آیتالله مکارمشیرازی یکی از لوازم اصلی حضور در عرصه انتخابات را حضور صادقانه نامزدها دانست و تاکید کرد: برای تبلیغات انتخاباتی از بیتالمال استفاده نکنید.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این مرجع تقلید در مراسم عزاداری شهادت حضرت صدیقه طاهره(س) که در مدرسه امیرالمومنین(ع) برگزارشد، با اشاره به انتخابات پیش رو اظهار کرد: حضور پرشور، صادقانه، پرهیز از شعارهای غیر واقعی و دروغین، وعدههای غیر قابل عمل، عدم تخریب یکدیگر و عدم استفاده از بیتالمال برای تبلیغ انتخاباتی از جمله بایستههای این عرصه است
وی خاطرنشان کرد: اخیرا شنیده شده به بهانه تجلیل از دستگاههای فعال در سفرهای نوروزی از طرف سازمان میراث فرهنگی یک میتینگ انتخاباتی ترتیب داده شده است؛ چرا این چنین برخی سعی میکنند کارهای خود را در قالب دیگر بیان کنند در حالی که مشخص است که چرا این مراسم به یک میتینگ تبلیغاتی و انتخاباتی با صرف این هزینهها مبدل شده است.
این مرجع تقلید اظهار کرد: به هوش باشیم که نتیجه انتخابات، تاثیر بسیاری در سرنوشت کشور دارد و هنوز غربیها منتظر نتایج این انتخابات هستند که اگر این حضور پرشور مردم را در این عرصه ببینند نتایج بسیاری برای ادامه روند تقابل با آنها خواهیم گرفت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت جهان اسلام عنوان کرد: دشمنان امروز چه بر سرمسلمین آوردهاند که همه را به جان هم انداختند تا از آنها غافل شوند؛ مسلمانان بر روی هم اسلحه میکشند و رژیم صهیونیستی را در آرامش گذاشتهاند؛ روسای عربستان و ترکیه و قطر در خواب هستند که اینگونه با ارسال سلاح به سوریه و حمایت از تفرقهافکنان، امت اسلامی را با هم درگیر کردهاند.
وی با اشاره به فتوای مفتی عربستانی مبنی بر جنگ با شیعیان اظهار کرد: باید به این فتوا و این مفتی "اف" گفت که نمیداند چه میگوید و بر چه مبنایی این گونه مسلمانان را در مقابل هم قرار میدهد و کاری به کار دشمن اصلی اسلام ندارد.
آیتالله مکارم شیرازی عنوان کرد: سلطه رسانهای غربیها چگونه قوی کار کرده است که این گونه درباره شیعیان به دروغ پردازی مشغول شدهاند که اینگونه مسلمانان را علیه هم تحریک به جنایت میکنند.
این مرجع تقلید با اشاره به عمر پربار حضرت زهرا(س) اظهار کرد: حضرت زهرا(س) از معدود افرادی در طول تاریخ بودند که با عمر کوتاه خود، محتوای عمیقی به زندگی و حیات بشری افزودند.
وی بیان کرد: حضرت علی اصغر(ع) نیز از نمونه معدود افرادی است که در طول تاریخ به رغم عمر بسیار کوتاه خود زندگی پرمحتوایی داشتند و امروز در سراسر جهان به یاد ایشان مجالس عزاداری برپا میشود و مردم از ایشان مدد میجویند؛ حضرت محسن(ع) نیز که حتی به این دنیا نیامدند از نمونه این بزرگان است.
این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: یکی از ابعاد بی شمار زندگانی حضرت زهرا(س) ابعاد علمی ایشان بود که در خطبههایی که از ایشان به جای مانده است این مقام عالی رخ نمایی میکند؛ یکی از آنها در خطبه مشهور به فدکیه به چشم میخورد که ای کاش نام آن را خطبه فدکیه نمیگذاشتند زیرا صحبت ایشان در زمینه فدک بخش کوچکی از آن را تشکیل میدهد و باید به آن بگوییم، خطبه تاریخ جامع حضرت زهرا(س) که زیبنده آن است.
وی گفت: این خطبه مجموعهای از معارف عالی در زمینه خداشناسی، معادشناسی، نبوت، عظمت قرآن، فلسفه احکام و فروع دین و ولایت است که حتی علمای کلام، آنها را به شکل ناقصتری بیان کردهاند که نشان میدهد که ایشان از چه جامعیت وعمقی برخوردار بودند و چه حیف که تنها این معارف در 18 سال از زندگی ایشان به ما رسید و اگر ایشان عمری 60ساله داشتند معلوم نبود چه گنجینه عظیمی از معارف را برای بشریت به جای میگذاشتند؛ حتی نهج البلاغه نیز خطبههای 5 سال امام علی(ع) را در خود جای داده است و در 25سال خانه نشینی حضرت خطبهای قرائت نشد.
انتهای پیام