رییسجمهور با بیان این که برخی میگویند نشستهایم و برای انتخابات نقشه کشیدهایم، گفت: کار ملت ایران نقشهها را نقش بر آب کردن است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمود احمدینژاد در جمع مردم اصفهان در میدان نقش جهان اصفهان اظهار کرد: همانطور که در اقتصاد برخی میخواهند، گلوگاه را در دست خود بگیرند در عرصه سیاست نیز برخی میخواهند گلوگاه سیاست را در اختیار خود بگیرند.
وی افزود: نمیدانم اینها از کجا آمدند و خود را اصل نظام و انقلاب میدانند و میگویند رهبری متعلق به ماست در حالی که رهبری متعلق به 75 میلیون ملت ایران است و همه عاشق ایران، نظام و رهبریاند.
احمدینژاد همچنین با بیان اینکه برپایی عدالت سخت است و نیازمند ایستادگی است، ادامه داد: زیادهخواهان میگویند که رها کن، کسی که 500 میلیارد تومان برده و سراغ او میرویم، میگویند به او دست نزن چون اقتصاد خراب میشود، وقتی میخواهیم پنج میلیون یا 15 میلیون به جوانان وام بدهیم صدای همهشان بلند میشود.
رییسجمهور همچنین گفت: اجرای عدالت نیازمند مراقبت و حضور دائمی است، اما امروز کسی که بر عدالت پافشاری میکند خود او را متهم میکنند. اینها تکرار تاریخ است، باید مراقب باشیم و در به پا داشتن عدالت پافشاری کنیم و خدا نیز ما را یاری خواهد کرد.
احمدینژاد در ادامه با بیان اینکه ما یک ملت بزرگ هستیم و هزاران سال از فراز و نشیبهای تاریخ و حوادث گوناگون عبور کردهایم، افزود: از ابتدای تاریخ ملت ایران در آرزوی توحید و استقرار حکومت توحیدی و عدالتمحور بوده است و هر جا ندایی از عدالت برخواسته به کمک آن شتافته و پای آن ایستاده است.
رییسجمهور با بیان اینکه ملت ایران زمانی که با خبر شدند حضرت عیسی (ع) میآید، به استقبال او رفتند، گفت: زمانی که پیامبر (ص) مبعوث شد، جمعی از بزرگان و فرهیختگان و اندیشمندان ملت ایران حرکت کردند و به استقبال ایشان رفتند و پیام ایشان که به ملت ایران رسی،د ملت ایران با اشتیاق آن را پذیرفت و از امانت او و راه او صیانت کرد. عشق اهل بیت نیز در دل ملت ایران نشست و آرزوی تحقق عدالت علوی آرزوی قطعی ملت ایران شد و 1400 سال به عشق استقرار حکومت علوی تلاش و ایستادگی کرد.
وی با بیان اینکه آرزوی اصلی ملت ایران برای استقرار حکومت علوی در طول تاریخ محقق نشد، افزود: اما پس از انقلاب، ملت ایران یکپارچه به ندای امام خمینی لبیک گفت و هشت سال پای آن جنگید و 220 هزار شهید و چندصد هزار جانباز و آزاده را تقدیم کرد و برای استقرار حکومت علوی که البته یک آرزوی جهانی است متحمل سختیها و دشواری شد.
احمدینژاد ادامه داد: امروز نیز ملت ایران 34 سال در پای استقرار حکومت علوی، امامت و ولایت ایستاده و بداخلاقیها را تحمل کرده است. نکته ظریفی وجود دارد و آن اینکه برخی تصور میکنند، به محض اینکه انقلاب پیروز شد و نظام ولایت مستقر گردید، آخر خط است و همه چیز تمام شده و خیالمان راحت است، اما من میخواهم بگویم که اینگونه نیست.
رییسجمهور تصریح کرد: حکومت علوی نیازمند تلاشهای مستمر، هوشمندی و مراقبت است؛ چرا که برپایی عدالت دشوار است و سختترین مرحله حکومت پیامبران بوده است.
وی با بیان اینکه شاخصه حکومت علوی، عدالت است، گفت: عدالت همان است که امام علی (ع) به خاطر پافشاری بر آن به شهادت رسید و فرمود که اگر برپایی عدالت و گرفتن حق مظلومی از ظالمی نبود، افسار خلافت را گردن شتر خلافت میانداختم و رها میکردم. عدالت ستون است و انعکاسی از توحید در جامعه. عدالت یعنی عدهای برای خود امتیاز نخواهند و خود را مالک مردم و بالاتر از آنها ندانند.
وی ادامه داد: تمایل به زیادهخواهی یک تمایل بسیار قوی و جدی است، لذا باید مراقب بود. برپایی عدالت نیازمند هوشمندی دائمی و همگانی است. نباید تصور شود که مقام معظم رهبری و رییسجمهور هستند و خودشان عدالت را انجام میدهند. باید همه برای برپایی عدالت تلاش کنیم و این گردنهای است که باید از آن عبور کرد.
احمدینژاد اظهار کرد: کار سخت است و نیاز به ایستادگی دارد. صحنه کشور را میبینید، دوزار پول میگذاریم در جیب ملت، همه بلندگوها فعال میشود که این مساله عامل خرابیهای اقتصاد است و جالب اینکه توطئههای دشمنان را هم کنار میگذارند و کار دشمن را هم توجیه میکنند. در مناطق محروم که کار میکنیم، میگویند پول خرج کرد و اقتصاد خراب شد، در حالی که کمک به محرومان و مناطق محروم از جلوههای عدالت است. میگویند مسکن مهر اقتصاد را خراب کرده است. اگر مسکن مهر نبود مردم چطور باید خانهدار میشدند.
وی با تاکید بر اینکه اجرای عدالت نیازمند مراقبت و حضور دائمی است، افزود: امروز کسی که پافشاری بر عدالت میکند، خود او را متهم میکنند. باید مراقب باشیم و در به پا داشتن عدالت پافشاری کنیم، در عرصه بینالملل نیز باید عدالت مستقر شود، اما اجازه نمیدهند و تا حرکت میکنیم بهانه درست میکنند. یک روز مساله هستهیی را و روز دیگر مساله دیگر را پیش میکشند. مهمترین مشکل مستکبران نیز عدالت است؛ چراکه اگر عدالت برپا شود، نمیتوانند قارهها را غارت کنند.
رییسجمهور با بیان اینکه ملت ایران ظرفیتی دارد که میتواند به قلهها دست یابد و الگو شود، اظهار کرد: امروز ماموریت ملت ایران این است که ایران را بسازد و به یک الگو برای تمام دنیا تبدیل کند، اما برخی دائما آیه یاس میخوانند و توی دل مردم را خالی میکنند و جیبهای خود را پر. ایستادن و ساختن ایران و پیگیری عدالت شدنی است.
احمدینژاد تاکید کرد: مسئولیت ملت ایران سنگین است. ما یک امانت داریم و آن سرزمین ایران است که پر از ثروت و استعدادهای طبیعی و ملتی مومن، موحد و شجاع است و مسئولیتی داریم که این مسئولیت ساختن ایران و برافراشتن پرچم عدالت و زمینهسازی برای استقرار عدالت و حاکمیت مولایمان امام زمان (عج) است.
وی با بیان اینکه امروز ملت ایران نقطهی امید ملتهای جهان است، گفت: شعار امسال حماسه سیاسی و اقتصادی است که مستلزم حضور ملت است. وقتی مشکلی پیش میآید و مسائل پیچیده و توطئهها گسترده میشود، نیازمند حرکت بزرگی است که تبلیغات دروغین را بشکند و این حرکت نیازمند حضور همه ملت است. تمام طراحیهای بیگانگان با حضور ملت و تصمیم ملت ریشهکن خواهد شد.
رییسجمهور با بیان اینکه مقدمه حماسه سیاسی و اقتصادی، اعتماد به ملت و اراده آن است،گفت: امام و رهبری هم بر اعتماد به ملت و اراده ملت تاکید داشتند. رهبری فرمودند که من یک رای بیشتر ندارم و این معنا دارد یعنی هیچ کس نباید خود را صاحب ملت و جای ملت بپندارد و فکر نکند که به جای ملت میتواند تصمیمگیری کند. همه سلایق باید باشند و ملت تصمیم بگیرد و آنچه ملت تصمیم گرفت همه باید از آن تبعیت کنند.
احمدینژاد تاکید کرد: من به تمامی دشمنان ملت ایران اطمینان میدهم که ملت ایران ریشه تمامی بدخواهانش را بر خواهد کند. ملت ایران ملتی نیست که صحنه را ترک کند. در طول تاریخ آنکه مانده ملت ایران بوده و آنکه که به زبالهدان تاریخ پیوسته دشمنانش بودند.
وی افزود: نظام سرمایهداری امروز دچار مشکلات فراوانی شده که بخشی از آن را از طریق بخشهایی مثل بانکداری به ما انتقال داده است. آنها برای جبران ضعف خود به دنبال بحران میگردند. من میخواهم به کشورهای شرق آسیا پیامی برسانم. ما امروز شاهد درگیریهایی میان دو کره و چین هستیم و فضا میان آنان فضای جنگ و تهدید شده است. من از آنان میخواهم که همچون گذشته هوشیار باشند و بدانند که این مسائل طراحی دشمنان بشریت است و آنها میخواهند جنگ به راه بیندازند که با آن کشورهایی را که در حال پیشرفتند خراب کنند و از سوی دیگر به آنان پول بدهند و مشکلات خودشان را حل کنند.
رییسجمهور تاکید کرد: من از مسئولان دو کره، چین و ژاپن خواهش کنم که خویشتنداری و حوصله کنند. آمریکا در تلاش است تا پایگاههای خود را در این کشورها حفظ کند و از آنان میخواهم که گفتوگو کنند و از همین جا اعلام آمادگی میکنیم که واسطه شویم تا با یکدیگر گفتوگو کنید. اجازه ندهید دشمنان شما را تخریب کنند و خود را آباد.
وی در پایان اظهارات خود گفت: ملت ایران با یک حضور حماسی در انتخابات و با یک منتخب 30، 40 میلیونی قدرت خود را نشان خواهد داد و از این راه تمام مشکلات را حل خواهد کرد. ما نیز تا ثانیه آخر و تا آخرین نفس برای ملت و آبادانی کشور خدمت خواهیم کرد.
به گزارش ایسنا، محمود احمدینژاد و اسفندیار رحیممشایی پس از خروج از جایگاه ضمن گفتوگو با جمعی از مردم در مقابل یکی از صحنهای نقش جهان با یکدیگر عکس یادگاری گرفتند و احمدینژاد بالا بردن پرچم ایران، آن را به اسفندیار رحیممشایی داد.
انتهای پیام