سعیدی‌کیا:سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور باید احیاء شود

یک کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری انحلال سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی را زمینه ساز ایجاد مشکلات جدی خواند و براین نکته که باید این سازمان احیاء شود، تاکید کرد.

یک کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری انحلال سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی را زمینه ساز ایجاد مشکلات جدی خواند و براین نکته که باید این سازمان احیاء شود، تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، محمد سعیدی‌کیا در جمع دانشجویان دانشگاه زنجان، با تأکید بر این‌که وی در طول سال‌های اخیر، یازده کمیسیون مشترک با سایر کشور‌ها برگزار کرده است، اظهار کرد: بر این باورم که با حفظ عزت، حکمت و مصلحت کشور و با استواری بر اعتقادات دینی خود می‌توانیم با بسیاری از کشورهای دنیا رابطه حکیمانه‌ای برقرار کنیم.

وی افزود: خط مشی و اساس اداره کشور باید بر اساسی باشد که انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی تعریف کرده‌ و همه کسانی که به انقلاب اسلامی وفادار بوده و بدون منت و صادقانه به مردم خدمت می‌کنند، در حد توان و تخصص خود می‌توانند در دولت نقش داشته باشند.

این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری، با اشاره به این‌که دولت احتمالی وی، قانون‌مداری را پایه استحکام خود می‌داند، اظهار کرد: کاهش وابستگی به بودجه عمومی نفت، آماده‌سازی بسترهای حضور مردم در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی و استفاده از نظرات کارشناسان و متخصصان در اداره امور کشور، از جمله برنامه‌هایی است که قصد دارم در دولت احتمالی خود دنبال کنم.

سعیدی‌کیا، با تأکید بر این‌که وی عضو هیچ گروه و حزب سیاسی در کشور نیست، تصریح کرد: مستقل به میدان آمده‌ام و قصد دارم تا پایان مستقل باقی بمانم. برخی خط کشی‌های سیاسی در کشور که سبب به‌روی کار آمدن جریانی خاص شده و همه افراد جریان دیگر کنار گذاشته می‌شوند را مفید نمی‌دانم و اعتقاد دارم هر فردی که پایه حکومت بر اساس ولایت فقیه را قبول داشته و به ارزش‌های کشور و دین اسلام پایبند است، می‌تواند در حد توان و تخصص خود به کشور خدمت کند.

وزیر سابق مسکن و شهرسازی خاطرنشان کرد: این امر که یک رئیس جمهور دارای نظرات کارشناسی باشد، به خودی خود اشکالی ندارد، اما با توجه به این‌که در قانون اساسی کشور و سیره امام خمینی(ره)، فصل‌الخطاب همه نظرات، کلام رهبری است؛ این نظرات نیز باید توسط رهبری جمع‌بندی شده و بعد مطرح شود.

وی، با اشاره به نقاط قوت دولت نهم و دهم، گفت: گفتمان انقلابی خوبی که در ابتدای کار دولت در کشور جاری شد، اما به تدریج رنگ باخت، ایجاد ازتباط مردمی عمیق و پی‌گیری و نظارت بر کارهای عمرانی از طریق سفرهای استانی، مسکن روستایی و شهری، پیشرفت‌های علمی که بعضأ ریشه در دوره‌های قبل داشت، سامان‌دهی وضع سوخت در کشور، ساده‌زیستی و روحیه تهاجمی نسبت به استکبار، از جمله این نقاط قوت بوده است.

این مقام مسئول تأکید کرد: قول‌های فراوانی که در سفرهای استانی داده شد و بسیاری از آن‌ها نیمه‌کاره باقی ماند، نداشتن وضعیت روشن اقتصادی در کشور، افت سرمایه‌گذاری، تشدید تورم، رشد اقتصادی صفر تا 5/2 درصدی در کشور، قانون‌گریزی، تعویض پی‌در‌پی مدیران که کشور را به روزمرگی می‌کشاند و ضعف کار وزارت امور خارجه در برخورد با سایر کشورها، نیز از جمله نقاط ضعف دولت نهم و دهم به شمار می‌رود.

این کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری، عدم استقلال بانک مرکزی را یکی از ضعف‌های اجرایی در کشور دانست و عنوان کرد: با توجه به این‌که در حال حاضر بانک مرکزی در کشور مستقل نبوده و به دستورها عمل می‌کند، ارزش کار حرفه‌ای در آن افت کرده و نمی‌تواند ارتباط مطلوب نظارتی با بانک‌ها برقرار کند. برای اصلاح دستگاه بانکی کشور، باید استقلال بانک مرکزی به آن برگردانده شده و مدیرانی که ارزش‌های خود را حاضر نیستند فدا کنند در آن فعالیت کنند.

سعیدی‌کیا، با تأکید بر این‌که گرانی در کشور بر دو بخش تورم و گران‌فروشی است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر اگر خواهان عدالت هستیم، باید اقتصاد کشور را رشد دهیم و برای رسیدن به این نتیجه،باید سرمایه ایرانی به میدان بیاید و همچنین مقرارت نیز به ثبات برسد، چراکه در غیر این صورت کسی به دولت اطمینان نمی‌کند.

وی افزود: متأسفانه پول نفت به سمت خزانه رفته و به ‌جای این‌که صرف سرمایه‌گذاری در کشور شود، صرف امور جاری می‌شود. موجودی صندوق توسعه ملی نیز که طبق قانون باید 20 درصد از فروش نفت به صورت سالانه وارد آن شود، در حقیقت باید در دست کارآفرینان در راستای رفع معضل بیکاری و رقم خوردن تولید قرار گیرد.

وزیر سابق مسکن و شهرسازی، در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان در خصوص فتنه سال 88، اظهار کرد: مردم با حضور خود در انتخابات سال 88 حماسه‌ای بزرگ آفریدند و در این انتخابات بیش از 14 میلیون رأی هم به کسی تعلق گرفت که برنده انتخابات نبود، اما این رأی‌ها محترم است؛ چراکه بنا نیست همه مردم یک کشور بر یک تفکر و عقیده باشند.

وی ادامه داد: همان‌طور که غرب در حال حاضر نیز بر روی ایجاد اخلال در نظام کار می‌کند، در سال 88 هم بستری برای ایجاد فتنه آماده کرد که اشتباهات برنده و بازنده انتخابات به این بستر دامن زده و فضا را برای ایجاد فتنه توسط عده محدودی اغتشاشگر فراهم آورد.

این کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری تصریح کرد: یک رئیس جمهمور خوب فردی است که در چارچوب نظام، وظیفه خود را انجام داده و در مجامع جهانی حرفی نزند که از آن بوی تقابل بیاید.

سعیدی‌کیا، با تأکید بر این‌که ریشه انقلاب اسلامی، فرهنگ بوده و اقتصاد و سیاست نیز در ابتدا، میهمان فرهنگ بودند، عنوان کرد: در حال حاضر ما در دانشگاه‌ها تولید علم داریم اما تولید معرفت و فرهنگ ضعیفی داریم. این تولیدات باید در اختیار معلمان فرهنگی قرار گیرد تا به زبان نرم در اختیار جامعه قرار گیرد.

وی در خصوص طرح مسکن مهر، ابراز کرد: این طرح از دل قانون مسکن بیرون آمد و طرح بسیار کارشناسی‌شده و خوبی بود اما اشکالاتی در اجرای آن همچون ساخت و ساز خارج از حد توان، بود که باید اصلاح شود.

این کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری یادآور شد: تعریف هدف تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌ها دچار ابهام است و من به این امر اعتقادی ندارم و باورم بر این است که تا بستر فرهنگی در جامعه جاری نشود، این فعالیت‌ها فایده‌ای نخواهد داشت.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 92021107639
  • خبرنگار :