طراحی جزایر خورشیدی شناور با چرخش 220 درجه

یک شرکت سوئیسی قصد دارد با طراحی و ساخت جزایر خورشیدی مصنوعی با قابلیت چرخش 220 درجه ای، از حداکثر نور خورشید برای تولید انرژی پاک و تجدید پذیر استفاده کند.

یک شرکت سوئیسی قصد دارد با طراحی و ساخت جزایر خورشیدی مصنوعی با قابلیت چرخش 220 درجه ای، از حداکثر نور خورشید برای تولید انرژی پاک و تجدید پذیر استفاده کند.

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شرکت انرژی Viteos SA با همکاری محققان شرکت Nolaris طرح ساخت جزایر سه گانه خورشیدی در میان دریاچه نوشاتل در غرب سوئیس را در دستور کار دارند.

در این طرح سه جزیره مصنوعی خورشیدی بعنوان مراکز تحقیقاتی برای بررسی عملکرد و کارآیی این سیستم با استفاده از پنل‌های خورشیدی PV مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

قطر هر کدام از جزایر مصنوعی 25 متر است که 100 پنل خورشیدی PV روی آنها نصب می‌شود؛ این سیستم امکان متمرکز کردن نور خورشید در دیگ‌های بخار برای استفاده در توربین های بخار و تولید الکتریسیته را دارد.

جزایر خورشیدی با قابلیت چرخش 220 درجه ای، بهره مندی حداکثری از نور خورشید را در طول روز فراهم کرده و حدود 25 سال نیز عمر مفید دارند.

این جزایر در فاصله 150 متری از ساحل نصب شده و لنگر سیستم نیز با بلوک‌های بتنی در عمق دریاچه ثابت می شوند؛ برق تولیدی در این سیستم نیز توسط کابل های مخصوص به ساحل منتقل می شود.

مراحل نصب و راه اندازی جزایر مصنوعی خورشیدی تا ماه آگوست 2013 میلادی (مرداد 92) تکمیل خواهد شد.

شرکت Viteos قصد دارد با اختصاص بودجه 108 میلیون دلاری طی یک دهه آینده، توان تولید برق را به بیش از 80 میلیون کیلووات در ساعت افزایش دهد.

انتهای پیام

طرح جزایر خورشیدی شرکت Viteos SA

نصب 100 پنل خورشیدی PV در سیستم جزیره مصنوعی خورشیدی

  • سه‌شنبه/ ۸ اسفند ۱۳۹۱ / ۰۹:۱۲
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 91120805018
  • خبرنگار : 71452