در آیین آغازین هفتمین جشنواره شعر فجر در جزیره خارک، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تلاش برای تدوین آییننامهای مشخص برای این رویداد فرهنگی خبر داد.
به گزارش خبرنگار ادبیات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) از جزیره خارک، در آیین آغازین هفتمین جشنواره شعر فجر، سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عنوان کرد: جلال آل احمد در سال 39 کتاب «دُرّ یتیم خلیج» فارس را نوشت که این کتاب شاید نشانهی این باشد که آن زمان به این دیار توجه نمیشد و مورد بیمهری بود، اما امروز همه قدردان مردمی هستند که در این جزیره تلاش میکنند؛ جزیرهای که در دل آبهای نیلگون خلیج فارس قرار دارد.
او در ادامه با اشاره به اهمیت شعر گفت: ایران همواره مهد شاعران بزرگی چون خیام، فردوسی، مولوی، عطار، حافظ و دیگران بوده، همچنین در دوران معاصر شاعران بزرگی را پرورش داده است. شاعران وجدان بیدار مردم هستند و در غم و شادی مردم سهیم هستند و شادیها را افزون میکنند و غمها را میکاهند. در دوران انقلاب، شعر حماسی دوباره اوج گرفت و انگار فردوسی دوباره زنده شد.
وزیر ارشاد ادامه داد: همانطور که رهبر انقلاب مژده دادند که آیندهی خوبی برای انقلاب پیشبینی میشود، ما هم آرزو میکنیم که دوباره امثال حافظ و سعدی و مولوی در این سرزمین حضور داشته باشند.
حسینی دربارهی شعر بیان کرد: بنمایه شعر و ادبیات، خیال است و تخیل آدمی بینهایت است. شعر همواره پویا و با طراوت است و پایان ندارد. این جشنواره فرصت خوبی است برای پاسداشت شاعران و ما در این جشنواره آغاز راهیم و داریم روز به روز بالندهتر میشویم.
در ادامهی این مراسم، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از خلیل عمرانی، شاعر فقید انقلاب، یاد کرد و شعری از این شاعر را خواند که در نجوا با امام خمینی (ره) در خرداد 1390 و برای بیداری اسلامی سروده بود.
در این مراسم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزارکنندگان آیین آغازین هفتمین جشنواره شعر فجر در جزیره خارک تقدیر کرد.
انتهای پیام