فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) گفت: حزبالله لبنان و حماس از الگوی دفاعی انقلاب اسلامی پیروی میکنند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، سردار سرتیپ پاسدار حسین ظریفمنش در نشست خبری همایش سراسری مکتب دفاعی انقلاب اسلامی در آرا و اندیشههای امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، اظهار کرد: این همایش توسط دانشگاه جامع امام حسین(ع) و با همکاری تعدادی زیادی از دانشگاهها و مراکز علمی، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد دهه فجر در پانزدهم و شانزدهم در سالن همایشهای صداوسیما برگزار میشود.
وی افزود: هدف از این همایش، زمینهسازی برای ارائه نظرات و تبیین دیدگاههای امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری درباره مکتب دفاعی انقلاب اسلامی است.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) همچنین گفت: 150 مقاله در این موضوع به دست ما رسیده است که 100 مقاله برگزیده شده و در روزهای برگزاری همایش 10 تا 12 مقاله ارائه خواهد شد. همچنین در کنار این همایش، نمایشگاهی از آثار علمی پیرامون بیانات و دیدگاههای امام و رهبری و نیز نمایشگاهی از پروژههای تحقیقاتی، کتابها و پایاننامهها خواهیم داشت.
ظریفمنش با بیان اینکه "در حوزه تبیین مکتب دفاعی انقلاب اسلامی با فقر ادبیات تبیینی روبرو هستیم"، اظهار کرد: بر این باوریم که تنها با برگزاری یک همایش نمیتوان این ضعف را جبران کرد، بنابراین در این حوزه پنج همایش در پنج سال برگزار خواهیم کرد. در همایش امسال نیز پنج نشست تخصصی شامل نشست مرجعیت علمی در افق 1404، نشست انقلاب اسلامی و قدرت نرم در آراء امام و رهبری، نشست اندیشههای دفاعی و تربیتی امام و رهبری، نشست مباحث نظری دکترین نظامی و نشست نقش امنیت بر اشراف اطلاعاتی برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به پیشرفتهای ایران در عرصههای دفاعی خاطرنشان کرد: امروز ایران در طراز جدیدی از قدرت که یادآور دوران تمدن اسلامی است به سر میبرد و وزن ژئوپلتیکی نظام با اندیشه دفاعی امام و رهبری امروز ناپیدا کرانه است و قلمروی ژئوپلتیکی ما وسعت پیدا کرده است و ایران امروز رهبری تمامی مسلمانان و حتی تمامی آزادیخواهان جهان را به دست گرفته است.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) اضافه کرد: پیش از انقلاب ما فاقد نظام دفاعی بومی مبتنی بر نیازهای کشورمان بودیم و حداکثر حلقهای از زنجیره سیاستهای آمریکا و یا پل پیروزی خوانده میشدیم اما امروز به جایی رسیدهایم که نه تنها با قبل از انقلاب، بلکه قادریم امروز را با دیروز و فردای درخشانمان را با امروز مقایسه کنیم. ما دستاوردهای بزرگی به دست آوردهایم و برگرفته از اندیشه و توان علمی و کار تسخیرناپذیر پشت صحنه بوده است. کار بزرگ امام(ره) به آزادسازی و ساختاردهی و بکارگیری توان پایانناپذیر نهفته در مردم بود.
ظریفمنش با اشاره به پیشرفت ایران در زمینه تولید موشک، دستیابی به توان بازدارندگی، خودکفایی در صنعت دفاعی و پرتاب ماهواره گفت: تحریمها در مقابل دانش و فناوری ما بیاثر است و تهدیدات دشمن راه به جایی نخواهد برد. آنها فرستادن موجود زنده به فضا از سوی ایران را به عنوان شکستن تحریمها و تهدید تلقی کردند در حالی که این برگرفته از پشتوانه علمی خود ما بود.
وی در پاسخ به این پرسش که "فناوری پرتاب ماهواره در زمینههای نظامی چه کاربردهایی برای ایران میتواند داشته باشد؟"، افزود: ما از این اقدامات به دنبال اهداف نظامی نیستیم و ترس دشمنان نیز از اقتدار علمی است. هر نوع پیشرفت و تلاش علمی موجب ترس و تهدید دشمن است.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) در پایان اظهار کرد: معادله قدرت ما امروز دارای سه شاخصه توانمندسازی حداکثری، ارزشمداری و اتکا به توان مردمی است. امام(ره) روحیه خودباوری را ایجاد کرد و شعار "ما میتوانیم" بستر پیشرفت در حوزههای نظامی و دفاعی شد و رهبری نیز با ترسیم افقهای بلند برای حوزههای دفاعی و قانع نبودن به حداقلها و تکیه بر نوآوری مسیر حرکت ما را مشخص کردند و ما امیدواریم بتوانیم تبیین دقیقی از مکتب دفاعی انقلاب اسلامی در آرا و اندیشههای امام ارائه کنیم.
انتهای پیام