تحقیقات نشان داد: افزایش خطر ابتلا به سنگ کلیه با مصرف غذاهای گرم در ظروف ملامین

تحقیقات جدید محققان تایوانی نشان داد: مصرف غذاهای گرم در ظروف ملامین خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می‌دهد.

تحقیقات جدید محققان تایوانی نشان داد: مصرف غذاهای گرم در ظروف ملامین خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می‌دهد.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، یک تیم تحقیقاتی تایوانی با بررسی دو گروه از افراد سالم که یکی از این گروه‌ها حدود 500 میلی‌لیتر سوپ داغ را در ظرف‌های ملامین و گروه دیگر همین مقدار را در ظرف‌های سرامیکی مصرف می‌کردند، دریافتند: میزان دفع ملامین در ادرار افرادی که در ظرف ملامینی سوپ را مصرف کرده بودند، در 12 ساعت حدود 8.35 میکروگرم بود.

همچنین میزان دفع ملامین در ادرار افرادی که سوپ را در ظرف سرامیکی مصرف کرده بودند، در 12 ساعت، حدود 1.31 میکروگرم بود.

محققان با اشاره به نتایج این تحقیق اظهار کردند: اگرچه این تحقیق نشان می‌دهد مصرف غذاهای گرم در ظروف ملامینی سبب افزایش خطر ابتلا به سنگ کلیه می‌شود، اما تحقیقات دیگری نیز در این راستا باید انجام شود.

نتایج این تحقیق در مجله «JAMA Internal Medicine» منتشر شده است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۸ بهمن ۱۳۹۱ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 91110804920
  • خبرنگار :