تاسیس پژوهشکده «سلامت» اهواز در انتظار تخصیص اعتبار

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی جندی‌شاپور اهواز درباره را‌ه‌اندازی پژوهشکده سلامت این دانشگاه، به عدم تخصیص اعتبار برای احداث ساختمان آن اشاره کرد و از پیگیری دانشگاه و انجام مقدمات لازم برای اخذ مجوز پژوهشکده دوم با عنوان "فناوری سلامت" خبر داد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی جندی‌شاپور اهواز درباره را‌ه‌اندازی پژوهشکده سلامت این دانشگاه، به عدم تخصیص اعتبار برای احداث ساختمان آن اشاره کرد و از پیگیری دانشگاه و انجام مقدمات لازم برای اخذ مجوز پژوهشکده دوم با عنوان "فناوری سلامت" خبر داد.

دکتر مصطفی فقهی در گفت‌وگو با خبرنگار پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه خوزستان، با اشاره به اخذ مجوز پژوهشکده سلامت این دانشگاه در سال گذشته، عنوان کرد: سال 91 اعتباری در حدود 800 میلیون تومان به پژوهشکده اختصاص یافت، اما هنوز اعتبار احداث ساختمان آن ابلاغ نشده‌ است.

وی با بیان این‌که نقشه‌های ساختمان پژوهشکده طراحی و تدوین شده‌ است، اظهار کرد: این ساختمان در زمینی به مساحت 11 هزار مترمربع در 3 طبقه و مشتمل بر آزمایشگاه‌ها و کلاس‌های متعدد و سالن کنفرانس، در فضای بین دانشکده بهداشت و حوزه پژوهشی دانشگاه پیش‌بینی شده‌ است. طبق وعده مسئولان، قرار است اعتبار احداث این ساختمان امسال تخصیص داده‌ شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی جندی‌شاپور اهواز خاطرنشان‌کرد: در حال حاضر 22 مرکز تحقیقات در دانشگاه وجود دارد که با توجه به لزوم وجود سه مرکز تحقیقات برای شکل‌گیری هر پژوهشکده، قابلیت تشکیل 7 پژوهشکده در دانشگاه وجود دارد.

فقهی افزود: پژوهشکده سلامت مشتمل بر سه مرکز تحقیقات قطعی دیابت، تالاسمی و بیماری‌های عفونی ‌و گرمسیری است که در انتظار تخصیص بودجه عمرانی آن هستیم اما دانشگاه پیگیر انجام مقدمات لازم برای پژوهشکده دوم با عنوان فناوری سلامت نیز است. در صورت ایجاد سه پژوهشکده در دانشگاه، می‌توان مجوز راه‌اندازی یک پژوهشگاه را اخذ کرد. این موضوع نیز به عنوان برنامه درازمدت دانشگاه در دستور کار قرار دارد.

وی همچنین با بیان این‌که برنامه امسال هدایت طرح‌های پژوهشی تحت‌عنوان پژوهش‌ها یا طرح‌های جامع تحقیقاتی به‌جای پرداختن به طرح‌های کوچک و پراکنده است، تصریح کرد: البته این برنامه از سال‌های گذشته آغاز شده و امسال هم ادامه می‌یابد. بر همین اساس پژوهش‌ها در طرح‌های جامع که دربرگیرنده طیف گسترده‌ای از موضوعات پژوهشی است، تعریف شد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی جندی‌شاپور اهواز طرح‌های جامع دیابت، پیامدهای سلامتی ریزگردها، بیماری سل، اعصاب‌ و روان، قلب‌ و عروق و آب را از جمله طرح‌های امسال برشمرد و افزود: امسال 8 طرح تحقیقاتی جامع تعریف شده است که در اولویت قرار دارند؛ البته با توجه به این‌که شعار امسال سازمان بهداشت جهانی درباره فشارخون است، این موضوع هم در اولویت قرار گرفته است که به‌عنوان یک طرح جامع تحقیقاتی تعریف خواهد شد.

فقهی اولویت‌ دوم پژوهشی دانشگاه در سال جاری را تولید دارو و ارائه فناوری‌های نوین عنوان و تصریح کرد: با توجه به تأسیس مرکز رشد و فناوری دانشگاه در سال گذشته، در حال حاضر گروه‌های متعددی در دانشگاه در این زمینه‌ها مشغول کار هستند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۰۸:۵۴
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 92020704062
  • خبرنگار :