یک عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان خواستار ائتلاف همه گروههای اصولگرا شد و گفت: اگر همه همکار دولت آینده شوند، هرج و مرج رخ نخواهد داد.
یحیی آلاسحاق در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خراسان، خاطرنشان کرد: مجموعه اصولگرایان باید به یک نظر واحد برسند. یک نفر باید محور شود و بقیه همکار او شوند و نظر من این است که همه کسانی که زیر خیمه اصولگرایی هستند در این ائتلاف حضور پیدا کنند.
وی درباره نحوه همکاری کاندیداها در این ائتلاف نیز اظهار کرد: در مبانی حقوقی مادهای داریم تحت عنوان ماده 127 که دولت میتواند بخشی از اختیاراتش را به گروهی از وزیران تفویض کند و تقسیم کار را میتوان از اکنون مشخص کرد. تیم اقتصادی برعهده یک نفر باشد و وزرای مربوط را هم خودش انتخاب کند و تیم سیاسی و تیم فرهنگی هم به همین ترتیب تقسیم شوند و سرپرست هر کدام از این تیمها به عنوان معاون رییس جمهور فعالیت کند.
این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری، احتمال وقوع هرج و مرج در چنین دولتی را رد کرد و گفت: اگر همه همکار دولت آینده شوند، هرج و مرج رخ نخواهد داد و ما به حدی از ظرفیت رسیدهایم که بتوانیم یک دولت قوی با این ساختار را تشکیل دهیم.
درباره احتمال حضور خاتمی در انتخابات اظهار کرد: آقای خاتمی قطعا نخواهد آمد و اگر خود ایشان محاسبات سیاسی و اقتصادی کنند هم همین نتیجه را خواهند گرفت، چون حتی اگر خاتمی از فیلتر شورای نگهبان بگذرد، بعد با چه کسی میخواهد کار کند؟ در حال حاضر مجموعه شرایط کشور اجازه تحرک لازم به او برای حل مشکلات کشور را نخواهد داد و خود خاتمی هم متوجه این موضوع هست.
وی اضافه کرد: سایر اصلاحطلبان نیز شرایط مشابهی با آقای خاتمی دارند. البته حضورشان در انتخابات آینده مفید است و باید حضور پیدا کنند، ولی اینکه ریاست جمهوری را بگیرند، مجموعه شرایط برایشان فراهم نیست.
رییس اتاق بازرگانی تهران افزود: کسی که میخواهد رییسجمهور بشود باید بتواند کشور را هدایت کند و این نیاز به همدلی دارد و باید تمام قوا با او همراه شوند و آحاد مردم، قوه قضاییه و قوه مقننه کمکش کنند. اگر قرار باشد هرکدام از اینها در یک وادی در راهش سنگاندازی کنند، نمیتواند فعالیت کند.
به گزارش ایسنا، نامزد حزب موتلفه اسلامی در انتخابات ریاست جمهوری در جمع مردم تبریز در مسجد ولایت فقیه با تاکید بر اینکه "حق نداریم مملکت را مداد رنگی کنیم" گفت: ما با ضد کنار نمی آییم به سلطنت طلبان اجازه حضور نمی دهیم این ها خطوط قرمز ماست و نباید در فضای خاکستری توان مردم را از بین ببریم.
آل اسحاق با بیان اینکه در محیط سیاسی کشور نباید محیط خاکستری داشته باشیم و نباید به قول امام ، وقت امت و ملت را با این کارها بگیریم، خاطر نشان کرد: هر کس به اسلام، خط امام، رهبری و انقلاب اسلامی ایران ملتزم باشد، میتواند در انتخابات حاضر شود.
وی ادامه داد: نباید همه چیز را با سیاست متر کرد، متر دست رئیس جمهوری نیست؛ برای کشور داری برنامه ریزی مدبرانه، علم و تجربه نیاز است، اگر میخواهیم برنامهریزی کنیم به تاکید مقام معظم رهبری باید از تمام نیروها استفاده کنیم.
نامزد حزب موتلفه اسلامی در انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به حضور 10 نفر از اصولگرایان برای رقابت در انتخابات ریاست جمهوری گفت: اگر اصولگرایان به اجماع نرسند، رقبای دیگر آنها را از میدان به در خواهند کرد، و جامعتین بعنوان فصل الخطاب اجماع برای انتخاب یک کاندیدا از بین اصولگرایان است.
وی با بیان اینکه اصولگرایان پیرو خط فکری واقعیت نگر و آرمانگرا هستند، گفت: برای این ادعا، برنامه، تیم و تجربه لازم را داریم.
نامزد ائتلاف اکثریت اصولگرایان در تشریح برنامههای اصولگرایان در روابط خارجی گفت: خطوط قرمز دیپلماسی خارجی را رهبری و شورای عالی امنیت ملی تعیین میکند.
وی ادامه داد: رئیس جمهور حق اینکه بگوید من این کار را می کنم یا نه، ندارد؛ باید رفتار خود را با خواسته های رهبری منطبق کند.
وی با اشاره به فضای بداخلاقی ایجاد شده در جامعه گفت: دولت آتی باید فضای بداخلاقی را به فضای خوش اخلاقی تبدیل کند.
وی با اشاره به حضور سه طیف اصلاح طلبان، اصولگرایان، حامیان دولت و جریانات دولت در عرصه انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: اصلاح طلبان و دولت احمدی نژاد هر کدام 8 سال فرصت داشتند، تا برنامههای خود را اجرا کنند و مردم نیز آثار برنامه های اجرایی آنها را مشاهده کردند.
وی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را فرصتی برای انتخاب قانونی و شرعی ملت ایران دانست و گفت: براساس بی اعتنایی و یا غلط فکر کردن تک تک مردم، ممکن است آینده کشور در 8 ساله آینده به نحو دیگری رقم بخورد.
نامزد حزب موتلفه اسلامی در انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: باید در دولت آینده فارغ از رفع مشکلات کشور، اهداف انقلاب نیز چند قدم به جلو پیش برود.
آل اسحاق با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با تشدید تحریمها از یک فشار خارجی رنج میبرد گفت: در حوزه داخلی نیز با وجود اقتدار فراوان در حوزه علم و دانش، در حوزه های فرهنگی اقتصادی و اجتماعی برخی نارساییها وجود دارد.
نامزد حزب موتلفه اسلامی در انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: هر چند ایران توانایی های بالقوه زیادی دارد، اما آنچه هم اکنون روی میز است، یک سری مشکلات در حوزه های عمومی و کلان کشور است.
انتهای پیام
انتهای پیام