراحتی رهبرمعظم انقلاب و ملت صبور ایران اسلامی شد.این در حالی بود که رهبر معظم انقلاب بارها تذکر داده بودند که اختلافات را با گفت‌وگو حل و فصل نماییم و برخی از موارد فرعی را تبدیل به اولویت اصلی نکنیم و از جدل و درگیری پرهیز کنیم، اما اتفاقاتی افتاد که در هر صورت دشمن شاد کن بود.

در شرایط کنونی که امام امت و ملت مسلمان ایران همیشه در کنار یکدیگر و در صحنه‌های مختلف علی الخصوص 22بهمن سال گذشته در برابراستکبار ایستاده‌اند گروه‌ها و شخصیت‌های سیاسی باید از این فرصت استفاده کنند و در ایجاد فضای سالم رقابتی، برادرانه و قانونمند بکوشند و از تخریب یکدیگر پرهیز کنند.آنچه اکنون از یک رییس جمهور انتظار می رود ایجاد فضایی است که در آن همه استعدادها شکوفاگردد،تهدیدها تبدیل به فرصت شود،عزت اسلامی پایداربماند،اقتصاد کارآمدتر و مدیریت اجرایی کشور علمی تر و منسجم تر باشد.

در جهت نیل به اهداف و آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی نامزدهای ریاست جمهوری بایستی شرایط کلی ذیل را رعایت نمایند:

1.مبانی فکری، اعتقادی خود را به طور شفاف اعلام نمایند و بدان پایبند باشند.

2.برنامه مدون و قابل اجرایی با توجه به شرایط اقتصادی و سیاسی جهان و کشور ارائه نمایند.

3.مجموعه کاری و مشورتی خود را معرفی کنند.

4.نوع و میزان تبلیغات خود را اعلام و از اسراف پرهیز نمایند.

5.کارنامه عملکردی در برهه های مختلف انقلاب اسلامی را ارائه دهند.

6.سبک زندگی خود را بیان کنند و ساده زیستی را الگوی خود قرار دهند.

در انتخابات شوراهای اسلامی نیز که نماد حضور و بروز مردم در اداره شهرها و روستاهاست،باید از توان همه مردم در ارتباط با مدیریت شهرها و روستاها استفاده کرد و از نگاه های سطحی و قبیله‌ای پرهیز نمود.اهمیت انتخابات شوراهای اسلامی در آن است که بخش عمدهای از مدیریت انتخابات شورا ها به دست خود مردم نهاده شده است و دولت سهم مهمی در اداره آن ندارد .بدین جهت آزمونی است برای مردم که نشان می دهد مردم چقدر خودشان توان اداره خود را دارند.

امید است ملت هوشیار و با ایمان ایران اسلامی با شرکت حداکثری در انتخابات 24 خرداد نقش مهم خود را در تعیین سرنوشت خود نشان دهند و با انتخاب شایسته خود راه های پیروزی را هموار و دشمنان اسلام وایران را ناامید کنند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۳:۱۳
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 92022416531
  • خبرنگار : 71480