حسن ابوترابی‌فرد از آمادگی همکاری 3+2 با جبهه پایداری خبر داد

یکی از اعضای ائتلاف 3+2 گفت: ائتلاف 3+2 می‌تواند بالاترین همکاری را با جبهه پایداری انجام دهد.

یکی از اعضای ائتلاف 3+2 گفت: ائتلاف 3+2 می‌تواند بالاترین همکاری را با جبهه پایداری انجام دهد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) حجت‌الاسلام و المسلمین محمدحسن ابوترابی‌فرد در همایش هفتمین رییس‌جمهور در مسیر پیشرفت، مقاومت و عدالت که از سوی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد، در جمع خبرنگاران افزود: من از سال 56 شاگرد آیت‌الله مصباح‌یزدی بودم. ایشان یک شخصیت علمی، فعال، باانگیزه و نگران نسبت به جامعه اسلامی هستند.

وی درباره ائتلاف 3+2 گفت: این ائتلاف ممکن است هزینه‌هایی هم داشته باشد اما پیام آن وحدت اصولگرایان است. بر اساس نظرسنجی‌ها موقعیت افراد در این ائتلاف مشخص می‌شود. من بعد از تعطیلات نوروز به این ائتلاف پیوستم و نظرسنجی‌ها باید تا پایان نیمه نخست اردیبهشت ماه وضعیت افراد را مشخص کند. امیدوارم که در این ائتلاف به نظر واحد برسیم.

وی در پاسخ به این سوال که مشکلات اقتصادی کشور ناشی از چه عواملی است؟ گفت: ایران سه دهه است که با غرب مقابله می‌کند و همین مقابله ظرفیت‌هایی برای کشور ایجاد کرده است. تنگناهایی که در سیستم بانکی کشور توسط غرب و رهبری آمریکا ایجاد شد، مشکلاتی برای کشور ایجاد کرد البته از سویی ما ذخایر ارزی لازم را برای خود ذخیره نکرده بودیم.

این نماینده مجلس ادامه داد:‌ در سال 89 و 90 صندوق توسعه ملی را شکل دادیم که قرار بود 20 درصد درآمد فروش نفت و گاز در آن ذخیره شود. ما در طول دو سال توانستیم 40 هزار میلیارد دلار ذخیره ارزی پس‌انداز کنیم اما بهتر بود به جای 20 درصد، 50 درصد از درآمد فروش نفت و گاز در این صندوق ذخیره شود.

وی افزود: در جلسه مشترک با دولت تصمیم گرفتیم که اتاق مبادله ارزی تشکیل دهیم تا ارز را در اختیار متقاضیان قرار دهیم و بازار ارز را از نوسانات خارج کنیم اما این کار انجام نشد.

وی با بیان این‌که «باید وابستگی بودجه به نفت را به حداقل برسانیم» افزود: باید همچنین هزینه‌های جاری کشور را کاهش دهیم و تسهیلات بانکی را به سمت تولید هدایت کنیم.

ابوترابی‌فرد گفت: کسانی که در برنامه چهارم توسعه نفت را از هزینه‌های جاری کشور جدا نکردند باید امروز پاسخگوی مشکلات کشور باشند.

وی در مورد صحبت‌های عثمانی یکی از نمایندگان مجلس در صحن علنی، گفت: من آقای عثمانی را می‌شناسم. ایشان در حوزه تحکیم وحدت اسلامی تلاش می‌کنند و صحبت‌های ایشان هیچ‌گونه اهانتی وجود نداشت، اما نقدی که بر صحبت‌های ایشان وارد بود این بود که چرا ایشان سیاه‌نمایی می‌کنند.

به گزارش ایسنا وی هم چنین طی سخنانی در این مراسم با بیان این‌که «اگر اراده رییس دولت بر وفاق باشد بین قوا کمترین چالشی ایجاد نمی‌شود» گفت: امروزه ایران در شرایطی است که اگر تصمیم مدیران اجرایی کشور بر محوریت علم باشد اختلاف به وفاق تبدیل می‌شود.

نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به این‌که «نقش دولت را در رسیدن به وفاق بی‌بدیل می‌دانم» اظهار کرد: من به مدیریت دوران اصلاحات و سازندگی نقد جدی دارم؛ زیرا در این دوران به عرصه‌های اقتصادی و فرهنگی بی‌توجهی شد و در دوران هاشمی مساله تهاجم فرهنگی از سوی غرب کلید زده شد. همچنین در این دوره فاصله بین دولتمردان و جامعه ایجاد شد.

وی در ادامه درباره بحث دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: پس از این‌که کلیات این طرح به تصویب رسید پیشنهاد دیگری که کاملا در مقابل بحث دانشگاه آزاد مطرح شد که من با این پیشنهاد مخالف بودم اما چون می‌دانستم این طرح رای نمی‌آورد به عنوان موافق در مورد آن صحبت کردم.

وی در مورد حقوق مادام‌العمر که در مجلس مطرح شد نیز اظهار کرد: در مجلس هفتم مصوبه‌ای داشتیم که طبق آن هنگامی که وزرا و نمایندگان مجلس به مسوولیت‌های قبلی خود برمی‌گشتند، حقوق آن‌ها یکباره کاهش نمی‌یافت بلکه به تدریج کاهش می‌یافت اما عده‌ای در مجلس هشتم که تعداد آن‌ها 10 یا 15 نفر می‌شد به دنبال ترمیم این قانون بودند. معتقد بودم فضای مجلس برای لغو این قانون مساعد نیست و باید این قانون اصلاح شود. در مجلس پیشنهاد من رای آورد اما پس از آن پیشنهاد دیگری مطرح شد و قانون مجلس هفتم لغو شد.

این فعال سیاسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وقایع پس از انتخابات سال 88، اظهار کرد: من در قزوین حضور داشتم و طبق اخباری که به من می‌رسید رای احمدی‌نژاد از دیگر نامزدها بیشتر بود البته باید بگویم که در شمال شهر آرای دیگر نامزدها از احمدی‌نژاد بیشتر بود. پس از اعتراض نامزدها به نتایج انتخابات پیشنهاد دادم که با حضور نمایندگان آن‌ها، شورای نگهبان آرا را بازشماری کند. نظر آقای خاتمی در این باره مثبت بود اما نامزدهای انتخابات حاضر نشدند نمایندگان خود را معرفی کنند و این کار عملا انجام نشد. من در دوران فتنه بیشترین مصاحبه و گفت‌وگو را داشتم و هدفم این بود که کسانی که در فتنه به لحاظ فکری و سیاسی آسیب دیدند به آگاهی برسند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۹ فروردین ۱۳۹۲ / ۱۶:۴۸
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 92012911642
  • خبرنگار : 71480