شهریور 92؛

سیزدهمین کنفرانس سیستم‌های فازی ایران در قزوین برگزار می‌شود

برای نخستین بار، یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در ایران میزبان برگزاری کنفرانس سیستم‌های فازی ایران است.

برای نخستین بار، یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در ایران میزبان برگزاری کنفرانس سیستم‌های فازی ایران است.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، دکتر سمیه رئیس دانا، دبیر اجرایی سیزدهمین کنفرانس سیستم‌های فازی ایران به چگونگی میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برای برگزاری این کنفرانس اشاره و اظهار کرد: از یک سال پیش تلاش‌هایی برای اخذ امتیاز برگزاری کنفرانس صورت گرفت و با حمایت دکتر منهاج که از استادان این دانشگاه و از اعضای اصلی انجمن ملی برق ایران هستند تعاملاتی با انجمن سیستم‌های فازی ایران صورت گرفت و مقرر شد که برای اعطای میزبانی این کنفرانس به واحد قزوین بازدیدی از توانایی‌ها و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گیرد.

وی ادامه داد: در بازدیدی که دکتر برزویی، رئیس انجمن سیستم‌های فازی ایران از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین داشتند، امکانات این دانشگاه را برای برگزاری سیزدهمین کنفرانس سیستم‌های فازی ایران مناسب ارزیابی کردند.

معاون پژوهشی دانشکده برق دانشگاه آزاد اسلامی قزوین افزود: به دلیل اینکه انجمن سیستم‌های فازی ایران زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت می‌کند، برگزاری دوره‌های گذشته این کنفرانس برعهده دانشگاه‌های دولتی بوده ولی خوشبختانه در بازدید هیات رئیسه انجمن سیستم‌های فازی ایران به خصوص دکتر برزویی رئیس این انجمن از امکانات و توانایی‌های دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، مقرر شد برای اولین بار یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در ایران میزبان برگزاری چنین کنفرانسی باشد.

وی تصریح کرد: حمایت‌ها و پیگیری های دکتر موسی خانی، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، تلاش‌های دکتر منهاج، وجود زیرساخت‌های لازم همچون سالن آمفی تئاتر مجهز، حضور استادان و اعضای هیات علمی ممتاز و شاخص کشور، ایجاد تسهیلات مناسب در دانشگاه، همکاری و تعامل نزدیک مسوولان و مدیران دانشگاه با برگزارکنندگان کنفرانس و اعتبار بالای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در بین دانشگاه‌های ایران به واسطه شهرت و کسب افتخارات جهانی و ملی، از عوامل اصلی اعطای میزبانی چنین کنفرانسی به دانشگاه آزاد اسلامی قزوین است.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، سپس به ارائه تعریفی از مفهوم فازی پرداخت و گفت: نحوه استنتاج تقریبی انسان اساس شکل‌گیری این علم است. "فازی" یک علم میان رشته‌ای، ترکیبی از علومی چون مهندسی پزشکی، سیستم‌های هوشمند، کنترل و منطق بوده و نکته قابل ذکر این است که برای اولین بار در جهان یک ایرانی به نام پروفسور لطفعلی عسگرزاده این علم را ارائه کرده است. وی در جوامع علمی جهانی تحت نام پروفسور لطفی زاده معروف است.

وی با اشاره به محورهای این کنفرانس یادآور شد: سیزدهمین کنفرانس ملی "فازی" ایران با محورهای هوش مصنوعی و سیستم های هوشمند، کنترل، شناسایی و پیش بینی سیستم‌ها، رباتیک، مهندسی پزشکی، آمار و احتمال، تحقیق در عملیات، اقتصاد، مدیریت و تجارت، هنر و معماری، علوم کامپیوتری، نظریه تصمیم، علوم پزشکی و علوم انسانی برگزار می‌شود و افراد علاقه‌مند می توانند مقالات خود را از طریق سایت کنفرانس که به زودی رونمایی خواهد شد به دبیرخانه کنفرانس که در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مستقر شده است، ارسال کنند.

دکتر رئیس دانا افزود: به‌زودی زمان و نحوه ارسال مقالات، اطلاع رسانی خواهد شد ولی پیش بینی می شود سیزدهمین کنفرانس سیستم‌های فازی ایران با حضور بیش از 700 استاد و دانشجو برگزار شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به این که شرکت در کنفرانس‌های خارجی برای استادان و دانشجویان دانشگاه‌های دولتی و آزاد اسلامی مقرون به صرفه نیست حضور در چنین کنفرانس‌هایی باعث دانش افزایی برای شرکت‌کنندگان می‌شود. همچنین حضور در چنین کنفرانسی امکان برقراری ارتباط و تعامل با سایر محققان را فراهم کرده و مزیت آشنایی با دستاوردهای صنایع را نیز خواهد داشت.

دبیر اجرایی سیزدهمین کنفرانس سیستم‌های فازی ایران، برگزاری کارگاه های آموزشی و نشست‌های تخصصی با حضور مدیران صنایع و کارخانه‌ها، برپایی نمایشگاه‌هایی از دستاوردهای علمی و صنعتی و شناساندن استعدادها و توانمندی های دانشجویان و بازدید از مرکز تحقیقاتی و مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را از دیگر برنامه های این کنفرانس برشمرد.

سیزدهمین کنفرانس سیستم‌های فازی ایران از 4 شهریور سال 92 به مدت 3 روز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۳۰ بهمن ۱۳۹۱ / ۱۱:۳۴
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 91113018500
  • خبرنگار :