یک کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: چهرههای علمی و دانشگاهی کشور برای حضور من در انتخابات ریاست جمهوری بیانیه نوشته و امضا کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمدحسن ابوترابیفرد در حاشیه چهارمین کنگره سراسری کانون دانشگاهیان ایران اسلامی درجمع خبرنگاران گفت: درسال 92 باید هزینههای زیادی را مدیریت و کنترل کنیم که این کار با ارتقای بهرهوری و در نتیجه افزایش درآمدهای غیرنفتی برای دولت که بسترهای آن در کشور فراهم است محقق میشود.
وی ادامه داد: هدایت درآمدهای حاصل از فروش نفت و فرآوردههای نفتی و میعانات گازی به صندوق توسعه ملی نیز نکته قابل توجهی است و به گمان بنده در سال 1393 میتوان تا حدود 50 درصد از درآمدهای حاصل از فروش نفت و فرآوردههای نفتی را به صندوق توسعه ملی هدایت کرد و این صندوق را به موتور حرکت اقتصاد ایران تبدیل نمود.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ارز مانند خونی است که باید در رگهای اقتصاد حرکت کند، تصریح کرد: شبکه بانکی کشور امروزه بیش از 400 هزار میلیارد تومان منابع ریالی در اختیار دارد که کمتر از 23 هزار میلیارد تومان آن در اختیار اشخاص است.
ابوترابی فرد خاطر نشان کرد: این منابع در اختیار شبکه بانکی است که مقدار قابل توجه آن به سمت تولید کالا و خدمات هدایت نشده و همین نقدینگی موجب افزایش تورم و رکود تورمی شده است.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در ادامه بیان کرد: بانک مرکزی با مدیریتی قدرتمند و حمایت دولت و مجلس باید سیاستگذاری درستی در زمینه هدایت این نقدینگی داشته باشد و شرایط به سمت تولید کالا و خدمات باارزش افزوده بالا فراهم شود که همکاران من در مجلس نیز کاملا از این طرح حمایت میکنند.
وی در ادامه با بیان اینکه امروزه اقتصاد، اقتصاد مبتنی بر نوآوری عملی است تصریح کرد: بنده دو دهه به عنوان مسوول نهاد در دانشگاه تهران بودهام و میدانم دانشگاه تهران و دانشگاههای کشور از چه ظرفیت علمیای برخوردار هستند ما باید اقتصاد مبتنی برنورآوری علمی را با استفاده ازنیروهای کارآمد و تربیت شده انقلاب به سمت افقهای روشن پیش ببریم.
ابوترابیفرد افزود: بنده ربع قرن است که با چهرههای علمی و دانشگاهی آشنا هستم و میدانم آنها میتوانند در عرصه مدیریت حضورپیدا کنندو خوشبختانه آنها نیز به من اعتماد کرده و برای حضور بنده در انتخابات بیانیه نوشته و امضا کردهاند، انشاالله در صورت رای آوردن بهترینها را به مجلس معرفی میکنم.
به گزارش ایسنا، ابوترابی فرد در ادامه درخصوص ارزیابی خود ازفضای انتخاباتی کشور گفت: ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن 91 کلید حضورخود را برای خلق حماسه سیاسی زدند و انشاالله در انتخابات پیشرو حضور مشارکت حداکثری مبتنی بر بصیرت سیاسی و دانش و فهم و وظیفهشناسی ملت ایران حماسه بزرگی خلق خواهد شد و بهترین گزینه انتخاب میشود.
وی در پاسخ به سوالی درخصوص این که ائتلاف آنها به ائتلافهای دیگر خواهد پیوست یا نه گفت: ما تصمیم داریم کاندیدایی واحد معرفی کنیم و نگاه قطعی ما به مرجعیت جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به عنوان یک نهاد علمی و سیاسی و همچنین جامعه روحانیت مبارز است که با این نگاه انشاالله به نقطهنظری واحد میرسیم.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی درخصوص نوع رابطه با آمریکا تصریح کرد: مسئله کشور رابطه یا عدم رابطه با آمریکا نیست، بستر اقتصادی ایران باید به سرعت فراهم شود و ما از نظر صاحبنظران سیاسی و به اعتراف دولتمردان آمریکا یک قطب و یک قدرت سیاسی بینالمللی هستیم و با قدرت دفاعی برتر بالاترین سطح امنیت درمنطقه را دارا میباشیم.
ابوترابیفرد خاطر نشان کرد: باید از همه ظرفیتهای و زیرساختها برای تبدیل شدن به یک قدرت اقتصادی بزرگ همراه با عدالت برخوردار شویم و یکی از ارکان اقتدار ما ارتقای سطح وحدت ملی است که باید قدمهای بزرگی در این ر استا برداشت و وحدت ملی و انسجام اسلامی را تححقق بخشیم.
به گزارش ایسنا، ابوترابیفرد در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص برنامههای خود برای آینده کشور گفت: گفتمان نظام اسلامی برنامه اصلی من است. گفتمان جمهوری اسلامی دارای اسناد بالادستی است که به تایید مقام معظم رهبری رسیده و چشمانداز 20 ساله فراروی ماست.
این نماینده مجلس همچنین بیان کرد: ما در هرصحنهای که روبروی آمریکا قرار گرفتهایم، پیروز شدهایم که نمونه آن جنگ تحممیلی و دانش هسته ای است و تحریم را به فرصتی طلایی تبدیل خواهیم کرد.
وی درخصوص جایگاه برنامه هستهیی در دولت احتمالی آینده خود گفت: ما امروزه در موضعی از قدرت هستیم که یک طرف میز ما مینشینیم و طرف دیگر 1+5 و در حالی مذاکره میکنیم که دربین 1+5 کشورهایی هستند که کاملا با ایران همسوهستند، اما آمریکا با قدرتی که دارد مانع رسیدن تفاهم متبوعش میشود اما ما از حق مشروع خود را برای دستیابی صلحآمیز به انرژی هستهیی نمیگذریم و این ادعای آمریکا که ما در اندیشه دستیابی به سلاح هستهای هستیم ادعایی دروغ است که دنیا به آن اذعان دارد و اراده ما بر این است که دانش هستهیی ر ا برای اهداف صلحآمیز و برای همه نه فقط برای ایران محقق شود.
وی در پایان یادآور شد: دانش هستهیی باید برای اهدف صلحآمیز و برای همه اما کلاهک هستهیی و سلاح هستهیی برای هیچکس نه آمریکا و نه رژیم صهیونیستی که ما در این برنامه به دنبال خلع سلاح هستهیی در جنوب شرقی آسیا و شاخ آفریقا و در آینده در سطح جهان هستیم.
به گزارش ایسنا، ابوترابی همچنین در سخنانی در مراسم چهارمین کنگره سراسری دانشگاهیان ایران اسلامی اظهار کرد: دولت در مدیریت کشور نقش بیبدیل و استثنایی دارد، به تعبیر مقام معظم رهبری دولت از اختیارات فراوان و استثنایی برخوردار است.
وی ادامه داد: دولت بر اساس قانون اساسی اختیارات ویژهای دارد که در شکل گیری تار و پود دستگاه اقتصادی و ارائه برنامهی بودجه سالانه و برنامه 5 ساله میتواند نقش مهمی داشته باشد، دولت باید از این همه آزادی استفاده کرده و بهرهی بیشتری برای پیشرفت کشور ببرد.
ابوترابی در ادامه با اشاره به برنامههای راهبردی کلان و ملی خود گفت: گسترش تاثیرگذاری و اثرآفرینی جمهوری اسلامی با آراستگی به اسلام ناب در تمام عرصههای حیات باید فرهنگ سازی شود.
وی ادامه داد: ارائه وتبیین نظریه مردم سالاری دینی به عنوان الگویی برای تحقق تمدن نوین اسلامی باید نهادینه شود.
ابوترابی در ادامه با اشاره به برنامههای راهبرد ملی خود گفت: تبیین وترویج فرهنگ و گفتمان قرآن و عترت در دولت یازدهم باید بارور شود، تثبیت و ارتقای فرهنگ علم و اخلاق در عرصهی سیاست در مدیریت داخلی و خارجی باید به درستی دریافت و در سطح جامعه و دنیا پرورش پیدا کند.
نمایندهی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما باید برای رسیدن به برنامههای خود از راههای چند جانبه گرایی و فرا ملی در عرصهی بینالملل استفاده کنیم، با حمایت حداکثری از جریان عدالتخواه و با بهرهگیری از تمدنهای ملل و ادیان میتوان ائتلاف سازی داشته باشیم.
ابوترابی خاطر نشان کرد: استکبار ملی میخواهد نظام جمهوری اسلامی ایران را به چالش بکشاند و ما با نگاه چند جانبه گرایی که به مسائل امروز جهان داریم و با استفاده از جایگاه علم و اخلاق باید این نظامهای سلطه را به چالش بکشانیم.
ابوترابی در ادامه با اشاره به آخرین راهبرد ملی خود گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران در منطقه باید تبدیل به یک قدرت کامل شود و ما نباید برای رسیدن به اقتصاد شکوفا از ظرفیتهای گاز و نفت استفاده کنیم، ما با در دست داشتن بهترین نیروی انسانی می توانیم به قدرت منطقه تبدیل شویم.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بصیرت و درک سیاسی مردم مهم است همانگونه که مردم در 22 بهمن 91 اوج و اقتدار ملی را نشان دادند باید در انتخابات سال 92 این شکوفایی را به رخ جهانیان بکشانند.
وی ادامه داد: تنها راه پیشرفت کشور تقابل تمام قوا با هم است، ایران و آمریکا در حال حاضر همانند دو لبه قیچی شدهاند، وقتی آمریکا پرونده ما را به شورای امنیت ملی داد نباید به گونهای کار میکردیم که هزینههای جاری کشور افزایش پیدا کند بلکه باید انضباط مالی را در دستور کاری خود قرار دهیم، انضباط مالی می تواند هزینههای جاری را کاهش دهد.
ابوترابیفرد خاطر نشان کرد: ما باید از تولید به عنوان پشتوانهی اقتصادی استفاده کنیم، جامعهی ما با ظرفیت بالای نیروی انسانی و جوان خود میتواند یک اقتصاد پویا داشته باشد، نباید تمام سرمایهگذاری خود را در فرآوردهای نفت و گاز بگذاریم بلکه باید آنها را به فرآوردهایی تبدیل و آنگاه صادر کنیم، اقتصاد امروز مبتنی بر منابع اقتصادی و دولت نیست بلکه مبتنی بر نوآوری در دانشگاههاست، دولت باید قدمهای خود را مبتنی بر علم بردارد و نباید گامی بدون پشتوانه علمی بردارد.
وی خاطر نشان کرد: نخبگان و صاحبان اندیشه میتوانند در برنامههای کلان کشور تاثیرگذار باشند، ما در شرایطی به سر میبریم که میتوانیم تهدیدها را برای خود تبدیل به یک فرصت جدی کنیم.
وی ادامه داد: اگر میخواهیم با فساد اقتصادی و اداری مقابله کنیم باید از شایسته سالاری به معنای واقعی کلمه استفاده کنیم یکی از پیامهای قرآن برای ما این است که اگر مسئولیت به اهلش سپرده شود راه برای شناخت معضلات هموار میشود پس باید برای برون رفت از مشکلات شایسته سالاری داشته باشیم.
وی در پایان گفت: اگر از برنامههای انرژی هستهیی از من سوال شود میگویم آمریکا با در دست داشتن نیروگاههای هستهیی میخواهد نقش مهمی در اقتصاد دنیا داشته باشد پس ما با تقویت مسائل اقتصادی باید از این حق مشروع خود دفاع کنیم.
انتهای پیام