حجتالاسلام ابوترابیفرد دربارهی اینکه آیا جامعتین کاندیدای خود را برای انتخابات معرفی خواهند کرد یا خیر، گفت: با توجه به ظرفیتی که ایجاد میشود و نیروهایی که در عرصه حضور دارند، این دو مرجع به مقتضای شرایط و زمان تصمیم لازم را اتخاذ میکنند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ابوترابیفرد که در نشستی در دانشگاه شهید بهشتی سخن میگفت، با بیان این مطلب اظهار کرد: جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز به عنوان دو مرجع علمی و سیاسی راه را برای پیروزی نیروهای انقلاب به عرصهی انتخابات پیش رو فراهم میآورند.
وی افزود: بنابراین با توجه به ظرفیتی که ایجاد میشود و نیروهایی که در این عرصه حضور پیدا میکنند، این دو مرجع به مقتضای شرایط و زمان تصمیم لازم را اتخاذ میکنند.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی، انتخابات ریاست جمهوری پیش رو را فرصتی فراروی مردم، مجامع علمی و دانشگاهی عنوان کرد و گفت: باید تلاش کنیم که ضمن استفاده از تجارب گذشته، تراز مردمسالاری در جمهوری اسلامی ایران و نیز سطح کارآمدی نظام افزایش یابد.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به نامگذاری سال جاری به حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی گفت: امیدوارم با الهام از این نامگذاری، ملت حماسه بزرگی را با حضور و مشارکت در انتخابات و انتخاب چهرهی صالح برای هدایت دستگاه اجرایی کشور خلق کنند.
ابوترابیفرد در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مشکلات اقتصادی پیش روی نظام خاطرنشان کرد: در عرصهی اقتصادی امروز شاهد رشد اقتصادی منفی هستیم و با نوسانات نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی آسیب جدی در حوزهی اجتماع و در عرصهی اقتصادی وارد شده است.
وی با بیان اینکه افزایش نرخ بیکاری از دیگر مشکلات پیش روی جامعه است، افزود: در این مسائل ما به دلایلی با تحریم آمریکا و متحدین او روبهرو هستیم که بستر حرکت اقتصادی کشور را با چالشهایی روبهرو کرده است. لذا باید برای گشودن این گره تدبیر لازم اتخاذ شود.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اکنون در شرایطی قرار داریم که خرد جمعی، نخبگان و صاحبان اندیشه احساس حضور در عرصهی مدیریتی کشور ندارند و باید این احساس در آنها ایجاد شود و با کمک این قشر جامعه بتوانیم راه را برای مدیریت علمی و اخلاقی جامعه هموار کنیم.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: معتقدم مدیریت پروژهای و بخشی ما را از مدیریت فرآیندی و مبتنی بر برنامه و با نگاه به اسناد بالادستی دور کرده است و باید تلاش کنیم با نگاه جدی به این بخش، توجه به برنامه و اسناد بالادستی در دستگاههای اجرایی یک ضرورت به حساب آید.
ابوترابیفرد ابراز امیدواری کرد که دولت یازدهم بتواند مسیر حرکت نظام را هموار کرده و در کوتاهترین زمان ممکن با استفاده از ظرفیتهای متراکم نظام در عرصهی سرمایه اجتماعی، نیروی انسانی، ثبات و اقتدار سیاسی و ... راه را برای رسیدن به یک قدرت اقتصادی بزرگ هموار کند.
این کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که آقای عسگراولادی به طور رسمی از نزدیک بودن اجماع اصولگرایان سخن میگوید، گفت: با احترام و اعتماد به مرجعیت دو نهاد جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز، قطعا ضرورت فراهم آمدن بستر پیشرفت گفتمان نظام و مدیریت مبتنی بر ارزشهای اسلامی و انقلابی هموار خواهد شد.
وی همچنین دربارهی اولویتهای سیاست خارجی خود در صورت پیروزی در انتخابات گفت: در قلمرو سیاست خارجی باید با اتکا و برنامهی تعریف شدهای در راستای حفظ منافع ملی در بالاترین سطح تعامل با جامعه جهانی قدم برداشت.
ابوترابیفرد افزود: ظرفیتهایی که فراروی جمهوری اسلامی ایران قرار دارد راه را برای استفادهی درست دستگاه دیپلماسی و حراست از منافع ملی هموار کرده است اما باید ابتدا از موضع اقتدار و با افزایش ظرفیت اقتدار سیاسی کشور و نیز وحدت ملی بر راهبرد انسجام اسلامی بیفزاییم و در کنار افزایش اقتدار سیاسی، افزایش اقتدار اقتصادی را نیز با تبدیل چالشها به نقاط قوت به وجود بیاوریم.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی ابراز عقیده کرد: دستگاه دیپلماسی کشور ظرفیتهای فراوانی دارد که با استفاده از دیدگاه و نظر کارشناسان باتجربه میتوان راه برونرفت از تهدیدها را هموار کرده و آمریکا و متحدانش را در انزوا قرار داد.
وی با بیان اینکه گفتمان امروز آمریکا مبنی بر یکجانبهگرایی باید مورد نقد جدی قرار گیرد، گفت: هیچ نظام سیاسی وجود ندارد که در برابر گفتمان یکجانبهگرایی آمریکا سر تسلیم و خضوع فرود آورد.
ابوترابی فرد در پاسخ به سوالی دربارهی مناسبات وی با جبهه پایداری اظهار کرد: تعداد قابل توجهی از نیروهای متمایل به جریان سیاسی جبهه پایداری که به ارزشهای انقلاب اسلامی پای میفشارند، نسبت به حضورم در انتخابات مثبت برخورد کرده و در ستادهای انتخاباتی بنده نیز حضوری فعال دارند.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی همچنین دربارهی اینکه هیات دولت مدنظر وی از چه تیمی تشکیل خواهد شد، گفت: باید از تمام ظرفیت مدیریتی کشور استفاده کرد و همچنین نگاه ویژهای به شایستهسالاری داشت و کسانی که به مبانی نظام و انقلاب معتقد هستند از آنها استفاده کرد. همچنین میتوان از نهادهای رسمی کشور مانند مجلس و کمیسیونهای تخصصی این نهاد قانونگذاری در یک تعامل منطقی بهره گرفت.
این عضو هیات رییسه مجلس در پاسخ به سوالی مبنی بر احیای فاز دوم هدفمندی یارانهها گفت: اگر در اجرای قانون چارچوبها کاملا رعایت میشد و 30 درصد تولید پرداخت میگردید با چالشهای کنونی مواجه نبودیم.
وی افزود: اما مرحلهی دوم اجرای هدفمندی یارانهها در زمانی کلید زده شد که نوسانات نرخ ارز و کنترل و بیثباتی بازار وجود داشته و باید تلاش کرد ابتدا جایگاه ارزش پول ملی تثبیت شده و سپس متغیرهای اقتصادی به ثبات نسبی دست یابند.
ابوترابیفرد درباره حضور نژادحسینیان در ستاد انتخاباتیاش اینگونه توضیح داد: نژادحسینیان از چهرههای دانشگاهی دانشکده فنی دانشگاه تهران است و دارای بیشترین تجربهی مدیریتی در دو وزارتخانه و نماینده ایران در سازمان ملل بوده است و از نظر سیاسی نیز فردی است که به رهبری و انقلاب اعتقاد راسخ دارد. لذا معتقدم باید از تجارب انباشته شدهی علمی و مدیریتی چنین اشخاصی استفاده کرد.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی در ادامهی این پرسش و پاسخ درخصوص تعامل خود با انجمن اسلامی دانشگاه تهران گفت: مسوولیت این انجمن ارتباط منطقی و قانونمندی با تشکلهای سیاسی است و این رسالت این نهاد است و هرقدر این تعامل منطقیتر شود میتواند راه را برای گفتمان اصولی هموار کند.
این کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری دربارهی حضور اصلاحطلبان بهویژه خاتمی در انتخابات گفت: مقام معظم رهبری به طور شفاف راهبردهای نظام را تعریف کردهاند و در انتخابات پیش رو نیز کسانی که دارای سوابق سیاسی بودهاند حضور فعالی خواهند داشت. لذا امیدواریم شاهد مشارکت حداکثری در این دوره از انتخابات باشیم.
انتهای پیام