آل اسحاق:کسی که می‌خواهد رئیس جمهور شود شرایط کشور را باید بشناسد

آل اسحاق در دیدار امام جمعه اردبیل اظهارداشت: دهه چهارم انقلاب نقطه عطفی در تاریخ انقلاب است و برای کسی که می خواهد رئیس جمهور شود شرایط کشور را باید بشناسد و اگر نشناسد تدبیر مناسبی نخواهد داشت.

آل اسحاق در دیدار امام جمعه اردبیل اظهارداشت: دهه چهارم انقلاب نقطه عطفی در تاریخ انقلاب است و برای کسی که می خواهد رئیس جمهور شود شرایط کشور را باید بشناسد و اگر نشناسد تدبیر مناسبی نخواهد داشت.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری افزود: نوع مسائل به گونه ای است که از عهده یک نفر بر نمی آید و باید رئیس جمهور برای اداره کشور تیم داشته باشد. در فضای جهان ،دشمنان ایران هراسی را ترویج می کنند .حتما قطعا و جزما آتیه دنیا بر اساس جنس افکار انقلاب اسلامی اداره خواهد شد و این با نظام مهندسی جهان متفاوت است.

نامزد حزب موتلفه اسلامی در انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: دشمن می خواهد ایران را به دلیل نفوذ در جهان مهار کند و برای این هدف از حوزه اقتصادی وارد شده اند و فکر می کنند موفق می شوند. در داخل کشور همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند به کلان های اقتصادی بی توجهی شده است.

وی افزود: معیشت ، سلامت ، مسکن ،بیکاری ،شرایط اجتماعی و فرهنگی امروز کشور با مشکلاتی مواجه است و موجب نگرانی است. امروز کشور نیاز به مدیریت ویژه ای دارد و همه ملت برای حماسه آفرینی باید در صحنه باشند. کسی که روند اقتصاد کشور را نداند نمی‌تواند حماسه اقتصادی به وجود آورد.

آل اسحاق خاطر نشان کرد: من شرایط کشور را کامل می شناسم و با شناخت نقاط آسیب برنامه و تیم برای اداره کشور دارم.

وی در ادامه با اشاره به سیاست خارجی گفت: رئیس جمهور باید گفتمان رهبری را پیش ببرد و در این راه نه یک قدم جلو و نه یک قدم عقب حرکت کند. با حفظ همه چارچوب ها و خط قرمز های نظام می توان به جای تخاصم تعامل داشت.

آیت الله سد حسن عاملی امام جمعه اردبیل نیز در این دیدار گفت: ارادتم به موتلفه اسلامی هر روز بیشتر می‌شود، زیرا هر چه می‌بینم اخلاص است و اخلاص در سلوک موتلفه اسلامی موج می‌زند و همیشه انسان‌های صالح در موتلفه اسلامی بوده‌اند.

وی افزود: تلاش می‌کنیم که از تشتت اصولگرایی جلوگیری شود و نظام ما نظامی آرمانی است در مدیریت منابع انسانی مشکل داشته ایم و در شان کشور نیست که از نظر منابع انسانی مشکل داشته باشیم.

نماینده ولی فقیه در اردبیل نظام جمهوری اسلامی را نظامی مبارک دانست که ملت هزینه سنگینی برای استقرار آن پرداخت است و افزود: اذیت و آزار دشمنان بسیار زیاد است و ملت ایستاده است و دشمن می‌خواهد از مقاومت مردم انتقام بگیرد.

عاملی تصریح کرد: نگران تشتت اصولگرایان هستیم هستیم و با بزرگان صحبت می کنیم. بوی منیت احساس می کنیم که خطر ناک است. با این تشتت خطر پیش گوش اصولگرایان است. چند نفر از اعضای خبرگان رهبری سعی کرده ایم که کارهایی را برای وحدت اصولگرایان انجام دهیم.

وی ادامه داد: امیدواریم رئیس جمهور آینده باعث مایوسی دشمنان و با نیت خدمت بازوی توانمند رهبری باشد.

حبیبی نیز در این دیدار گفت:ما در موتلفه اسلامی عجین بودن با روحانیت و مرجعیت را جزو ماهیت موتلفه اسلامی می دانیم و در دوره های سخت از روحانیت و مرجعیت دم زده ایم و امتحان های سختی را گذرانده‌ایم.

وی افزود:حزب موتلفه اسلامی ذره‌ای انحراف و انشعاب نداشته و علت اصلی آن بنیه قوی اعتقادی این حزب بوده است. در جریانات بعد انقلاب راهی را رفتیم که 50 سال پیش انتخاب کردیم و یکی از آرزو های ما اینکه به دنبال تشکیل جامعه نمونه اسلامی بودیم که با پیروزی انقلاب جامعه اسلامی به وجود آمد.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به وضعیت جریان‌های سیاسی درآستانه انتخابات اظهارداشت:خواسته ما این است که جامعتین در وسط میدان باشد و هر کس را به عنوان نامزد واحد شناخت ،همه تسلیم این داوری شوند. حزب موتلفه اسلامی اعلام می‌کند اگر نامزد‌اش به عنوان نامزد نهایی انتخاب نشد، کنار می‌رود.

وی در ادامه اظهار داشت: اصولگرایان باید به سمت یک ائتلاف بزرگ زیر چتر جامعتین حرکت کنند و میثاق ببندند که محور روحانیت هر کس را انتخاب کرد بقیه نامزد ها از نامزدی در انتخابات انصراف دهند.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: شرایط فعلی اقتصادی شرایط مشکل داری است و گرانی وجود دارد . دکتر آل اسحاق در تمام طول انقلاب مسئولیت های مهم اقتصادی داشته و تحصیلات اقتصادی دارند. از خانواده ای متدین و ولایتی هستند و ولایتی بودن دکتر آل اسحاق را صد در صد می دانیم و در آن ذره ای شک وجود ندارد.

وی افزود: گره های اقتصادی را باید به سرعت باز کنیم. آل اسحاق مسائل و مشکلات اقتصادی را خود تشخیص می دهد و برای دردهای اقتصادی درمان دارد و به نظر ما این بهتر از این است که دیگران بخواهند با مشاورین سخن بگویند.

به گزارش ایسنا یحیی آل اسحاق همچنین در جمع اعضای اتاق بازرگانی و صنایع و معادن اردبیل گفت: مردم و علما همه از گرانی ها و تورم و بیکاری گله دارند. فریاد می زنند که امان از بیکاری و گرانی. باید مشکلات را حل کرد زیرا به ملت فشار ها وارد است و باید مشکلات را هر چه زودتر حل کرد.

وی با اشاره به حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی اظهار داشت: حوزه سیاسی و اقتصادی به هم وابسته هستند.حماسه یعنی کار پر شور و با انگیزه و هر آنچه در توان است را با انرژی و انگیزه برای حل مشکلات به کار ببریم. وظیفه دینی و انقلابی ما حل مشکلات است. اگر انجام وظیفه نکنیم حق گله در آینده را نداریم.

عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان با اشاره به دلایل انتخاب حماسه اقتصادی و چرایی آن تصریح کرد: ما کشوری با ظرفیت بسیار بزرگ تاریخی هستیم و منابع بالقوه زیادی داریم و از پتانسیل ویژه ای برخورداریم.نسبت به کشورهای همسایه از نظر بالقوه های اقتصادی اضافه تر نیز داریم. آیا باید اینگونه مشکلات اقتصادی داشته باشیم؟

آل اسحاق اظهارداشت: تحصیل کرده های کشور که بزرگترین ظرفیت هستند به تهدید تبدیل شده اند، زیرا بیکار هستند. نیرو تربیت کرده ایم اما ظرفیت شغلی نداشته‌ایم. آیا نمی‌توانستیم بیکاری را حل کنیم؟ مطمئن می توانستیم خیلی بهتر کار کنیم.

وی در ادامه سیاست اقتصاد توزیعی را که توسط دولت اجرا شد را مناسب برای اداره کشور ندانست و افزود: آیا با این شعارهایی که آقایان دادند که عدالت برقرار کننند توانستند عدالت برقرار شود آیا فقرای ما دیگر فقیر نیستند؟ آیا اشتغال درست شد؟ تورم در سطح جهانی سه کشور پیشتاز اند که بلاروس، ایران و ونزوئلا هستند.

نامزد حزب موتلفه اسلامی در انتخابات ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: باید در حوزه اقتصاد نگرش عوض شود. باید بازبینی کنیم که کجای کار ایراد دارد و چرا اینگونه شده است. ذهنیت فکری ما در حوزه اقتصاد درست نبوده و اقتصاد باید از حاشیه به متن بیاید.

وی ادامه داد: اقتصاد را فدای سیاست کرده ایم. همه چیز را سیاسی و غیر اقتصادی کرده ایم و اگر حماسه اقتصادی ضرورت دارد باید بینش عوض شود. راههایی که رفته ایم از نظر نیت خوب بود اما نیت که مشکلات را حل نمی کند.

آل اسحاق با اشاره به به ارتباط سیاست خارجی و اقتصاد بیان داشت:حوزه اقتصاد با سیاست خارجی باید بخواند . نمی شود وابستگی اقتصادی داشته باشیم و چالش های سیاست خارجی هم وجود داشته باشد. اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری فرمودند باید شکل گیرد.

عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان بیان داشت: مردم باید در مسائل مدیریت اجرایی کارهایی که شده ارزیابی کنند و یا تغییر دهند و یا همان راه را انتخاب کنند.اقتصاد در چند انسان محدود نمی شود بلکه همه ظرفیت ها استفاده شود.

وی افزود: هر کسی می خواهد سخن از رشد و پیشرفت شود کار باید دست بخش خصوصی باشد. از ظرفیت بخش خصوصی در سیاست خارجی استفاده شود. ظرفیت های بالایی داریم که بسیاری از مسائل سیاسی را از حوزه بخش اقتصادی خصوصی حل کرد.

آل اسحاق تاکید کرد: نیروی پیش برنده باید بخش اقتصادی باشد. همه حوزه ها بسیار مهم است امانیروی پیش برنده باید اقتصاد باشد.

وی افزود: الزامات حضور بخش خصوصی و مردمی در صحنه اداره کشور و اقتصاد را باید فراهم کرد. حماسه الزاماتی دارد. دولت باید سایه اش را از اقتصاد بردارد. دولت وظایف حاکمیتی داشته باشد و بقیه کارها با مردم باشد. پروژه ها را دولت به بخش خصوصی بدهد و سرمایه گذاری نکند بلکه بودجه را به بخش خصوصی دهد.

نامزد حزب موتلفه اسلامی در انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: نظام بانکی باید عقبه بخش خصوصی باشد و متاسفانه پول های مردم در بانک ها را 40 درصد آن را با دستوراتی به بخش دیگری می دهند. اجازه دهید مردم وارد شوند.

وی ادامه داد: قانون فضای کسب و کار را که با خون دل تصویب شده دولت باید عملیاتی کند. اصل 44 را را عملیاتی کنید. بار را باید از دوش دولت برداشته و خود مردم کارها را انجام دهند .

آل اسحاق تصریح کرد: اگر می‌خواهیم حماسه اقتصادی شکل بگیرد و در مقابل تهدید ها و تحریم ها مقابله کنیم ،اقتصاد باید نشاط پیدا کند. وظیفه داریم هر چه توان داریم برای پیشرفت کشور استفاده کنیم.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 92020906111
  • خبرنگار :