پژوهشگران نشان دادهاند که پروتئینهای موجود در کنجالههای سویا میتواند پیشرفت سرطانهایی نظیر روده بزرگ، کبد و ریه را مهار کند.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه اصفهان، محققان طی یک پژوهش تاثیر مصرف کنجاله سویای غنی از اولئیک اسید و پروتئین را بر پیشگیری از سرطان مورد بررسی قرار دادند.
نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که پپتیدهای مشتق شده از کنجاله سویا به طور چشمگیری رشد سلول سرطانی روده بزرگ، کبد و ریه را به ترتیب 73، 70 و 68 درصد کاهش میدهد.
کُنجاله بازمانده جامدی است که پس از روغن کشی از دانههای روغنی به جا میماند. کنجاله سویا یکی از فراوردههای دانه سویا است که معمولا به عنوان منبع ارزشمند پروتئینی برای تغذیه دام مورد استفاده قرار میگیرد.
شرح کامل این تحقیق در مجله بینالمللی تحقیقات غذا منتشر شده است.
انتهای پیام