محمدرضا عارف در جمع دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه، گفت: به جد با تفکیک جنسیتی دانشگاهها مخالفم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، این کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در نشست پرسش و پاسخ دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه با اشاره به موضوع انتخابات 24 خرداد و لزوم شکل گیری حماسه سیاسی، گفت: به فرموده مقام معظم رهبری امسال سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی است که هم باید حماسه سیاسی و هم حماسه اقتصادی با حضور و تلاش مردم محقق شود.
وی با بیان اینکه مهمترین مصداق حماسه سیاسی، انتخابات ریاست جمهوری است، افزود: بعد از انتخابات 88 و حوادثی که در کشور رخ داد یک نوع احساس بی انگیزگی و بی تفاوتی در میان مردم و به ویژه قشر فرهیخته و دانشگاهی کشور به وجود آمد که نیاز است این بی تفاوتی و بی انگیزگی دانشجویان برطرف شود.
عارف ادامه داد: بخش اول حماسه سیاسی، حضور در انتخابات است که همه باید حضور یابند، حتی آنهایی که کدورت ها و گله هایی بسیاری در دل دارند، بخش دوم حماسه سیاسی، حماسه اخلاق و قانونمندی است که همه باید رعایت کنند تا الگوهایی اخلاق مدار شوند. بخش سوم این حماسه، حماسه انتخاب است که در اینجا مردم مطالبات بسیاری دارند و باید اصلح ترین فرد را انتخاب کنند و در نهایت بخش چهارم شکل گیری حماسه سیاسی، حماسه رفاقت است که لازم است همه طیف ها و گروه ها بعد از انتخابات باهم رفاقت را در پیش گیرند.
این کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه به سوالات دانشجویان دانشگاه رازی پاسخ داد و در پاسخ به سوالی مبنی بر این آیا دیپلماسی شما دیپلماسی انقلاب است یا دیپلماسی دوران خاتمی؟ گفت: دیپلماسی ما دیپلماسی انقلاب است به گونه ای که همین نوع از دیپلماسی (دیپلماسی انقلاب) بنای کار همه دولتها از ابتدای انقلاب تاکنون بوده و هست.
عارف در پاسخ به این سوال که دیدگاه شما در قبال رژیم صهیونیستی چیست؟ گفت: ما کشوری به نام اسراییل نمی شناسیم و از آن به عنوان رژیم اشغالگر قدس یاد میکنیم.
وی در پاسخ به این سوال که قالیباف در دانشگاه صنعتی شریف اعلام کرده در سال 78 از طرف دولت اصلاحات اجازه تیراندازی به کوی دانشگاه را داشته است، آیا این مطلب را قبول دارید یا خیر؟، گفت: دستور تیراندازی دادن هرگز جز اختیارات دولت ها نبوده و نیست.
وی همچنین در پاسخ به سوالی با این عنوان که چرا در دوران خاتمی، برنامه هستهای ایران متوقف شد و هیچ پیشرفتی نداشت؟ گفت: بیشترین پیشرفت در فناوری هسته ای ایران در دولت اصلاحات صورت گرفت.
عارف همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص دانشجویان ستاره دار، افزود: برای همیشه مسئله دانشجویان ستاره دار را حل خواهم کرد و اگر هم ستاره ای به کسی بدهیم ستاره افتخار خواهد بود.
این کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که موضع شما در خصوص ادعای تقلب در انتخابات 88 چیست؟، گفت: من نظرم این است که در انتخابات 88 تخلف صورت گرفت، اینکه قبل از انتخابات وعده هایی داده شود و توزیع سیب زمینی صورت گیرد، آیا اینها تخلف انتخاباتی نیست؟
وی همچنین در پاسخ به سوالی با این عنوان که مدل اقتصادی شما چیست؟ و چه برنامه ای برای ایجاد اشتغال در کشور دارید؟، اظهار داشت: مدل اقتصادی ما بر اساس سیاست های کلی نظام ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری است و قطعا برای تحقق آن برنامه های بسیاری را پیش بینی کردهایم. دولت اصلاحات در 8 سال به صورت متوسط هرسال 750 هزار شغل ایجاد می کرد، اما تلاش ما بر این خواهد بود که بتوانیم سالیانه یک میلیون شغل ایجاد کینم.
عارف تاکید کرد: احیای سازمان مدیریت و برنامهریزی از اصلی ترین برنامههای کاری من خواهد بود. همچنین توجه به توسعه گردشگری را در اولویت قرار خواهیم داد به گونهای که 200 هزار شغل از یک میلیون شغل سالیانه را از محل توسعه گردشگری ایجاد خواهیم کرد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا خاتمی و هاشمی رفسنجانی کاندیدا خواهند شد یا خیر؟ گفت: ساعت 17 و 59 دقیقه و 59 ثانیه روز شنبه هفته آینده مشخص خواهد شد که خاتمی و هاشمی ثبت نام خواهند کرد یا خیر؟ اگر خاتمی و یا هاشمی کاندیدا شوند من به هیچ وجه کاندیدا نخواهم شد.
این کاندیدای ریاست جمهوری افزود: ما در جبهه اصلاح طلبان تاکیدمان بر اجماع است و تا قبل از پایان مهلت قانونی ثبت نام کاندیداها نتیجه اجماع خود را اعلام خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: برای اینکه رییس جمهور آینده از توان بالایی برخوردار باشد، نیاز است که در انتخابات چند کاندیدا بیشتر حضور نداشته باشند، تا شخص انتخاب شونده از آرای قابل توجهی برخوردار باشد.
عارف همچنین در پاسخ به این سوال که آیا خاتمی و هاشمی این شایستگی را دارند که شما به نفع آنها کناره گیری کنید؟ گفت: خاتمی و هاشمی هر دو پرتوان هستند و خود من خوشحال خواهم شدکه اگر یکی از این دو بزرگوار کاندیدا شوند.
این کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم، در پاسخ به سوالی در خصوص تفکیک جنسیتی دانشگاه ها، افرود: به جد با تفکیک جنسیتی دانشگاه ها مخالف هستم؛ چرا که باورم این است که دانشجو به سنی رسیده که خیر و شر خود را تشخیص دهد و از دیدگاه من دانشگاه سالم ترین بخش جامعه است.
انتهای پیام