یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: دیپلماتهای ما باید آداب دیپلماتیک را رعایت کنند همچنین مقام اجرایی یک کشور حق ندارد از هر ادبیاتی استفاده کند. ما باید درست صحبت کنیم، متفکرانه عمل و سیاستمدارانه حرکت کنیم.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) حجتالاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی در همایشی تحت عنوان همایش بزرگ حماسه که روز پنجشنبه در سالن میلاد نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار شد، اظهار کرد: خوشحالم که در کنار شما و در یک فضای دلنشین به مسائل مهم و اصلی کشور میپردازم. جمعی که در این همایش حضور دارند از اقشار مختلف جامعه هستند که در کنار یکدیگر با صمیمیت نشستهاند.
وی ادامه داد: ما کشورمان را باید آنچنان که میخواهیم و میتوانیم بسازیم؛ چراکه ما هم در توانمندی ید طولایی داریم و هم در خواستن. خواستن و توانستن باید در کنار یکدیگر قرار گیرند تا آینده رقم خورد؛ لذا این آینده با رای ملت رقم خواهد خورد.
وی تصریح کرد: امام(ره) در سال 58 پنج انتخابات برگزار کردند که این انتخابات با رای عظیم ملت روبرو شد. پیام رهبری نیز در روز اول سال 92 ادامه پیام امام (ره) بود که میزان رای ملت است.
این کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره ریاستجمهوری افزود: چه کسی میتواند ادعا کند رییسجمهور ایران در آینده کیست؟ از این رو حساسیت بر روی ایران زیاد است؛ زیرا ایران در جایگاه بالایی قرار دارد و دشمنان در این راستا فشار آوردند تا ارادههای ملت ما را بشکنند تا قدمهای ما مردم لغزان شود.
وی با اشاره به مشکلات موجود ابراز عقیده کرد: در کشور اختلافات و فاصلههایی اتفاق افتاد که دشمن میخواهد از این موضوع سوءاستفاده کند. هدف دشمن این است که وحدت ما را از بین ببرد که در اینجا جواب ما به دشمن آفریدن حماسه سیاسی است. انتخابات با حضور گسترده نشانه وحدت و عزم محکم ماست که این حضور، حضور ارزشمندی است.
وی با بیان اینکه «دانش هستهیی نماد توان فناوری، علمی و تخصصی کشور است» خاطرنشان کرد: این توان ما دشمنان را نگران کرده است. اگر دشمنان امروز در برابر دانش هستهیی ما کوتاه میآیند، دلیلش این است که چارهای دیگر ندارند چون میدانند ما با بمب هستهیی کاری نداریم؛ لذا در این راستا اراده ملت ما بسیار حائز اهمیت است همچنین حرکت رو به جلوی مردم نیز مهم است؛ چراکه جوانان ما با تلاشهایشان ما را به چنین جایگاه علمی رساندهاند.
پورمحمدی اظهار کرد: در کشور از اول انقلاب تاکنون کارهای خیلی خوب و پسندیدهای انجام شده است که همه باید قدردان پیشینیان خود باشیم ولی در کنار این خوبیها، ضعفهایی که همه میدانیم وجود داشته باشد. ما باید برای مقابله با مشکلات کشور از جمله تورم، گرانی، بیکاریها و تحریم جهاد اقتصادی صورت دهیم که این جهاد اقتصادی توسط دولت بعدی انجام میشود که گام اول آن را مردم بر میدارند.
وی با بیان اینکه «مردم با حضور گسترده خود در انتخابات حماسه سیاسی میآفرینند و با انتخاب اصلح خود نیز حماسه اقتصادی را رقم خواهند زد»، اظهار کرد: فرصت کوتاه است. وقت آن است که مردم بررسی کنند که میتوانند به چه کسی اعتماد کنند، کسی که وعده توخالی ندهد، پارتیبازی نکند، بداخلاقی نکند، قانونمدار باشد. مردم باید چنین فردی را انتخاب کنند.
وی با طرح این سوالات که «کدام فرهنگ رسوایی را ترویج میکند، فرهنگ اسلامی؟ کدام فرهنگ این بداخلاقیها را تایید میکند؟ » ادامه داد: بیایید از فرهنگ خوب استفاده کنیم، ضعفهای یکدیگر را تذکر دهیم نه اینکه بداخلاقی کنیم. ما باید با دوستان خود خوشاخلاقی و با دشمنان مدارا و تدبیر کنیم.
این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه «مقام اجرایی کشور حق ندارد از هر ادبیاتی استفاده کند» خاطرنشان کرد: دیپلماتهای ما باید آداب دیپلماتیک داشته باشند،، همچنین مقام اجرایی یک کشور حق ندارد از هر ادبیاتی استفاده کند. ما باید درست صحبت کنیم، متفکرانه عمل کنیم و سیاستمدارانه حرکت کنیم که اگر چنین کاری را انجام دهیم موفق خواهیم شد. ما منابع ارزشمندی در کشور داریم؛ بنابراین کشور ما کشور فقیری نیست، ما باید ملت را رشد دهیم. اگر دولت طبق قانون رفتار کرد و خودش تخطی نداشته باشد میتواند این منابع را بین مردم تقسیم کند تا حق کسی ضایع نشود.
وی با بیان اینکه «ملت را باید توانمند و ثروتمند کرد» گفت: اگر دولت قانونمند شود، اگر مردم ثروتمند شوند کشور قدرتمند خواهد شد. دیپلماسی یعنی استفاده از توان داخلی با قدرت چانهزنی سیاسی. ما باید برای خلق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی حرکت کنیم که میتوان آن را تقوا نامید، تقوای اجتماعی یعنی خلق حماسه سیاسی و خلق حماسه اقتصادی.
وی افزود: بیایید با یکدیگر مهربان باشیم و همزبان و همپیمان شدن میتواند اقتدار کشور ما را بالا ببرد تا ما بتوانیم به پیروزی شایسته خود برسیم.
به گزارش خبرنگار ایسنا در منطقه خوزستان نیز، حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی در سخنرانی خود در مصلای اهواز اظهار کرد: خوزستان مهد تمدن ایران است و در جای جای این استان آثار بزرگ و فاخری مشاهده میشود. در تاریخ اسلام نیز اولین جمعیتی که با فرزندان پیامبر(ص) و مکتب اهل بیت(ع) پیوند خورد، مردمان این سرزمین بودند.
وی افزود: خوزستانیها هم حافظان تمدن ایران اسلامی و هم مروج و پاسدار فرهنگ اسلامی اهلبیت(ع) هستند و این افتخار بزرگ همیشه برای مردمان این استان باقی خواهد بود. جوانان این استان بودند که جنگ را با پیروزی به پایان رساندند و افتخاری ابدی برای ایران خلق کردند و اکنون شما جوانان هستید که باید راه پدران خود را ادامه دهید و بار دیگر نشان دهید جوانان خوزستان انقلابی هستند.
وی خطاب به حاضران در مصلای اهواز تصریح کرد: دشمن باید این حضور باشکوه شما را مشاهده کند و این نشاط و حضور حکایت از آن دارد که حماسه سیاسی محقق خواهد شد. امید است که در 24 خرداد با حضور خود در انتخابات بار دیگر به دشمن نشان دهید که در صحنه حضور دارید.
رییس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه «مشارکت و حضور باشکوه مردم در انتخابات 24 خرداد چند پیام برای دشمنان این نظام خواهد داشت» خاطرنشان کرد: با حضور خود در صحنه انتخابات نشان خواهیم داد که ملتی متحد و یکپارچه هستیم و با اتحاد مردم در شرق، غرب، شمال و جنوب کشور و اقوام و نژادهای مختلف نشان میدهیم که یک ملت هستیم و یک راهبرد و منطق واحد داریم. 24 خرداد روز نشان دادن وحدت ملی ماست.
وی ادامه داد: این حضور پیام دیگری نیز خواهد داشت و آن پیام این است که مردم مسلمان ایران همچنان استوار ایستاده اند و اراده این ملت محکم است.
وی با اشاره به نامگذاری امسال، اظهار کرد: مشکل اقتصادی مشکلی است که ملت ما را رنج می دهد؛ امروز بیکاری جوانان همه خانوادهها را آزار میدهد و تورم و گرانی نیز همه مردم را تحت فشار قرار داده است. از مساله بیکاری جوانان در کشور نمیتوان غافل شد؛ در خوزستان ظرفیتهای فراوانی وجود دارد و این استان به تنهایی میتواند بخش زیادی از نیازهای کشور را تامین کند، ولی متاسفانه مشاهده میشود که تعداد زیادی از جوانان این استان بیکار هستند.
پورمحمدی با تصریح بر اینکه «باید با مردم صادق باشیم» گفت: در بسیاری از نقاط استان خوزستان مشکلات معیشتی وجود دارد و این مشکلات در استانی مانند خوزستان با وجود صنایع عظیم نفت و گاز و کشاورزی، وجود این مشکلات توجیه ندارد. البته دولت در این زمینه زحمت زیادی کشیده، ولی همچنان در برخی نقاط کشور وضعیت نگران کننده است. پول مملکت باید در زمینه رفاه مردم هزینه شود و این کشور باید به دست جوانان ساخته شود.
وی با انتقاد از آنچه «صرف هزینههای هنگفت در فوتبال کشور و بیتوجهی به ورزش محلات و جوانان» خواند، افزود: بودجه ورزش کشور باید به صورت عادلانه در کشور توزیع شود، نه اینکه تنها چند تیم فوتبال لیگ برتری از این بودجهها و پولها بهرهمند باشند، در حالی که جوانان در شهرهای کوچک از امکانات ورزشی بیبهره باشند. در بخشهای دیگر از جمله بهداشت و درمان نیز شرایط به همین صورت است و این در حالی است که امکانات و منابع باید به درستی در کشور توزیع و مدیریت شود. این کشور از آن همه مردم است و منابع آن باید مدیریت و با فساد و بیعدالتی مبارزه شود.
وی تصریح کرد: خوزستان باید محور توسعه کشور باشد و این استان با دارا بودن شهرهای بزرگی مانند آبادان، خرمشهر، دزفول، شوشتر و دیگر شهرها که کانون جنگ بودهاند، باید در منطقه بدرخشد. نفت زیر پای جوانان این استان است، در نتیجه جوانان خوزستان نباید بیکار باشند.
انتهای پیام