عضو جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در خصوص دیدار خود با جلیلی، گفت: در جلسهای که با جلیلی داشتم اغلب دغدغههای گفتمانی مطرح شد و مشخص شد که نوع نگاه و اولویتها یکی بوده و کاملا با هم منطبق است.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، علیرضا زاکانی در این مورد اظهار کرد: بنده معتقدم حضور چنین عناصری برای فضای فعلی مغتنم است و ائتلاف جدی و اساسی باید میان کسانی صورت گیرد که معتقد به پیشرفت اسلامی بوده و خود را صرف خدمت به مردم میکنند.
وی با بیان اینکه ائتلاف باید یک ائتلاف مبنایی باشد، گفت: بنده با کسانی در مقام ائتلاف بر میآیم که از مشترکات گفتمانی برخوردار باشند و دغدغهها یکی باشد.
عضو جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در ادامه در خصوص همگرایی میان اصولگرایان و جبهه پایداری، گفت: معتقدم نیروهای انقلاب باید به سمت همگرایی سیر کنند که از این جهت نیز منعی وجود نداشته باشد.
به گزارش ایسنا، علیرضا زاکانی در این جلسه با بیان اینکه مخالفان انقلاب چشم به انتخابات دوختهاند، گفت: ما نیز نگاه فرصتی به انتخابات داریم و آن را فرصت بزرگی برای تحول در کشور میدانیم.
وی تصریح کرد: اگر انتخاباتهای ریاستجمهوریهای گذشته را مورد توجه قرار دهیم میبینیم که هر انتخابات منجر به تحول میشود و فارغ از ارزیابی یا نکتهسنجیها در هر دوره مسیر کشور به گونهای دیگر بوده است.
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: هاشمی مسیر کشور را جور دیگر دیده بود، خاتمی غیر از مسیر هاشمی و گرچه هاشمی در سال 84 در مصاحبهای با یکی از رسانهها گفته بود که اگر من میبودم و ادامه میدادم علیالقاعده به اینجایی میرسیدم که خاتمی رسیده است.
زاکانی افزود: احمدینژاد با پیروزی در انتخابات سال 84 تغییرات گستردهای را در کشور دنبال کرد که هم محاسن داشت و هم معایب. اما اشکالی را که ما به دوره هاشمی و خاتمی میگیریم اشکال مبنایی است از این جهت که این دو دوره ریاستجمهوری مسیر کشور را در جهت انحراف و جهتگیریهای پیرو آن دنبال کرده است.
وی خاطرنشان کرد: اشکال جدی به دولت احمدینژاد این است که به آن چارچوب نظری که در قاموس اصولگرایی مطرح شد پایبند نماند و در دوره احمدینژاد عدم عمل و آن چارچوب نظری و الگوی اصولگرایی مشکلاتی را ایجاد کرد البته هر کجایی که به آن اصول عمل شد توفیقاتی را به همراه داشت.
این عضو جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه انتخابات ریاستجمهوری انتخابات بسیار مهمی است، گفت: این انتخابات تاثیرات بسیار جدی را در تمام سطوح جامعه بر جای میگذارد و اگر درست انتخاب کنیم و بر اساس نیاز انقلاب تصمیم صحیحی بگیریم حتما میتوانیم موفق شویم.
زاکانی با اشاره به اینکه انقلابمان یک آغازی داشته و پایانی دارد، گفت: آغاز انقلاب نیمه خرداد سال 42 بوده اما این امر در مسیر تلاش همه حقجویان و صاحبان خرد تحقق یافته است و آرزوها به همت امام (ره) و مردم و به لطف خداوند ظهور و بروز یافته است که در سال 57 به پیروزی رسید.
وی افزود: غایت و انتهایی که امام (ره) در وصیتنامهشان به آن اشاره کردند دو ویژگی دارد؛ نخست انگیزه الهی و دیگری غایت حکومت اسلامی و اجتماع مردم برای رسیدن به این هدف بوده است.
این نماینده اصولگرای مجلس خاطرنشان کرد: اگر به هاشمی و خاتمی اعتراض میکنیم اعتراضمان به این است که نقشه راه آنها این غایت را برای انقلاب رقم نمیزند و مسیر دیگری را دنبال میکند.
زاکانی ابراز عقیده کرد: آن چیزی که دغدغه جدی بنده است برای اینکه در حضور در صحنه انتخابات تامل کنم این است که کشور ما باید بر مدار اندیشه و الگوی پیشرفت اسلامی ساخته شود که در مسیر آن دغدغه گفتمانی اولین نکته حائز اهمیت است.
وی افزود: امروز موظف هستیم تمام شعارهای انقلاب را با همان اصولی که گفته شده است دنبال کنیم و نظام اسلامی یک منشور واحد و چارچوب مشخصی دارد که اگر به هر بعد بیتوجهی شود به سایر ابعاد آسیب وارد میشود آنچنان که در 34 سال گذشته از این آسیبها دیدهایم.
این عضو جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با تاکید بر تحقق الگوی پیشرفت اسلامی در دولت آینده، به 10 خط مشی برای این دولت اشاره کرد و گفت: تحول در جامعه، عدالتگستری و مبارزه با فقر، جهاد علمی، شکوفایی اقتصادی و توسعه رفاه اجتماعی، ارتقای سلامت جامعه، تامین امنیت سیاسی و اجتماعی، توسعه آزادی و آزادیخواهی و احترام به حقوق شهروندی، استقلال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی، همگرایی و تعامل سازنده و متقابل با سایر قوا و نیز تعاملگرایی عزتمدارانه در عرصه بینالمللی از جمله شاخصههایی است که باید به آن توجه کرد، زیرا کشور را به سمت الگوی پیشرفت اسلامی سوق میدهد.
زاکانی با انتقاد از سخنانی که اخیرا از سوی برخی کاندیداهای ریاستجمهوری مطرح میشود، گفت: باید به راهبرد و خط مشیهای بخصوصی برای زندگی مطلوب مردم و برخوردار بودن از حق مسلمشان توجه کرد و به عنوان مثال راهحل جدی در مواجهه با سیاست خارجی باید یک راهحل تعاملگرایی عزتمدارانه باشد تا بتوانیم جایگاه رفیع خود را کسب کنیم.
این نماینده اصولگرای مجلس در بخش دیگری از سخنانش به توجه به مباحث هستهیی به عنوان حق مسلم مردم اشاره کرد و گفت: مباحث هستهیی از جمله مهمترین میراث گرانبهای کشور است که متعلق به تمام مردم و دانشمندان این مرز و بوم است و نمیگذاریم این میراث بزرگ را به یغما ببرند، زیرا دستاوردهای هستهیی برای ما میتواند راه را در سایر علوم باز کند.
وی در ادامه این نشست در پاسخ به سوالی در خصوص ائتلافهای انجام شده، گفت: جهتگیری کشور باید اصولگرایانه باشد و سعی کنیم که آن را حفظ کنیم. دوم خردادیها و هاشمی و اطرافیانش و ... مشهورند که تهدیدی برای کشور هستند، و اگر این تهدید نبود معتقدیم اصولگرایان باید با هم رقابت میکردند.
زاکانی خاطرنشان کرد: در زمینه ائتلاف میان اصولگرایان میتواند رقابت هم میان این افراد که دارای مشترکاتی هستند وجود داشته باشد و اگر کسی باشد که به چنین ادبیات گفتمانی باورمند باشد برای استقبال از چنین فردی ائتلاف میکنم.
این عضو جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در ادامه سخنان خود با اشاره به اختلافی که با اصلاحطلبان مورد توجه است، گفت: این اختلاف مبنایی است، زیرا آنها به الگوهای غربی توجه دارند و ما از بنیان با آنها مشکل داریم و هر کس که میآید باید به صورت شفاف برنامههای خود را ارائه کند.
وی با تاکید بر اینکه شرایط امروز در شأن ملت و ایران اسلامی نیست، گفت: بنده افتخار میکنم که خود را مطیع رهبری، فرزند مجلس و خدمتگزار مردم میدانم و معتقدم اگر در صحنه حاضر شوم با این رویکرد حاضر خواهم بود.
این نماینده اصولگرای مجلس درباره سوالی مبنی بر اینکه در سال 83 در ستاد قالیباف بوده و پس از آن خارج شده است؟ گفت: بعد از 27 آذر و حادثهای که در جلسه مشترک اتفاق افتاد نهایتا در تاریخ 21 بهمن 83 نامهای به لاریجانی زده شد. البته گرچه در همان زمان مخالفتهایی وجود داشت زیرا بخشی از این نامزدها از این جمع جدا شده و خود ائتلاف جدیدی را تشکیل دادند و حتی توکلی و احمدینژاد و قالیباف هم به این جمع اضافه شدند، در ستاد آبادگران رایگیری انجام شد و چمران به عنوان سخنگو و بنده به عنوان مسئول ستاد اجرایی انتخاب شدم.
وی ادامه داد: میثاقنامه مجددی میان این افراد نوشته شد که احمدینژاد به جای یک بار، دو بار امضا کرد و در این میثاقنامه شرایطی ذکر شده بود و پس از آن نیز قالیباف دو بار با من صحبت کرد که مسئول ستاد انتخاباتیاش شوم اما من نپذیرفتم. برخی از اطرافیان احمدینژاد هم مانند دارابی و زریبافان گفتند که مسئول ستاد احمدینژاد شوم. نهایتا بر اساس توافقی که انجام شد من را مسئول ستاد این جریان ائتلافی کردند و با توجه به برنامهریزی که انجام شد در واقع تصمیم گرفته شد به جای 12 خرداد، 5 خرداد نظرسنجی انجام شود و این نظرسنجیها مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد و هر کسی که در نظرسنجیها بالاتر بود آن وارد شود که احمدینژاد 14/5 درصد نظرسنجیها را به خود اختصاص داد، بنابراین با توجه به تعهداتی که داشتم بر اساس مساله شرعی این کار را انجام دادم. آیا شما هم جای من بودید این کار را نمیکردید؟
انتهای پیام