ورود واقعیت مجازی به رایانه‌های خانگی در فضای سه بعدی

یک ماوس رایانه‌ای با قابلیت پرواز ممکن است به چیزی شبیه به «پرنده» Leonar3Do تکامل پیدا کرده باشد که می‌تواند محیط های مجازی را به شکل سه بعدی کنترل کند.

یک ماوس رایانه‌ای با قابلیت پرواز ممکن است به چیزی شبیه به «پرنده» Leonar3Do تکامل پیدا کرده باشد که می‌تواند محیط های مجازی را به شکل سه بعدی کنترل کند.

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، سیستم واقعیت مجازی نیازمند عینک سه‌بعدی، کنترلگر سه بعدی و یک نمایشگر مجهز به سه حسگر پیرامونی است. چنین سخت‌افزاری توانسته راه را برای یک نرم‌افزار جدید آموزشی شرکت Leonar3Do موسوم به Vimensio هموار کند که می‌تواند به دانش‌آموزان در یادگیری اسامی اندامها در زیست‌شناسی یا مدلسازی سیارات منظومه شمسی کمک کند.

به گفته سازندگان، این فناوری بر روی هر نوع رایانه یا لپ‌تاپ قابل استفاده بوده و از یک محیط فضای کار مجازی برخوردار است.

این سیستم از قابلیتهای بیشتری از کاربری در آموزش یا بازی برخوردار است. یک شرکت دیگر از این فناوری برای ساخت یک شبیه‌ساز تمرین رانندگی استفاده کرده است. حتی یک پزشک از آن برای ساخت یک برنامه بازسازی چهره به منظور برنامه‌ریزی برای جراحی‌های بلادرنگ بهره برده است.

نمونه نمایشی این فناوری در نمایشگاه بین‌المللی کالاهای مصرفی الکترونیک ارائه شده است.

کنترلگر پرنده از دو دکمه مانند یک ماوس عادی رایانه برخوردار است. در نسخه نمایشی که یک کره را نشان می‌داد، فشار دادن دکمه کوچک باعث گرفتن کل این حجم شده و فشردن دکمه بزرگتر به تونل‌زنی در میان آن یا ایجاد شاخه‌ها یا بازوهای جدید از کره منجر می‌شد.

اگر این کنترلگر پرنده به نظر عجیب می‌آید، شرکت Leonar3Do همچنین به معرفی یک برنامه تلفن هوشمند پرداخته که خود تلفنهای همراه را به کنترلگر تبدیل می‌کند. افرادی که مشتاق تجربه مجازی در یک مجموعه بزرگتر هستند می‌توانند همچنین از تلویزیونهای سه بعدی به جای لپ‌تاپ خود استفاده کنند.

این شرکت در حال حاضر دو نمونه اصلی از نرم‌افزار Vimensio را که قرار است در اوایل سال 2013 وارد بازار شود، آماده کرده است. نرم‌افزار رایگان Vimensio برای افرادی است که می‌خواهند از برنامه‌های سه بعدی مجازی که در یک فرشگاه برنامه‌های سه بعدی آنلاین در دسترس بوده، استفاده کنند. در مقابل، برنامه ویرایش Vimensio از حدود 500 دلار آغاز شده و در دو نوع خاص برای غیربرنامه‌نویسان و افراد آشنا با کدنویسی طراحی شده است.

سخت‌افزار واقعیت مجازی در کل حدود 550 دلار بوده اما یک بسته ترکیبی از سخت‌افزار و نرم‌افزار ممکن است صورت‌حساب را 1500 دلار بالا ببرد. برنامه‌های خاص مانند شبیه‌ساز رانندگی از هزینه بیشتری برخوردارند.

همچنین می‌توان مدلهای سه بعدی مجازی ساخته شده توسط این نرم‌افزارها را با چاپگرهای سه ‌بعدی به واقعیت تبدیل کرد.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۶ بهمن ۱۳۹۱ / ۰۹:۳۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 91110603367
  • خبرنگار :