دکتر محمدمهدی فرقانی دربارهی پروفسور معتمدنژاد گفت: بخش عظیمی از ادبیات حوزهی ارتباطات وامدار نظریهپردازیهای استاد معتمدنژاد است و زبانی که ما امروز با آن در حوزهی ارتباطات سخن میگوییم نادانسته از او وام گرفتهایم.
به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این استاد رشتهی ارتباطات در مراسم نکوداشت پروفسور معتمدنژاد، پدر رشتهی ارتباطات در ایران که در ایسنا برگزار شد، اظهار کرد: 42 سال از نخستین دیدار من با استاد در دانشگاه علوم ارتباطات میگذرد و با توجه به این شناخت، مطمئنم اگر حال دکتر کمی بهتر بود، قطعا در این جلسه حضور پیدا میکرد. اگر روزها و ساعتها دربارهی او صحبت کنیم کم است چراکه زندگی کردن در سایهی بلند او، خیلی چیزها را در ذهن و روح آدم رسوب میدهد. مهربانیاش زندگی را تکراری نمیکند و لطف و حمایتش شامل حال همه است.
فرقانی ادامه داد: استاد معتمدنژاد هرجا احساس کند حضورش در آنجا مغتنم است دریغ نمیکند. امیدواریم سایهی او بر سر ما مستدام باشد.
وی با اشاره به عملکرد استاد معتمدنژاد، اظهار کرد: در مباحث روزنامهنگاری فنی، بحثهای مربوط به آزادی مطبوعات، تدوین مقررات و ضوابط حقوقی دربارهی نظام جامع رسانهها، مدیون فعالیتهای ایشان است. استاد معتمدنژاد چهار متن حقوقی مهم در حوزه مطبوعات آماده کرد تا زمانی که شرایط فراهم شود آنها را بهدست انتشار بسپارد. این چهار متن دربارهی استقلال حرفهیی، استقلال اقتصادی و اخلاق حرفهیی تدوین شده است.
این استاد رشتهی ارتباطات با بیان اینکه میتوان آثار وجودی استاد معتمدنژاد را در سه حوزه دستهبندی کرد و افزود: در حوزهی علمی میتوان به کتابهای متعدد ایشان و احیای علوم ارتباطات در ایران اشاره کرد. همچنین در حوزهی اخلاق میتوان به شاگردپروری که در مفهوم عالی توسط ایشان تبلور پیدا کرد و در حوزهی خدمتگزاری به حضور بیوقفهی ایشان در هر جایی که به او نیاز بود، اشاره کرد.
انتهای پیام