یادکرد محمدعلی بهمنی از منوچهر آتشی در جشنواره‌ی شعر فجر

محمدعلی بهمنی در آیین آغاز هفتمین جشنواره‌ی شعر فجر، یاد منوچهر آتشی، شاعر فقید، را گرامی داشت.

محمدعلی بهمنی در آیین آغاز هفتمین جشنواره‌ی شعر فجر، یاد منوچهر آتشی، شاعر فقید، را گرامی داشت.

به گزارش خبرنگار ادبیات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) از جزیره‌ی خارک، در آیین آغاز هفتمین جشنواره‌ی شعر فجر که شامگاه سه‌شنبه، 17 بهمن، در جزیره‌ی خارک برگزار شد، محمدعلی بهمنی، رییس هیأت علمی هفتمین جشنواره‌ی شعر فجر، در آغاز شعرخوانی خود به سهم بوشهر در شعر کشور اشاره کرد و گفت: بوشهر سهم زیادی در شعر کشور دارد و بزرگان زیادی در این‌جا زیسته‌اند و شگفت آن‌که نامی از آن‌ها برده نشد.

این شاعر در ادامه افزود: من اجازه می‌خواهم از منوچهر آتشی نام ببرم. او شاعری است که شعر ما وام‌دار اوست و در ترجمه‌هایی هم که از شعر این شاعر شده‌، شعر جهان از او اثر گرفته‌ است.

بهمنی در ادامه شعری را برای منوچهر آتشی خواند.

همچنین عبدالکریم جمیری، نماینده‌ی مردم بوشهر و خارک در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به تلاش قشرهای مختلف، خصوصا شاعران، برای پیروزی انقلاب اسلامی گفت: شاعران نقش بزرگی در پیروزی انقلاب داشته‌اند و امیدوارم این بخش تأثیرگذار بتواند همچنان در نقش خود برای انتقال پیام انقلاب بکوشد و بر همگان است که تلاش کنند این قشر نقش خود را به منصه‌ی ظهور بگذارند و امیدوارم همه‌ی ما به وظایف خود واقف باشیم.

در ادامه‌ی آیین آغازین هفتمین جشنواره شعر فجر، مصطفی محدثی خراسانی، ‌علی هوشمند،‌ حسین دارند‌، ابراهیم مشایخی،‌ معصومه خدادادی و پرویز بیگی حبیب‌آبادی شعر خواندند.

پرویز بیگی حبیب‌آبادی در ادامه‌ی شعرخوانی خود با اشاره به مسؤولیتش در دوره‌های پیشین جشنواره‌ی شعر فجر گفت: امروز جشنواره‌ی شعر فجر را می‌توان از پرمخاطب‌ترین و جوان‌ترین و گسترده‌ترین جشنواره‌ها خواند و هرسال هم به لحاظ کیفی و کمی به بالندگی این جشنواره اضافه می‌شود. امسال این جشنواره با افزودن چند بخش دیگر می‌تواند در شکل بهتری در نقش خود ظاهر شود و ما باید منتظر نتایج آن باشیم.

این شاعر با اعتقاد به این‌که جشنواره‌ی فجر مورد استقبال شاعران است‌، افزود: هیأت علمی‌، داوران، برگزیدگان و شرکت‌کنندگان این جشنواره بخش قابل توجهی از ظرفیت‌های شعر امروز کشور هستند که در جشنواره‌ی شعر فجر حضور جاری و ساری داشته‌اند و من امیدوارم عزیزانی که سال‌های دیگر هم سکان این جشنواره را در دست می‌گیرند‌، نسبت به ارتقای کمی و کیفی آن بکوشند.

بیگی حبیب‌آبادی در ادامه از مرحوم عزیزالله زیادی یاد کرد و گفت: او شاعری بود که «خارک با گیسوان بافته از آتش» را سرود و بخش زیادی از خدمتش در جنگ را در جزیره‌ی خارک و زیر بمباران‌های دشمن گذراند.

در ادامه‌ی این آیین، سیدعبدالله حسینی به روی صحنه آمد و پیش از شعرخوانی خود گفت: آقای استان‌دار در سخنان‌شان گفتند که این جزیره محل وحدت شیعه و سنی است.

حسینی از حاضران در سالن خواست، آن‌هایی که سنی هستند، دست‌های‌شان را بالا ببرند، ‌اما کسی دستش را بالا نبرد و حسینی عنوان کرد: پس برای تشویق برادران اهل سنت که در این مجلس نیستند‌، دست بزنید.

او در ادامه شعری درباره‌ی وحدت سنی و شیعه خواند.

در حین شعرخوانی‌ این شاعر، یادداشتی به او دادند که در آن نوشته شده بود، امام جمعه‌ی اهل سنت در مراسم حضور دارد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۸ بهمن ۱۳۹۱ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 91111811040
  • خبرنگار :