هیأت انتخاب آثار جشنواره « پروانه‌های ایثار» مشخص شد

هیأت انتخاب آثار جشنواره « پروانه‌های ایثار» مشخص شد.

هیأت انتخاب آثار جشنواره « پروانه‌های ایثار» مشخص شد.

به گزارش سرویس فرهنگ حماسه خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،طی نشستی با حضور جمعی از هنرمندان و مسئولان برگزاری «جشنواره فیلم کوتاه پروانه‌های ایثار»، عبدالرضا اکبری،ایرج نوذری، مرتضی شعبانی،عبدالحمید ارجمند و مینو فرشچی به عنوان اعضای هیأت انتخاب آثار این جشنواره، احکام خود رااز عشرت شایق دبیر جشنواره « پروانه‌های ایثار» دریافت کردند.

عبدالرضا اکبری در این نشست با اشاره به نقش خود به عنوان پدر « خانم حکمت » همسر مکرمه شهید سرافراز اسلام خلبان عباس بابایی در سریال « شوق پرواز» گفت: هنگام ساخت این سریال و شنیدن خاطرات سازنده و پرفراز و نشیب « خانم حکمت » به شدت خلاء ثبت و ضبط خاطرات ناب زنان ایثارگر بویژه همسران و مادران گرانقدر شهدا و رزمندگان اسلام و خلق آثار فاخر از این خاطرات ارزشمند را احساس کردم و امیدوارم که جشنواره « پروانه‌های ایثار» بخشی از این خلاء را جبران کند و زمینه را برای حرکت‌های گسترده تر در آینده فراهم سازد.

وی اظهار کرد: همانطوری که حضور باصلابت زنان در پشتیبانی از جبهه‌های جنگ در دوران دفاع مقدس، باعث افزایش روحیه رزمندگان اسلام بود یقینا بازگویی خاطرات بانوان صبور و انقلابی ایران اسلامی و تلاش آنان برای تولید آثار هنری از خاطرات نیز می‌تواند نقطه قوتی باشد برای هنرمندانی که وارد عرصه ساخت فیلم‌های ارزشی باموضوع دفاع مقدس می‌شوند.

منوچهر نوزری هم در این نشست با بیان برخی از ظرافت‌های خلقتی زنان و احساسات عمیق آنان گفت: آثار هنری که درمورد زنان خصوصا زنان حماسه ساز ایثارگر خلق می‌شوند،دارای پیچیدگی‌ها و نکات خاصی هستند و تلاش ما در انتخاب آثار دریافتی این خواهد بود که نگاه جامع و دقیقی به این مسائل داشته باشیم.

وی خاطرات زنان ایثارگر را پتانسیلی عظیم برای خلق آثار هنری اعلام کرد و افزود: برگزاری جشنواره « پروانه‌های ایثار» یک گام ارزشمند در این راستا محسوب می‌شود.

عبدالحمید ارجمند نیز در این نشست با تاکید بر اهمیت کار و تلاش در عرصه هنر متعهدانه، ابراز امیدواری کرد که جشنواره « پروانه‌های ایثار» بتواند در معرفی زنان ایثار گر و ارائه الگو برای زنان جامعه موفق باشد.

مینو فرشچی دیگر عضو هیأت انتخاب آثار جشنواره « پروانه‌های ایثار» نیز با اشاره به نقش تعیین کننده زنان ایرانی در تحولات کشورمان بویژه در دوران دفاع مقدس گفت: این جشنواره می‌تواند شروع خوبی برای معرفی فرهنگ زنان ایثارگر و حماسه‌ساز ایرانی و انتقال آن برای نسل جوان باشد.

عشرت شایق دبیر جشنواره « پروانه‌های ایثار» نیز در این نشست با تشریح برخی از اهداف جشنواره گفت: بانوان ایثارگر ایران رسالت زینبی خود را در عرصه‌های مختلف سیاسی و اجتماعی کشورمان به نحو احسن انجام داده‌اند و ما تلاش می‌کنیم که بخشی از صبر و رنج زنان جانباز و مجاهدت مادران و همسران شهدا را منعکس کنیم.

وی، بهره‌گیری از ظرفیت‌های متنوع هنری در معرفی و شناساندن نقش زنان در حفظ دستاوردها و ارزش‌های انقلاب اسلامی را از اهداف دیگر جشنواره اعلام کرد و افزود: پرداختن به زنانی که از همه چیز خود برای اعتلای کلمه توحید و استمرار حرکت توفنده انقلاب اسلامی گذشته‌اند وظیفه همه مسئولان و دست‌اندرکاران فرهنگ و هنر کشور است هر چند که معتقدیم نمی‌توانیم همه ابعاد آن ایثارگری‌ها و فداکاری‌ها را به تصویر کشیم ولی به قدر توانمان باید در این مسیر حرکت کنیم.

شایق تاکید کرد: با توجه به اینکه این جشنواره اولین دوره خود را برگزارمی‌کند طبیعتا کمبودها و کاستی‌هایی نیز خواهد داشت اماهمه ما و دست‌اندرکاران جشنواره تلاش خواهیم کرد که با ترمیم نقاط ضعف، بهره‌برداری از فرصت ایجاد شده و با حمایت مسئولان فرهنگی و هنری کشور،حضور فعال هنرمندان دلسوز و متعهد در سال‌های آینده، این جشنواره به شکل گسترده‌تر و تاثیرگذارتر برگزار شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۷ بهمن ۱۳۹۱ / ۱۴:۴۷
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 91111710671
  • خبرنگار :