وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: برقراری پیوند با مردم، اصلیترین مؤلفه در انتخاب شاعر مردمی دهه اخیر است.
به گزارش بخش ادبیات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سیدمحمد حسینی با اشاره به تأثیر چنین رویدادی در توجه مردم به شعر، گفت: جشنواره شعر فجر فرصت خوبی است برای تجلیل از شاعران تأثیرگذار و نیز پیشکسوت و معرفی آنها به جامعه.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: شعر یکی از هنرهایی است که بسیار مورد توجه مردم ماست و همین که در بسیاری از خانهها دیوان حافظ وجود دارد، نشانه علاقهمندی مردم ما به شعر است.
او افزود: شناسایی استعدادهای جوان از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است که این کار از طریق ارزیابی آثار آنها صورت میگیرد. در مجموع جشنواره شعر فجر به ایجاد یک شور و نشاط در جامعه بخصوص قشر ادبیات ما کمک میکند.
به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، هفتمین جشنواره بینالمللی شعر فجر امسال علاوه بر تهران، در هفت منطقه کشور و در قالب برنامههای متنوع فرهنگی و ادبی برگزار میشود.
او با اشاره به پارهای از ویژگیهای جشنواره امسال شعر فجر افزود: امسال برنامه تقدیر از شاعران پیشکسوت را داریم که این کار بر اساس ارزیابی کتابهای آنها صورت میگیرد. علاوه بر این، انتخاب مردمی هم داریم که این کار با هدف معرفی تأثیرگذارترین شاعر 10 سال اخیر صورت میگیرد.
سیدمحمد حسینی ادامه داد: در بخش انتخاب بهترین شاعر 10 سال اخیر، این کار با استفاده از نظرسنجیهای معتبر انجام خواهد گرفت.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: البته در این بخش باید به این نکته توجه داشت که ممکن است یک شاعر توانمند باشد، اما اثرگذاری او در بین مردم کم باشد و از طرف دیگر ممکن است یک شاعر که شاید در سطح پایینترین است، تأثیرگذاری بیشتری داشته باشد و اشعارش ورد زبان مردم شده باشد.
او با بیان اینکه «مقصود ما از این انتخاب، توجه به همین مورد اخیر است»، ادامه داد: برقراری پیوند با مردم اصلیترین مؤلفه در انتخاب شاعر مردمی دهه اخیر است.
انتهای پیام