فتحی‌پور: مشارکت زنان در عرصه‌های مدیریتی باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد

یک کاندیدای احتمالی یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری گفت:مشارکت زنان در عرصه‌های مدیریتی باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

یک کاندیدای احتمالی یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری گفت:مشارکت زنان در عرصه‌های مدیریتی باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، ارسلان فتحی‌پور، در دیدار با جمعی از بانوان کشور ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز میلاد خجسته بزرگ بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) و فرارسیدن روز زن، اظهار داشت: خدا را شاکریم که در ایران اسلامی ارج و منزلت زنان آن‌چنان که شایسته و درخور است، مورد توجه قرار گرفته و زنان و دختران این سرزمین به سوی جایگاه والایی قدم نهاده‌اند که بزرگانی چون دخت نبی اکرم (ص) ، حضرت فاطمه زهرا (س) سرلوحه و الگوی آن هستند.

نماینده مردم کلیبر و خداآفرین در مجلس افزود: خدا را شاکریم که در این مرز و بوم اهمیتِ نقش و جایگاه زن در خانواده و اجتماع بر کسی پوشیده نیست و در شرایط بحرانی که ایران اسلامی پشت سر می‌گذارد، بدون تلاش مضاعف و صبوری آرام‌بخش زنان ایران، امکان عبور از این آزمون و امتحان تاریخی به سادگی امکان‌پذیر نخواهد شد.

فتحی‌پور ادامه داد: به برکت انقلاب اسلامی امروز شاهدیم زنان دارای منزلت در جامعه هستند و البته باید مشارکت زنان در عرصه‌های مدیریتی بیش از این مورد توجه قرار گیرد.

این کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری خاطرنشان کرد: امروز زنان ما در دانشگاه‌ها و سایر عرصه‌ها حضور پررنگی دارند و البته باید بسترها را بیش از این برای فعالیت زنان فراهم کرد.

فتحی‌پور ادامه داد: خدا را شاکریم که در این سالروز می‌توانیم سربلند و استوار بگوییم که به پیش‌رفته‌ایم و هیچ‌گاه عقب نمانده‌ایم و هر سال که می‌گذرد پله‌ای به ‌آن‌چه که مقصود و خانه‌ آمال جمهوری اسلامی ایران است نزدیک شده‌ایم.

وی گفت: اگر زن از ایفای نقش اجتماعی محروم شود، از رشد او کاسته می شود و جامعه‌ای که زنان آن از رشد فکری محروم باشند. مسلّماً جامعة رشد یافته‌ای نخواهد بود، زیرا جامعه از آحاد انسان هایی تشکیل می شود که با تربیت‌ها و فرهنگ‌های متفاوتی از خانواده‌ها شکل می گیرند و وارد اجتماع می شوند.

فتحی‌پور اظهار داشت: بنابراین سعادت و سلامت هر جامعه در خانواده ها پی ریزی می شود و انتقال ارزش‌های دینی، ملّی و فرهنگی و اجتماعی در درجة اوّل به عهدة خانواده‌ها به خصوص مادر است. پس می توان نتیجه گرفت که جامعة سالم نیازمند مادران سالم است و جامعة فرهنگی، دینی و ارزشی، جامعه ای است که مادران آن از بینش و تفکر سالم فرهنگی، دینی و ارزشی برخوردار باشند

بر اساس این گزارش در پایان این جلسه برخی از حضار نظراتشان را برای حضور پررنگ‌تر زنان در عرصه های مختلف ارائه دادند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۷:۱۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 92021208268
  • خبرنگار : 71381