رییس پیشین سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با انتقاد از وضعیت بازار خودرو گفت: صنعت خودرو پا روی گلوی مردم گذاشته و هماکنون نهایت آرزوی یک جوان ما پرایدسواری است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کهگیلویه و بویراحمد، روحالله احمدزاده کرمانی در یاسوج ابراز عقیده کرد: یکی از کارهای بیهوده ما صنعت خودروسازی است که جان مردم را به خطر انداخته و بر سر آنها هم منت میگذاریم.
وی اضافه کرد: یکی نیست به این آقایان بگوید بروید دنبال میادین مشترک نفتی و گازی با کشور قطر که آنها با یک میلیون نفر جمعیت سالانه 270 میلیون متر مکعب گاز برداشت میکنند. باید صنعت خودرو سازی را رها کنیم وقتی خودروی گران و بیکیفیت به مردم میدهند و هنوز هم طلبکار هستند. باید تعرفه خودروها را برداریم و ماشینهای خارجی وارد کنیم و آن وقت اگر توانستیم با پژو پارس با آنها رقابت کنیم و از حالت کنونیُ که تنها ظلم به خریدار است خارج شویم، آن وقت کار کنیم وگرنه با این خودورهای بیکیفیت و گرانقیمت جان مردم را به خطر نیندازیم.
معاون پیشین رییسجمهور ادامه داد: سر مردم منت می گذارند که خودرو ایربگ دارد و حتی سر بوق آن هم بر مردم منت میگذارند و این طور پا روی گلوی مردم گذاشتهاند.
احمدزاده کرمانی از برخی گرانیها انتقاد کرد و با بیان اینکه "مدتی است وضع بازار به هم خورده است"، خطاب به مسئولان کشور گفت: چه وضعی برای اداره کردن اقتصاد ملی است؟ به کجا مشغول هستید و چرا از اصل قضیه غافل ماندهاید و به حاشیه رفتهاید؟ وقتی کسی از شما در این باره سوال میکند میگویید گرانیها به دلیل تحریمهاست اما من نمیدانم گرانی تخم مرغ، کشمش، لوبیا چیتی، برنج، روغن نباتی و مرغ چه ربطی به تحریمها دارد. اگر داروی خاصی باشد، شاید بتوان گفت تحریمها در آن تاثیر دارد اما این اقلام که در داخل تولید میشود و نیازی به خارج از کشور ندارد.
این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه "بهترین راه این است که استراتژی خود را از صنایع فرادستی به صنایع پایین دستی تغییر دهیم"، اظهار کرد: وقتی سیمان و فولاد داریم اما نخود و لوبیا، مرغ و تخم مرغ نداریم چه فایدهای برای ما دارد؟
وی با اشاره به هدفمندی یارانهها گفت: باید بیشترین نقدینگی به دهکهای پایین جامعه داده شود و اگر اینکار صورت نگیرد، پول یارانهها ده برابر هم شود فایدهای برای مردم و کشور ندارد بلکه باید هدفمندی اجتماعی و مصرف نیز اتفاق بیفتد. اینکه یارانه را زیاد کنیم اما گرانی شدید داشته باشیم، هدفمندی ایجاد نمی شود بلکه ایجاد تورم بالا و افزایش قیمتها را در پی دارد.
احمدزاده کرمانی در بخش دیگری از صحبتهای خود به هزینههای تبلیغات انتخابات اشاره و تاکید کرد: کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری باید هزینه های تنبلیغاتی خود را مشخص کنند که از کجا می آورند و شفاف به مردم بگویند، چراکه دولتی که از حرامخوری بالا بیاید چطور میخواهد شعار عدالت و مبارزه با فساد را عملی کند؟
وی با اشاره به عرصه سیاست خارجی اضافه کرد: رییس دولت باید رویکرد آن بر سه اصل حکمت، عزت و مصلحت باشد و کسی باشد که امروز در عرصه بینالمللی مظهر ملت ایران باشد و جا نزند و پای حرفش مردانه و عزتمندانه ایستادگی کند. اگر جریان یا دولتی نتواند نسبت به معیشت مردم کاری کند، مردم را نسبت به اعتقادات و دینشان واگرا میکند و فقر و فلاکت زمینه های کفر و بی ایمانی را در جامعه فراهم می آورد.
احمدزاده کرمانی در ادامه گفت: چرا باید سیستم مدیریتی ما به گونه ای عمل کند که برای پذیرش یک بیمار مردم باید ساعت سه بامداد به درب منزل استاندار مراجعه کنند تا پذیرش شوند؟ در حال حاضر وضعیت بازار مناسب نیست. توجیه هایی که در مورد گرانی گفته می شود قابل قبول نیست. اینکه تحریم ها بر گرانی تاثیر داشته درست نیست؛ البته تاثیر داشته اما نه به این اندازه که گوشت قرمز و روغن نباتی تا این اندازه گران شود.
این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه نمی شود شعار مبارزه با مفاسد داد اما به آن عمل نکرد، گفت: نمیشود با آقای خاوری بانکداری اسلامی راه انداخت. به دلیل دیدن همین مسایل بود که من از مجموعه دولت بیرون آمدم.
احمدزاده کرمانی در پایان با اشاره به مسایل فرهنگی اظهار کرد: اگر رییسجمهور شوم، تصدیگری را در عرصه فرهنگ و هنر جمع خواهم کرد.
این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری همچنین گفت: مشکلات اقتصادی امروز یک غده بدخیم سرطانی نیست، جراحی اصلی را دولت آقای احمدینژاد انجام داد، امروز اقتصاد ایران نیازمند درمان فیزیوتراپی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه فارس، احمدزاده کرمانی در جمع خبرنگاران در شیراز، افزود: اولویت اول در مسایل اقتصادی، کف جامعه و حل مشکلات معیشت مردم و ایجاد ثبات در قیمت اقلام ضروری است، باید ابتدا سفره مردم را مدیریت کرد بعد به تدوین و طراحی برنامههای کلان اقتصادی اندیشید.
وی با تصریح بر اینکه در هر دو موضوع، برنامههایی کاربردی را مد نظر دارد، تغییر در تعرفههای گمرک، تخفیفهای مالیاتی، بازنگری در نظام ارزی و توجه به نظارت بر توزیع کالاهای ضروری، توانمند کردن تولیدکنندگان زیردست صنایع مادر و بزرگ و ... را از جمله عناوین اصلی مورد نظر در برنامههای اقتصادی خود عنوان کرد.
احمدزاده کرمانی گفت: در پرداخت یارانهها نباید تردید داشت، حتی در خصوص افزایش مبلغ یارانه هم مخالفتی ندارم، اما باید هزینهکرد یارانه را مدیریت کرد، اینکه چه بخش از یارانه به چه کالایی اختصاص یابد، مردم باید یارانه را مدیریت شده در بخش کالاهای ضروری و اساسی، هزینه کنند.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی براینکه در انتخابات آتی، رقابت بین کاندیداهای چند قطب و گروه، خواهد بود، گفت: تجربهانتخاباتهای گذشته نشان داده که انتخابات به سمت دوقطبی شدن تمایل پیدا خواهد کرد.
احمدزاده با تصریح بر اینکه در ایجاد کابینهاش به دولتی جوان فکر میکند، خاطرنشان کرد: بیتردید در کسب آرا در زمان انتخابات ریاستجمهوری نیز جوانان مخاطب اصلی من هستند.
وی انتخاب رنگ سرخ را به تاسی از پرچم برافراشته شده بر گنبد حضرت سیدالشهدا(ع) دانست و گفت: اگرچه برخی خبرگزاریها رنگ مورد نظر ما را قرمز عنوان کردند، اما رنگ ما سرخ است!
احمدزاده با تاکید براینکه تا زمان ورودش به دولت، از بسیاری مسایل موجود در آن بیاطلاع بود، گفت: همواره برسرآرمانهایم ایستادهام و هرجا دیدم مسیر برخلاف اصول و ارزشها و آرمانهای مورد نظرم بوده، تغییر جهت دادهام، علت خروجم از دولت هم همین بود، من استعفا دادم متن آن هم منتشر شد.
انتهای پیام