ابوترابیفرد در واکنش به وجود اختلاف در ائتلاف اکثریت اصولگرایان، گفت: اختلافی وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ابوترابیفرد که برای ثبتنام انتخابات ریاستجمهوری یازدهم در ستاد انتخابات کشور حضور یافته بود، در جمع خبرنگاران در پاسخ به اینکه خروجی ائتلاف چیست و آیا اختلافی در میان اعضای ائتلاف اکثریت اصولگرایان وجود ندارد؟ اظهار کرد: اختلافی نیست و دبیر ائتلاف نیز به طور شفاف نتیجه را اعلام کرده است.
وی در پاسخ به اینکه آیا دیگر اعضای ائتلاف اکثریت اصولگرایان ثبتنام نخواهند کرد؟ تصریح کرد: اعضا نظرشان را اعلام کردند.
به گزارش ایسنا ابوترابیفرد در نشست خبری خود با خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره دلایل انتشار نامه مقام معظم رهبری به احمدینژاد درباره برکنار کردن مشایی از سمت معاون اولی در آغازبه کار دولت دهم از سوی وی گفت: با نظر رهبر معظم انقلاب برای تبیین نامهای که ارسال کرده بودند و اجرای آن به تعویق افتاد، ماموریت انجام آن را پیدا کردم.
خبرنگاری گفت با اجازه چه کسی که ابوترابیفرد پاسخ داد: با نظر مقام معظم رهبری.
ابوترابیفرد در ادامه اظهارات خود بر ضرورت ارتباط هر چه بیشتر با نخبگان جامعه تاکید کرد و گفت: در دولت یازدهم یک تصمیم بدون تایید کارشناسان و نخبگان اتخاذ نخواهد شد و به طور مستمر در دید نخبگان دانشگاهی و کارشناسان قرار خواهند گرفت. نبض قوه اجرایی تنها با تایید جامعه علمی میدرخشد و این تعامل باید با همه نهادها صورت پذیرد.
وی تاکید کرد: دهه چهارم انقلاب، دهه تحقق آرمانهای رهبری یعنی پیشرفت و عدالت خواهد بود و آینده متعلق به ایران و جهان اسلام است.
ابوترابیفرد درباره اینکه نتیجه ائتلاف اکثریت اصولگرایان (3+2) چه خواهد بود، گفت: دبیر ائتلاف نتیجه را اعلام کردند و بنده به عنوان برادر کوچکتر از این جمع به عنوان کاندیدای دوره یازدهم برگزیده شدم و ثبتنام کردم. 3+2 مجموعه ارزیابیها و نظرسنجیها را مورد توجه قرار داد که در آن سیر رشد دوستان در تقویت پایگاه اجتماعی نیز مدنظر بود.
وی در پاسخ به پرسشی درباره حصر موسوی و کروبی نیز گفت: نگاه من روشن است، رهبری با یک نگاه مبتنی بر حکمت و با نگاه به ارتقای سطح وحدت ملی تصمیم گرفتند. مدیریت رهبری است که فضای آرام امروز را ایجاد کرده است.
ابوترابیفرد در پاسخ به پرسش مکرر خبرنگاران درباره خروجی اصلی ائتلاف و احتمال ثبتنام دیگر اعضای ائتلاف 3+2 گفت: متاسفام که برخی به دنبال ایناند که اشکالی را مطرح کنند، ما باید نگاه مثبت داشته باشیم. ائتلاف یک گام بلند بود و همه اعضا نظرها را تایید کردند و در چارچوب توافق عمل شد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره مشورت وی با محمود احمدینژاد برای کاندیداتوری نیز گفت: بنده توفیق مشورت با ریاست محترم جمهور را نداشتم و در این باره که دولت به بنده نظر مثبت داشته باشد، خبری ندارم.
وی همچنین درپاسخ به سوالی در بیان نظرش درباره اینکه گفته شده باهنر قصد ثبت نام در انتخابات را دارد گفت: آیا من باید در این زمینه پاسخ دهم ؟!
وی در بخش دیگری از اظهاراتش افزود: باید ضرورت مدیریت مبتنی بر برنامه و اسناد بالادستی نظام و همچنین نگاه به چشمانداز 20 ساله کشور با سیاست های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری و همچنین برنامهی توسعه و قانون بودجه کشور را مد نظر قرار دهیم و مسیر و حرکت برای رسیدن به پیشرفت و عدالت در عالیترین سطح ممکن را فراهم آوریم.
ابوترابیفرد با اشاره به حضور چهرههای علمی و دانشگاهی در سطح کشور گفت: سیاستهای اجرایی برنامههای پنج ساله توسعه برای تحقق اهداف چشمانداز و اسناد بالا دستی نظام توسط نخبگان علمی کشور فراهم شده است و میتوان با الهام از سیاستهای کلی و اسناد بالادستی حرکت کرد و با استفاده از ظرفیت مدیریتی اندیشمند کشور و ظرفیت علمی کارشناسی و کنارگذاشتن نگاههای تنگ حزبی و جناحی و البته نگاه مبتنی بر عقلانیت و باور به مبانی انقلاب، اصول و کلیات نظام راه را برای حضور سلایق سیاسی معتقد به مبانی انقلاب در عرصهی اداره کشور فراهم کرد.
این کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه دانشگاهیان و نخبگان باید احساس کنند در مدیریت کشور نقش موثر دارند، خاطر نشان کرد: قوای سه گانه باید در عالیترین سطح تفاهم زیر چتر اقتدار رهبری نظام مبتنی بر حکمت، مصلحت و دانش و عقلانیت و اخلاق بهرهی لازم را برای حرکت پرشتاب نظام در راستای مبارزه با فساد و تبعیض بکار گیرند.
وی تاکید کرد:جامعه باید احساس کند، حرکت منطقی با مشارکت سلایق سیاسی مبتنی بر خرد جمعی ، قانونمداری ، الهام گرفته از حوزه و دانشگاه و اصول انقلاب و فرهنگ ملی راه را برای مبارزه با فساد و تبعیض باز میکنند.
ابوترابی با تاکید بر اینکه حرکت جدی برای مبارزه با فقر شکل گرفته است، اظهار کرد: ما در تقویت زیر ساختهای اقتصادی کشور سرمایهگذاریهای کلان کردهایم و مدیریت اجرایی در دولت یازدهم باید از این ظرفیت غنی فراهم شده در طول سه دهه انقلاب استفاده کند .
وی ادامه داد:باید با مدیریت درست منابع و مدیریت مصرف و انضباط ملی راه را برای فعالیت درست شبکه نظام اداری کشور در جهت خدمت به مردم هموار کنیم.
ابوترابی با بیان اینکه در طول سه دهه توانایی خود را ثابت کردهایم گفت: اگر مشکلات را با خرد جمعی شناسایی کنیم و به صاحبان اندیشه اعتماد کنیم میتوان با مدیران صالح و کارآمد و نظارت دقیق بر حسن وظایف محوله کار را جلو ببریم.
ابوترابی افزود:دولت یازدهم باید دست مجلس را بفشارد که در قانون گذاری گرههای کشور را بشناسد و با قانون در گشودن گرهها به دولت کمک کند و باید به عنوان نهاد نظارتی به حسن انجام امور نظارت کند و دولت را برای مبارزه با فساد یاری کند.
لازم به ذکر است حجتالاسلام مصباحی مقدم، ابوترابی فرد را در هنگام ورود به وزارت کشور همراهی میکرد.
انتهای پیام