عارف:انتخابات فرصتی برای تغییر در منش و رفتار جامعه است

یک نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری گفت: انتخابات فرصتی برای تغییر در منش و رفتار جامعه است.

یک نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری گفت: انتخابات فرصتی برای تغییر در منش و رفتار جامعه است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان، محمد عارف در نشستی با دانشجویان دانشگاه آزاد با بیان این که امید همه ما به جوانان است، خطاب به دانشجویان اظهار کرد: در یک کلام همه تلاش‌های پدران شما و دولت‌، فراهم کردن امکانات لازم برای آموزش و تربیت شما بوده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به این‌که ما در حال حاضر در شرایط خاصی قرار داریم، خاطرنشان کرد: با توجه به جایگاه مردم افتخار ما این است که بیشترین انتخابات را نسبت به کشورهایی که مدعی دموکراسی هستند، برگزار می‌کنیم.

وی انتخابات را فرصتی برای تغییر در منش و رفتار جامعه دانست و افزود: شاید در مواقع دیگر مجال بحث در این مورد نباشد.

عارف در تبیین ویژگی‌های دانشجو اظهار کرد: به محض این‌که با کلمه دانشجو روبه‌رو می‌شویم، صفت پیشتاز بودن او را حفظ می‌کنیم؛ دانشجو یک انسان با انگیزه و اخلاق مدار است که نه تنها پیشتاز صحنه علمی است، بلکه در صحنه‌های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی هم نقش پررنگی دارد، ما هم این جایگاه را برای او قائل هستیم.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: دانشجو کسی است که نسبت به اتفاق‌هایی که در جامعه می‌افتد، احساس مسئولیت می‌کند و این احساس فارغ از هر جریانی ارزشمند است.

وی خاطر نشان کرد: با همین نگاه است که فرهنگ حاکم در انقلاب ما هم دانشجو را یک انسان سیاسی و فرهنگی می‌دانند.

این نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: اگر دانشجو فارغ التحصیل شد، اما از نظر سیاسی رشدی نکرد دانشگاه وظیفه خود را به خوبی انجام نداده است .

عارف در باره سهم دانشجو در قالب تشکل‌های خودجوش و بسیجی اظهار کرد: دانشجو در تمام صحنه‌ها نقش پررنگی داشته است؛ در دوران هشت سال دفاع مقدس یک دانشجو گاهی هم ردیف با یک فرمانده لشگر قرار می‌گرفت.

این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: در چند سال اخیر به دلایلی نه دانشجو آمادگی دفاع از نقش پررنگ خود را داشته و نه فضای حاکم در کشور این اجازه را به او داده است؛ او برای انجام رسالت و وظیفه خود هزینه داده است، اما طی چند سال اخیر شاهد بودیم که در اثر کوچکترین موضع‌گیری دانشجویان منجر به رفتاری نادرست می‌شد و گاها کارشان به کمیته انضباطی کشیده می‌شد.

وی حق دانشجو را سوال و پرسش‌گری دانست و افزود: ما باید این حق را به رسمیت بشناسیم در حال حاضر دانشجو احساس می‌کند که از این فضاها به طور کلی فاصله گرفته است.

عارف در ادامه تصریح کرد: دانشجو دیگر مطالبات صنفی خود را پیگیری نمی‌کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌که دانشجو از موضع پرسشگری به موضع وادادگی و تسلیم نزول کرده است خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها تنها تبدیل شده است به مکانی برای مدرک دادن به دانشجویان و این محیط دیگر نمی‌تواند طبق فرمایشات حضرت امام خمینی(ره) تبدیل به کارخانه آدم‌سازی شود؛ اگر این گونه بود چرا دانشجویان از این محیط زده شده‌اند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به نامگذاری سال جدید توسط مقام معظم رهبری ادامه داد: دانشجویان باید به این نامگذاری اهمیت بدهند و با توجه به این که انتخابات را در پیش روی داریم آنان باید نقش خود را به خوبی در این زمینه ایفا کنند.

عارف در تبیین ویژگی‌های دانشجو عنوان کرد: دانشجو یک انسان فهمیده است؛ او کسی است که در فرصت‌های مناسب انگیزه خدمت به محروم‌ترین اقشار جامعه را دارد.

وی با اشاره به سند چشم‌اندازی که پیش روی ایران است، اظهار کرد: رسیدن به جایگاه اول منطقه باید با اتکاء به چه نیروهایی باشد اگر پشتمان به اساتید گرم است آنان آنقدر دل‌مشغولی دارند که فرصتی برای رسیدگی به اوضاع کشور را ندارند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان این که اگر دانشجو سیاسی، فعال و شاداب نباشد هرگز نمی‌تواند به این مقام دست یابد ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر دانشجویان هدف خود را تنها مدرک‌ گرفتن می‌دانند.

عارف از دانشجو به عنوان یک مرجع اجتماعی یاد کرد و افزود: در فرهنگ ما دانشجویان به عنوان یک مرجع اجتماعی استفاده شده و قطعا در زمینه‌های سیاسی و اجتماعی هم مردم به آنان مراجعه می‌کنند.

این نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری در خصوص تشکل‌های دانشجویی تصریح کرد: باید در دانشگاه‌ها تشکل‌های اصیل دانشجویی احیاء شود باید مرز حمایت دانشگاه و تشکل‌ها برداشته شود.

عارف از ویژگی‌های اصلی دانشجویان را اهل نقد بودن آنان عنوان کرد و افزود: ما این ظرفیت و پتانسیل را از کشور گرفته‌ایم اگر آنان در نقد خود هم دچار اشتباه شدند باید به تحلیل آنها احترام بگذاریم ظرفیت نظام ما بسیار بالا است و ثبات و پایداری آن به این نیست که اگر نقدی به یک رییس اداره شود پایه‌های نظام بلغزد.

وی با اشاره به نقش پررنگ علم در جامعه اظهار کرد: دانشگاه از طرفی باید مرکز علمی باشد و از طرف دیگر مسئولیت پیشرفت کشور را برعهده دارد؛ باید ثروت ملی خود را مبتنی بر علم کنیم نه نقد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خطاب به دانشجویان گفت: مزیت شما این است که دانشجو هستید و جوان؛ شما باید چرخه علم در کشور را تبدیل به نوآوری و پیشرفت در صنعت کنید.

وی در خصوص حوادث سال 88 اظهار کرد: ازحوادث سال 88 باید پند بگیریم تا دوباره تکرار نشود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در آستانه انتخابات، دو وظیفه چشم‌گیر برای دانشجویان برشمرد و افزود: تشویق کردن مردم به حضور پررنگ در صحنه انتخابات و شناساندن کاندیدای اصلح به مردم با بررسی عملکردها و سوابق‌ها دو وظیفه اصلی دانشجویان می‌باشد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 92020302132
  • خبرنگار :