سعیدی‌کیا:مردم پیروز انتخابات 88 بودند

یک نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به این‌که در انتخابات سال 88 نامزد پیروز و شکست خورده انتخابات هردو بازنده انتخابات بودند، گفت: مردم در انتخابات سال 88 پیروز شدند.

یک نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به این‌که در انتخابات سال 88 نامزد پیروز و شکست خورده انتخابات هردو بازنده انتخابات بودند، گفت: مردم در انتخابات سال 88 پیروز شدند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، محمدسعیدی کیا در دانشگاه امیرکبیر با اشاره به این‌که مردم در انتخابات سال 88 یک حماسه خلق کردند، افزود: برنده و بازنده انتخابات اشتباهاتی کردند که استکبار توانست از این اشتباهات استفاده کند، اما وقتی خطر جدی شد همه مردم تحت فرمایشات مقام معظم رهبری به صحنه آمدند و فتنه اینگونه جمع شد.

وی در مورد فعالیت هاشمی در فتنه سال 88 گفت: بررسی این موضوعات کار قوه قضاییه است و اگر سیاسیون در کار قضا دخالت کنند، مشکل درست می‌کنند.

این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری با بیان این‌که در اقتصاد نابسامانی به دلیل افت سرمایه‌گذاری وجود دارد، خاطرنشان کرد:باید در مقررات، ثبات و شفافیت وجود داشته باشد و سرمایه‌گذاری یک ارزش تلقی شود. باید با درآمد صندوق توسعه ملی منابع لازم برای سرمایه‌گذاری را فراهم کرد دولت نباید از سرمایه این صندوق برای جبران کسری بودجه خود استفاده کند، بلکه هزینه‌های خود را از طریق مالیات باید تامین کند.

وی افزود: اقتصاد مقاومتی یعنی این که درشرایط تحریم از همه امکانات برای رشد اقتصاد کشور استفاده شود که در این راه تزانزیت و صنعت توریسم از امکانات کشور است. در اقتصاد مقاومتی مدیریت بر منابع ریالی و ارزی مهمترین نکته است و باید در این اقتصاد از افراد باتدبیر و مدیران کارآمد استفاده کرد.

سعیدی‌کیا دربخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این‌که قانون اساسی، تعیین سیاست‌های کلی نظام را به رهبری واگذار کرده است، گفت: یک رییس جمهور خوب کسی است که در چارچوب‌هایی که رهبری و قانون اساسی مشخص می‌کند وظیفه خود را به خوبی انجام دهد و اینطور نباشد که رییس جمهور در زمینه سیاست خارجی مواضع مخالفی با رهبری بدهد.

به گفته وی دنیا محدود به آمریکا نیست و ما با تمام دنیا به غیر از اسرائیل براساس حفظ اصول و منافع ملی می‌توانیم ارتباط داشته باشیم. باید توجه کنیم که روابط طولانی مدت اقتصادی موجب ایجاد روابط سیاسی می‌شود.

این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به این‌که باید امکانات لازم را برای رشد نخبگان فراهم کنیم، خاطر نشان کرد: برای محرومیت زدایی از استان‌های حاشیه‌ای کشور باید سرمایه‌گذاری و تولید صورت بگیرد.

سعیدی‌کیا دربخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این‌که ادغام وزارتخانه‌ها کار عجیبی‌ بود، گفت: ‌سفرهای استانی، اجرای هدفمندی یارانه‌ها، مسکن مهر و مسکن روستایی، پیشرفت‌های علمی، توجه به کارهای عمرانی، ساماندهی کارت‌های سوخت، ساده‌زیستی و پرکاری از نقاط قوت دولت احمدی‌نژاد است.

وی همچنین افزود: نابسامانی اقتصادی، تورم شدید،‌ افت شدید ارزش پول ملی، بی‌توجهی به برنامه و تغییرات پی درپی مدیران دولتی از نقاط ضعف این دولت محسوب می‌شود.

وزیر سابق مسکن با بیان این‌که در دولت هاشمی در کنار رشد اقتصادی عدالت شکل نگرفت، گفت: مدل مطلوب برای پیشرفت کشور حرکت در راستای عدالت همراه با پیشرفت است.

سعید‌ی‌کیا با بیان این‌که ما باید رابطه سیاسی و اقتصادی خود را با کشورهایی که در آن‌ها بیداری اسلامی رخ داده است، تقویت کنیم، اظهار کرد: 61.5 درصد دانشجویان کشور را بانوان تشکیل می‌دهند به نظر من مهمترین وظیفه یک زن تربیت فرزند صالح است که البته این وظیفه هیچ تضادی با کار کردن ندارد.

وی همچنین گفت: یارانه نقدی موجب تورم شده است و برای جبران آن به دو دهک اول جامعه یارانه نقدی پرداخت کنیم، اما هم‌زمان برای همه دهک‌های جامعه باید یک بیمه پایه قوی به وجود آید تا دغدغه سلامت خانوار رفع شود.

این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری در ادامه با بیان این‌که ارتباط با آمریکای لاتین عمل مناسبی بود که باید ادامه یابد، گفت: ‌اتفاقات اخیر سوریه نشان داد که مردم سوریه مخالف نظام نیستند، بلکه گروه‌های متخاصمی که تحت حمایت غرب هستند در این کشور درپی رسیدن به قدرت هستند.

سعیدی‌کیا در پایان با اشاره به این‌که رهبری در کشور فصل‌خطاب هستند،‌ اظهار کرد: من نشان درجه یک سازندگی دارم اما شما به حرف‌های من بسنده نکنید، بلکه عملکرد من را در سی سال گذشته بررسی کنید.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 92021610997
  • خبرنگار : 71480