دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر لزوم حل مشکل بیکاری و گرانی در کشور، گفت: بیکاری و گرانی قابل برطرف شدن است، مشروط بر اینکه سفره حکومت و مردم را یکی کنیم و دولت هم به کمک مردم بیاید.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کویر، محسن رضایی در جمع مردم کهنوج اظهار کرد: کهنوج هم قبل از انقلاب و هم پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در دفاع مقدس و در دوران امنیت، نقش بالندهای در تاریخ ایران اسلامی داشته است.
وی با بیان اینکه "طوایفی که در کهنوج و جنوب کرمان وجود دارد از وفادارترین طوایف ایرانی هستند و نجابت یکی از ویژگیهای مردم کهنوج است"، خطاب به مردم این خطه گفت: امروز هم وضعیتی در کشور است که به کمک شما نیاز داریم تا به کشور، خودتان، ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی کمک کنید.
رضایی در ادامه تصریح کرد: اگر تحریمهای اقتصادی را خنثی کنیم، هم زندگی مردم بهبود پیدا میکند و بیکاری درست میشود و هم وضعیت نظام جمهوری اسلامی بهبود پیدا میکند.
این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: در پاسخ به این سوال که میپرسند برای چه میخواهی وارد عرصه انتخابات شوی؟، باید بگویم من به دنبال ریاست نیستم، بلکه دنبال جهادی هستم که هم اقتصاد و زندگی مردم را درست کند و هم امنیت را و تحریمهای اقتصادی را که میخواهد به ملت ایران آسیب بزند، با دست این ملت خنثی کنیم؛ پس شرایط خیلی حساس است.
وی با اشاره به وضعیت شهرستان کهنوج در زمینه کشاورزی اظهار کرد: با وجود اینکه کهنوج یک منطقه کشاورزی است و در چهار فصل میتوان در آن کشت کرد، در این منطقه افراد بیکار کم نیستند. چقدر لیسانس و فوقلیسانس در اینجا بیکار است؟ بیکاری و گرانی چیزی نیست که بگوییم خطر نیستند، اینها خطرند اما قابل حل هم هستند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: ما برای اینکه گرانی و بیکاری را در ایران برطرف بکنیم چه میخواهیم که ایران ندارد؟ ما همه چیز داریم؛ آب، زمین و کارشناس داریم و در چنین شرایطی باید مدیریت کشور را طوری درست کنیم که بتواند از این مشکلات عبور کند و از این منابع استفاده شود.
رضایی افزود: با این سیستم اداری فعلی کشور نمیتوانیم این کار را انجام دهیم. در این سیستم اداری دو سفره است؛ یک سفره دولتمردان و حکومتیها است و یک سفره مردم است، یعنی اگر یک سفره بود و همه سر یک سفره غذا میخوردیم، تا مشکلی برای مردم به وجود میآمد آنها هم که دولتی و حکومتی بودند، بلافاصله غذای آنها هم کم میشد.
این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه "بیکاری و گرانی قابل برطرف شدن است، مشروط بر اینکه سفره حکومت و مردم را یکی کنیم و دولت هم به کمک مردم بیاید"، تصریح کرد: ما در حال حاضر سلولهای بنیادی تولید میکنیم، چطور نمیتوانیم آفت بیکاری را از بین ببریم؟ اگر علمی که در ایران وجود دارد و دانشگاههای ما بسیج شوند، سه ماهه این معضل را حل میکنند. اگر توجه شود، برطرف میشود، اما توجه نمیشود.
وی ادامه داد: شهرستان کهنوج و جنوب ایران یک قطب کشاورزی است و ثروتش هم در همین است، اما نه با این وضع. با این وضع سنتی، کشاورزی ما غیراقتصادی تلقی میشود و در این منطقه نه کارخانجات تبدیلی داریم، نه سردخانه، نه پژوهشگاههای گسترده آفتزدایی و نه سیستم مکانیزه؛ یعنی چیزی را که امروز کشاورزی دنیا را سرپا نگه داشته و ما میتوانیم داشته باشیم، نداریم و وقتی نداریم، بیکاری پیش میآید.
به گزارش ایسنا منطقه کویر، محسن رضایی همچنین در شهرستان جیرفت اظهار کرد: تبعیضهایی در منطقه جنوب کرمان وجود دارد که باید رفع شود و در صورتی که رییسجمهور شوم، تبعیضهای کنونی را به طور کامل برطرف میکنم تا هیچ نوع تبعیضی باقی نماند.
وی افزود: من معتقدم که ما منافع ملی و ارزشهای انقلاب را میتوانیم با یک دیپلماسی قوی در دنیا دنبال کنیم، اما بعضاً بهانههایی به دست غرب داده میشود که علیه ما از آن استفاده میشود یا بعضاً انفعال و عقبنشینیهای بدون دلیلی صورت میگیرد که موجب علامت غلط دادن به طرف خارجی میشود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، کشت گلخانهای را یک نوآوری در دو - سه دهه اخیر عنوان کرد و گفت: انواع دیگری از کشت بوجود آمده که هم آثار و عوارض زیستمحیطی آن کمتر است و هم اینکه تولیدات بیشتری دارد و بر همین اساس ما نوع جدید سیستمهای گلخانهای را وارد کشور میکنیم تا هم آسیب کمتری به محیط زیست وارد شود و هم درآمد کشاورزان افزایش یابد.
رضایی با بیان اینکه "یک گروه ویژه برای ساماندهی منطقه جازموریان تشکیل میدهم تا دلایل خشکی آن را دقیقتر بررسی کنند"، اظهار کرد: با توجه به اینکه یکی از مهمترین برنامههای من مساله حفظ محیط زیست ایران است، برای دریاچه ارومیه و زایندهرود نیز برنامه مشابهی دارم تا بتوانم گام مؤثری در این زمینه بردارم.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محسن رضایی همچنین در جمع دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه اظهار داشت: امروز شرایطی که کشور دارد بسیار حساس و قابل توجه است و ما نمیتوانیم تشکیل دولت آینده را بدون شرایط کنونی کشور ببینیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر کشور با سه مسئله رو به رو است، مسئله تحریم ها و مذاکرات هسته ای، مسئله مشکلات اقتصاد داخلی و بی ثباتی ارز در کشور و مسئله منطقهای همچون سوریه، خلیج فارس و ... .
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: این سه مسئله با اختیارات رییس جمهور در ارتباط مستقیم است به گونه ای که بخشی از این سه مسئله به شورای امنیت ملی برمی گردد که رییس شورای عالی امنیت ملی شخص رییس جمهور است و بخشی نیز به هیات دولت برمی گردد که بازهم رییس هیات دولت شخص رییس جمهور است.
رضایی خاطرنشان کرد: درست است که سیاستهای کلان خارجی را رهبری تعیین می کند، اما دیپلماسی بر عهده رییس جمهور و تیم اوست.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، اظهار داشت: در شرایط فعلی کنار کشیدن و بی تفاوتی نسبت به همه آسیب می رساند و امروز برای کمک به کشور نیاز به یک حرکت ملی و مشاوره ملی داریم.
وی خاطرنشان کرد: اگر اداره کشور را همچون یک تیم ورزشی بدانیم باید گفت که امروز بازیهای باشگاهی دیگر به اتمام رسیده و الان می خواهیم تیم ملی را به جام جهانی بفرستیم.
رضایی همچنین در خصوص دولت فراگیر، گفت: دولت فراگیر یعنی اینکه همه افکار، گروه ها، اقوام و مذاهب و ... در شکل گیری دولت و پیشرفت کشور سهیم باشند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، در ادامه در پاسخ به سوالات دانشجویان دانشگاه رازی، اظهار داشت: امروزآمدهام که به وظیفه و رسالتم در کمک به پیشرفت ایران اسلامی عمل کنم.
وی همچنین در پاسخ به سوالی با این عنوان که برنامه های شما برای آرامش بخشیدن به وضعیت اقتصادی کشور چیست؟، گفت: باید مسئله آرزوهایمان را از مسئله برنامه هایمان جدا کنیم. در این بین مهمترین وظیفه خود را این میدانم که اگر هر کسی در سر جای خود قرار گیرد 50 درصد مسائل و مشکلات کشور مرتفع خواهد شد.
رضایی ادامه داد: گرانی ها باید به صورت مسکن وار مدیریت شوند، که در چند ماهه نخست تشکیل دولت خود این کار را خواهم کرد و در ادامه معضل بیکاری را نیز با اجرای طرح هایی در سالهای دوم و سوم تشکیل دولت خود حل و فصل خواهم کرد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: 100 سال است که ایران هنوز یک دولت اقتصادی پیدا نکرده است و نباید اجازه دهیم که بیش از این مشکلات اقتصادی به کشور و ملت فشار وارد کند.
وی تاکید کرد: ایران از دوره رضاخان تاکنون چنین وضعیت اقتصادی بدی را به خود ندیده است.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، در پاسخ به سوالی در خصوص استفاده برخی کاندیداها از بیت المال برای تبلیغات انتخاباتی، افزود: پول و قدرت روی سیاست اثر می گذارد، متاسفانه قانون انتخابات در ایران فوق العاده ضعیف است و باید در اولین فرصت این قانون اصلاح شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا بهتر نیست برای کسب آرای بیشتر با برخی کاندیداهای دیگر ائتلاف کنید؟، گفت: به این دلیل ائتلاف نکرده و نمیکنم؛ چرا که نگران بودم که اگر با یک کاندیدا ائتلاف کنم، ائتلاف دیگر من را مخالف و مقابل خود ببیند.
رضایی یادآور شد: امروز روزی نیست که ائتلاف سیاسی کنیم بلکه امروز روزی است که باید ائتلاف با مردم داشته باشیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، تاکید کرد: ائتلاف من تنها با مردم خواهد بود.
این کاندیدای ریاست جمهوری، گفت: امروز متاسفانه مسئله مهمی که در دانشگاه ها اتفاق افتاده، این است که دلسردی و ناامیدی در میان اساتید و دانشجویان به وجود آمده است که اگر بتوانیم امید و شادابی و نشاط را در دل دانشجویان و اساتید فراهم کنیم، یقینا اوضاع و احوال کشور بسیار بهتر خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در مدت دو ماهه اخیر در 35 دانشگاه کشور و در جمع دانشجویان و اساتید حضور یافته ام و معتقدم که اگر هر کاندیدایی که در جمع دانشجویان و دانشگاهیان حضور نیابد، عوام فریبی کرده است، چراکه قشر فرهیخته و خواص جامعه همین دانشجویان و اساتید هستند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، اظهارداشت: شک نکنید که در دولتم بر اساس قانون عمل می کنم و اگر تنها یک ریال از پول بیت المال در جیب کسی رفته باشد، آن یک ریال را در چهارچوب قانون به ملت ایران بر می گردانم.
وی افزود: قانونی به اسم قانون رفتار دولتمردان خواهم نوشت و اولین دولتی خواهم بود که استعفا را در میان مسئولین و اعضای کابینه خود جا می اندازم یعنی اینکه اگر هر وزیر یا مسئولی یک ریال اشتباه هزینه کرد و یا کوچکترین حرکت اشتباهی داشت، قبل از آنکه دادگاهی برای او تشکیل شود و رای صادر شود، خودش استعفا دهد.
ین کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، گفت: من اصولگرای قبل از انقلاب هستم و با اصولگرایان جناحی بعد از انقلاب تفاوت دارم، گرچه نزدیکیهایی هم با یکدیگر داریم.
وی در مورد ارتباط خود با هاشمی رفسنجانی، اظهار داشت: من با آقای هاشمی رفسنجانی از قبل از انقلاب تاکنون دوست و همکار بوده و هستیم، اما متاسفانه برداشت های نادرستی از ارتباط من با آقای هاشمی می شود، خیلی ها چنین تصور می کنند که چون من و آقای هاشمی در مجمع تشخیص مصلحت نظام همکار هستیم و کنار هم می نشینیم، بنابراین عقاید و افکارمان هم یکی است، در حال که هرگز این چنین نیست.
رضایی ادامه داد: من و آقای هاشمی رفسنجانی در خیلی از مسائل با هم اختلاف نظر داریم و شاید هم در برخی مسائل موافق نظرات یکدیگر باشیم.
وی یادآور شد: در سال 84 من به نفع ملت ایران و نه هاشمی رفسنجانی کنار کشیدم اما در این دوره از انتخابات به نفع هیچ کس کنار نمی کشم و در صورت حضور هاشمی رفسنجانی هم حضورم را در انتخابات ادامه خواهم داد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، در مورد شعار انتخاباتی خود «سلام بر زندگی»، گفت: سلام بر زندگی شعار اصلی و ساده من است و سلام بر زندگی یعنی؛ سلام بر اشتغال، سلام بر آرامش، سلام بر شادابی، سلام بر اخلاق، سلام بر معنویات. تمام برنامه های من حتی در بعد سیاست خارجی هم بر مدار این شعار خواهد چرخید.
وی در ادامه در خصوص دیدگاه خود در مورد مبحث یارانه ها، گفت: یارانه ها باید به صورتی مدیریت شده تر به مردم داد شود؛ چراکه 45 هزار تومان یارانه امروز برابر با 15 هزار تومان اردیبهشت سال گذشته است و این مبلغ هیچ دردی از مردم دوا نمی کند.
رضایی ادامه داد: اولین کار ما این است که اقتصاد کشور را از بی صاحبی درآوریم و موضوع فدرالیسم اقتصادی نیز همین امر است که برای مراکز، استانها، شهرها، روستاها و حتی خانوارهای کشور نیز مسئول مشخص اقتصادی داشته باشیم.
انتهای پیام