محسن رضایی: یک غبار شلمچه را به 10 ریاست جمهوری تحویل نمی‌دهم

محسن رضایی گفت: فرض را بر این گذاشتم که آقایان خاتمی، هاشمی و مشایی به صحنه آمده‌اند و با این وجود وارد عرصه انتخابات شدم پس آمدن و نیامدن آنها تاثیری در حضور من در صحنه انتخابات ندارد.

محسن رضایی گفت: فرض را بر این گذاشتم که آقایان خاتمی، هاشمی و مشایی به صحنه آمده‌اند و با این وجود وارد عرصه انتخابات شدم پس آمدن و نیامدن آنها تاثیری در حضور من در صحنه انتخابات ندارد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری در جمع دانشجویان شهید بهشتی با تبریک روز ملی خلیج فارس و بازگشتن نام خلیج فارس به گوگل ، اظهار کرد: ما وارد عصر جدیدی شده‌ایم و عصر گذشته که سیاسی و امنیتی بوده است، در حال واگذار کردن خود به عصر اجتماعی امور ایران است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌که در عصر جدید قرار است ثروت و فرهنگ تولید شود، تصریح کرد: در گذشته کشور مصرف کننده ثروت بوده است و همه سه دولت گذشته از نظر سیاسی تفاوت‌های بسیار داشتند، اما همگی مصرف کننده ثروت ملی و پول خرج کن بوده‌اند.

این نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، با اشاره اهمیت فرهنگ در شرایط فعلی گفت: قوی‌ترین نهاد فرهنگی در کشور، شورای عالی انقلاب فرهنگی است که اختیارات گسترده دارد، اما نتوانسته است تولید فرهنگ کند.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور گفت: امروز 40 تا 50 هزار تومان با 15 هزار تومان فروردین سال گذشته برابری می‌کند و دو سوم پول ملی ما رفته است. پس باید تولید فرهنگ و ثروت در دولت آینده به کار بیفتد و در این راستا شعار من نوسازی است که با جنبش اجتماعی امکان پذیر است و در این مسیر باید نهاد، ساختار، کارکرد و مدیریت دولت عوض شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با ابراز این عقیده که دولت را باید به تعمیرگاه برد و نوسازی شده بیرون آورد، اظهار کرد: اقتصاد ملی هم نیاز به نوسازی دارد و همچنین فرهنگ نیز نیازمند نوسازی است.

رضایی در ادامه به کاندیداهای ریاست جمهوری توصیه کرد: انتخابات را گل‌آلود نکنید تا ماهی بگیرید بلکه بگذارید انتخابات شفاف بماند تا ملت ایران ماهی خود را بگیرد.

به گزارش ایسنا، رضایی در ادامه در جواب سوالی در مورد نحوه نوسازی اقتصادی و ضرورت جنبش اجتماعی گفت: جنبش‌های اجتماعی از توده مردم و یا از طریق دولت‌های برآمده از رای مردم شکل می‌گیرد و امیدوارم با کمک آینده‌سازان کشور، بتوانیم کلید این جنبش را در دولت آینده ایجاد کنیم و این راه را ادامه بدهیم.

وی همچنین در جواب سوالی در رابطه با محرومیت‌های مناطق لرنشین کشور و اقداماتی که در این راستا انجام خواهد شد، گفت: من از محرومیت این مناطق اطلاع دارم. البته در کشور مناطق محروم دیگری هم هستند که در این راستا برنامه واگذاری اختیارات از تهران به استان‌ها و تولید ثروت در مناطق محروم و تشکیل موسسات مشترک دولتی و مردمی برای کارآفرینی را در نظر دارم، پس مساله رفع محرومیت‌ها از مهم‌ترین مساله‌های من است که پیگیری خواهم کرد.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در جواب سوالی در رابطه با یارانه سبز و شعار سلام بر زندگی گفت: یارانه سبز یارانه متفاوتی با یارانه آقای احمدی‌نژاد است؛ چراکه برای تولید و سرمایه‌گذاری و ایجاد امنیت غذایی در کشور است و نه مصرف.

وی ادامه داد: سلام بر زندگی شعار خوبی است؛ چراکه به معنی برطرف شدن گرانی و بیکاری در کشور است تا فشارها از روی زندگی مردم برداشته شود.

رضایی در جواب پرسش دانشجویی مبنی بر این که بیشتر حرف‌های شما شعاری است آیا برنامه‌ای برای صحبت‌های خود دارید، گفت: من به حرف‌هایم که از دل کار کارشناسی بیرون می‌آید، ایمان دارم و شعار نمی‌دهم، بلکه نسخه می‌نویسم که متکی بر دانایی است و اگر بدون پیشینه مطالعاتی به صحنه می‌آمدم آن را خیانت بزرگی به ملت ایران می‌دانستم.

رضایی همچنین در جواب سوالی درباره اتفاقات سال 88 و حرف‌هایی که در مورد محسن رضایی زده می‌شد، گفت: من اصولگرای قبل از انقلاب هستم. یعنی از سال 50 تا 59 در حزب سیاسی به نام منصورون حضور داشتم که پشت سر امام حضور داشتم و قبل از انقلاب هم با امام بودیم و پس از رحلت ایشان با رهبری هستم. در حالی که امروز کسانی که با رهبری هستند، برخی از آنها با امام نبودند و برخی از کسانی که با امام بودند، امروز با رهبری نیستند.

وی ادامه داد: من در سال 88 احساس خطر کردم و نپذیرفتم که احمدی‌نژاد تنها نماینده اصولگرایان باشد و عده‌ای به من تهمت زدند که آمده‌ام تا رای احمدی‌نژاد را کم کنم. در صورتی که من صادقانه حرف‌های خود را زده بودم و در شرایط فعلی به این دلیل با کسی ائتلاف نمی‌کنم که فقط به ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی تعهد می‌دهم و به هیچ جناحی تعهد نخواهم داد و آزادگی خود را نخواهم فروخت. و در صورتی ائتلاف را می‌پذیرم که در جلسه‌ای 400 نفره با حضور کارشناسان کشور هر کاندیدا برنامه‌های خود را معرفی کند و در نهایت هرکسی نمره آورد، بقیه در دولت به او کمک کنند.

وی همچنین در مورد رابطه با آمریکا گفت: سیاست خارجی در اختیار رهبری است و دولت باید با اصلاح دیپلماسی، گام بلندی را بردارد. چون یک طرف میز مذاکره پنج قدرت متشکل از مجموع دیپلماسی همه دنیا هستند و ما نمی‌توانیم بدون کار کارشناسی پشت آن میز بنشینیم. بنابراین من قوی‌ترین دیپلمات‌های ایران را بسیج می‌کنم و مطمئن باشید مساله هسته‌یی را با عزت حل خواهم کرد.

وی همچنین در جواب این سوال که آیا از اصطلاح‌طلبان در دولت خود بهره می‌گیرید، تصریح کرد: دولت فراگیر یعنی از همه توانایی‌های موجود در کشور بهره گرفته شود، پس از کسانی که کارآمد باشند و نظام و رهبری را قبول داشته باشند، فارغ از این که در چه جناحی حضور دارند، استفاده خواهم کرد.

به گزارش ایسنا، محسن رضایی در ادامه و در پاسخ به صحبت‌های دانشجویی درباره اتفاقات سال 88 و به زندان افتادن تعدادی از دانشجویان و مطرح شدن موضوع تقلب از سوی محسن رضایی و پذیرفتن نظر شورای نگهبان در چند روز بعد از آن گفت: ما باید فضای گفتمان را در کشور به سوی صراحت، صداقت و ادب ببریم و من میز گفت‌وگو را در کشور گسترش می‌دهم تا همه حرف‌هایشان را بزنند و جواب بگیرند و به تفاهم ملی و درک مشترک برسیم.

وی در ادامه توضیح داد: در انتخابات 88 وقتی نتیجه اعلام شد، دو راه اعتراض قانونی و خیابانی وجود داشت، اما من مسیر قانونی یعنی شورای نگهبان را انتخاب کردم. پس وقتی نتایج از سوی شورای نگهبان اعلام شد، نمی‌توانستم آن را قبول نکنم پس من تا آخرین لحظه پای کار بودم و از حق هواداران خود دفاع کردم، اما به قانون هم احترام گذاشتم. البته معتقدم اعتراض باید در کشور باشد و مردم سالاری دینی علاوه بر مشارکت، اعتراض را هم در برمی‌گیرد و افتخار جمهوری اسلامی است که فریاد کشیدن را به کشور برگردانده، اما مشارکت و اعتراض هردو باید قانونی باشد.

رضایی همچنین در جواب سوالی در مورد عملکرد پسر خود گفت:مگر قرار است همه بچه‌ها را وادار کنیم که مثل ما فکر کنند؟ فرزندان من آزادند، فکر کنند و تصمیم بگیرند، اما فرزند من تنها سه مصاحبه در فضای دوم خرداد انجام داد که آن زمان در فضای کشور مصاحبه‌های تندتری انجام می‌دادند و او البته پشیمان شد و برگشت و دستگاه‌های امنیتی رسیدگی لازم را انجام دادند و حتی به این نتیجه رسیدند که می‌توانم از او در مجمع تشخیص مصلحت نظام استفاده کنم، اما در دبی به طرز مشکوکی فوت کردند که البته ما ردپای موساد را پیدا کرده‌ایم اما باید پیگیری‌ها در این رابطه کامل شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در جواب این سوال که آیا اگر هاشمی کاندید شود، کنار می‌کشید گفت: من فرض را بر این گذاشتم که آقایان خاتمی، هاشمی و مشایی به صحنه آمده‌اند و با این وجود وارد عرصه انتخابات شدم پس آمدن و نیامدن آنها تاثیری در حضور من در صحنه انتخابات ندارد.

رضایی همچنین در ادامه در جواب سوالی در رابطه با اظهارنظرهای خود در مورد جریان فتنه گفت: من گفته‌ام اعتراضات در ایران ماهیت اجتماعی داشت، اما به دلیل ضعف مدیریت رهبران اعتراضات، جنبه سیاسی پیدا کرد.

وی توضیح داد: طرحی از 20 سال پیش تهیه شده بود و جریانات سیاسی مورد سوءاستفاده این طرح قرار گرفتند، چون نمی‌توان گفت که در کشور 40 میلیون فتنه‌گر حضور دارند و من معتقدم ماهیت اعتراضات اجتماعی بوده است و می‌شد کاری کرد که این مساله حل شود.

وی با اشاره به دهان‌بندی که مردم در روز دوشنبه بعد از اعلام نتایج انتخابات سال 88 به دهان بسته بودند، گفت: این نشان می‌داد که مردم اعتراض سیاسی نداشتند و فقط می‌خواستند کسی جواب آنها را بدهند و راحت می‌شد این فضا را کنترل کرد، اما متاسفانه به دلیل عدم مدیریت رهبران اعتراضات، و عده‌ای که نظام را تنها گذاشتند و پادرمیانی نکردند، این مسائل به شکل قانونی حل و فصل نشد.

رضایی در پایان با تاکید بر این‌که من یک غبار شلمچه را به 10 ریاست جمهوری تحویل نمی‌دهم گفت: من سال 84 کاندید شدم، اما دو سه روز مانده به انتخابات، وقتی مشاهده کردم وضعیت انتخابات به شکلی است که تحرکی که مدنظر من است، شکل نمی‌گیرد و تا این اندازه احساس خطر نمی‌کردم، برداشتم این بود که زمان داریم و اجازه دهیم بقیه کشور را اداره کنند، اما سال 88 احساس خطر بیشتری کردم و به صحنه آمدم و امروز هم بیشتر از سال 88 احساس خطر می‌کنم. پس هدف من ریاست نیست.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۲:۲۹
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 92021006839
  • خبرنگار : 71381