غلامعلی حداد عادل گفت: دولت آینده باید قانونمدار و قانون پذیر باشد؛ کشور اگر با قانون اداره شود، هیچ گاه دچار بیقانونی نمیشود، ما حتی قانون بد را باید اجرا کنیم، چرا که قانون بد را میشود اصلاح کرد ولی بی قانونی را نمیشود تغییر داد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) نماینده مردم تهران در مجلس در چهارمین کنگره سراسری دانشگاهیان ایران با بیان این که امیدواریم برگزاری این گونه جلسات با شور و شعور باشد اظهار کرد: بسیاری از افراد از نامزدهای ریاست جمهوری میپرسند که برای حل مسائل اقتصادی و سایر عرصهها چه برنامههایی دارید؟ نظر شخصی من این است که هر کس که میخواهد رئیس جمهور شود نباید یک نسخه کامل برای تمام عرصهها داشته باشد و بگوید من این کارها را انجام میدهم، آیا در سایر نقاط جهان هم رئیس جمهور در تمام امور مسلط است؟ ما باید نوع انتظارمان را از کسی که میخواهد مسئولیت قوه مجریه را بپذیرد تغییر بدهیم.
وی ادامه داد: هر چه مدیریت بالاتر میرود به عقل بیشتر از علم نیاز داریم، فرد باید بتواند دستگاهها را با همدیگر منطبق کند، رئیس قوه قضاییه باید امور را کلان ببیند یک وزیر نیازی نیست از همه بیشتر بداند وزیر باید روش و تدبیرش از بقیه بیشتر باشد.
نماینده مردم تهران ادامه داد: هر کس در آینده مسئولیت قوه مجریه را در دست میگیرد باید به یک سری از مسائل اهمیت زیادی بدهد و یکی از آنها اعتماد در تصمیم گیریهاست، ما نباید در ادغام و تفکیک وزارتخانهها شیوهای داشته باشیم که باعث برهم خوردن نظم جامعه شود، مردم حکومت داران را به چشم افراد اعلم نگاه میکنند پس نباید این سرمایهی بزرگ که اعتماد مردم است را از دست بدهیم.
وی گفت:یکی از مشکلات دولت و مجلس این است که با یکدیگر خوب کار نمیکنند و این عدم قانونمندی باعث میشود که مشکلات افزایش پیدا کند.
نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما اگر میخواهیم برای جامعه کاری کنیم نباید سلیقهی شخصی خود را دخیل کنیم، تصمیمات شتابزده به ضرر کشور است، ثبات و تداوم مدیریت مهم است، تغیرات پی در پی قطعا مضر و نشانه ضعف مدیریت است.
وی افزود: برای رسیدن به ثبات یک مدیر حداقل زمانی که لازم است یک سال است پس چه توقعی داریم از مدیری که دائما در حال تغییر است؟ برای رسیدن به ثبات در تمام عرصههای ملی باید به دانش و تخصص افراد احترام بگذاریم، اعتماد کردن به مشورت با متخصصان در تمام امور مهم است، ما باید برای تصمیمگیریهای مهم دور همدیگر بنشیم و گرههای کور نظام بانکی و اقتصادی کشور را باز کنیم.
حداد عادل خاطر نشان کرد: ما اگر میخواهیم به توسعه برسیم باید سبک زندگی خود را تغییر داده و در این راستا به رهنمودهای رهبری توجه زیادی کنیم مااگر به سمت زندگی غربی حرکت کنیم هرگز نمیتوانیم به اقتصاد مقاومتی دست پیدا کنیم.
حداد عادل با بیان این که برای خنثیسازی نقشههای دشمن باید راهبرد ارائه دهیم گفت: برای این که بتوانیم نقشهها را خنثی کنیم، باید از هوش و استعداد افراد جامعه استفاده شود، نباید با سپردن کار به دست جوانهای بیتجربه افراط کنیم البته اعتماد به جوانان لازم و مفید است ولی یک جوان 30 ساله نمیتواند مجموعهی اقتصادی کشور را به درستی بچرخاند.
حداد عادل تصریح کرد: کشور را نباید بر اساس ایجاد تضاد اداره کنیم این که مردم را از یک سری چیزها بترسانیم روش کشورهای آمریکایی است چرا که مردم آمریکا نمیخواهند مردمشان با یکدیگر همبستگی داشته باشند، ایجاد تضاد در جامعه شاید برای عامه مردم مفید باشد ولی در کل به نفع اداره کشور نیست.
حداد عادل ادامه داد: مشورت رکن اساسی است ما اگر میخواهیم آراء مردم را حفظ کنیم باید در تمام مسائل مشورت کنیم، حتی از نظر مخالفان نیز استفاده کنیم چرا که گاهی نظر آنها میتواند راهبردهای اساسی ارائه دهد، تمامی اینهایی که گفتم روشهای صحیح مدیریت است، ما بعد از 34 سال تجربه حال باید برای اداره کشور تصمیمگیری درستی داشته باشیم.
حداد عادل در پایان گفت: ما با تکثر نامزدها مخالفت نداریم و میگوییم مردم باید حق انتخاب داشته باشند ولی این تکثر آراء گاهی اوقات به ضرر مردم تمام میشود، من با سایر اعضای گروه ائتلاف سه گانه اختلاف مبنایی نداریم اگر کسی از ما سه نفر بخواهد در انتخابات شرکت کند باید سخنان رهبری را در راس کار داشته باشیم.
به گزارش ایسنا، حداد عادل همچنین در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که ائتلاف سهگانه درچه نقطهای قرار دارد پاسخ داد: ائتلاف ما کماکان پابرجا است و ما داریم تدبیر میکنیم که از میان این سه نفر یکی را انتخاب کنیم.
وی افزود: ما برای تشکیل کارگروههایی در سه بخش اقتصاد زیربنایی، سیاست خارجی و مباحث علمی فرهنگی و اجتماعی برنامههایی داریم که هرکدام از ما سه نفر مسوولیت هرکدام از این کارگروهها را بر عهده داریم و امیداواریم اگر توفیق اداره کشور با یکی از افراد این ائتلاف بود بتوانیم از برنامهها و نیروهای اجرایی کارآمد خود استفاده کنیم.
انتهای پیام