مدیر کل فرودگاه‌های استان یزد خبر داد:

جایگاه یازدهم فرودگاه یزد به لحاظ تعداد پرواز و مسافر در کشور

مدیر کل فرودگاه‌های استان یزد جایگاه فرودگاه استان به لحاظ تعداد پرواز و اعزام و پذیرش مسافر در سطح کشور را یازدهم دانست.

مدیر کل فرودگاه‌های استان یزد جایگاه فرودگاه استان به لحاظ تعداد پرواز و اعزام و پذیرش مسافر در سطح کشور را یازدهم دانست.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه یزد، «سعدالله وطن‌خواه» امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به تاریخچه‌ی آغاز به کار فرودگاه یزد از سال 1347، اظهار کرد: اداره‌کل فرودگاه‌های استان یزد که هم‌اکنون دارای دو فرودگاه شهید آیت‌الله صدوقی و فرودگاه طبس در استان است، به لحاظ تعداد پرواز و اعزام و پذیرش مسافر در رتبه‌ی یازدهم کشور جای دارد.

وی با اشاره به برقراری پروازهای داخلی و خارجی در فرودگاه شهید صدوقی یزد گفت: هم‌اکنون پروازهایی به مقصد سوریه به علت آشوب‌های اتفاق افتاده در این کشور انجام نمی‌شود اما هم‌چنان پرواز از فرودگاه یزد به مقصد کشورهای عربستان و عراق برقرار است و در مقاطعی نیز پرواز به دبی نیز انجام شده است.

مدیر کل فرودگاه‌های استان یزد افزود: هم‌چنین در طول هفته پرواز‌های مسیر یزد - تهران، یزد - مشهد و یزد - بندرعباس و در برخی مواقع نیز پروازهایی به کیش، قشم و اهواز نیز انجام می‌شود.

وطن‌خواه در رابطه با پروازهای آینده‌ی این فرودگاه گفت: دو پرواز به مقصد تهران برای روزهای یکشنبه و جمعه اضافه می‌شود، در 10 روز آینده دو پرواز کیش نیز به پروازهای استان اضافه خواهد شد که به این تعداد یک پرواز دیگر کیش نیز تا یک‌ماه آینده افزوده می‌شود.

وی با اشاره به بلااستفاده ماندن 40 تا 50 درصد ظرفیت‌های فرودگاه استان، ‌از آمادگی کامل این اداره‌کل برای افزایش تعداد پروازهای استان به لحاظ ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های موجود خبر داد و گفت: این موضوع به تقاضای همشهریان و امکانات شرکت‌های هوایی باز می‌گردد که اداره‌کل پیگیری‌های فراوانی را در این خصوص انجام داده است.

مدیر کل فرودگاه‌های استان یزد با اشاره به عملکرد پروازی یکساله‌ی این اداره‌کل، تصریح کرد: در یکسال منتهی به آذرماه امسال حدود 4500 سورتی پرواز در استان انجام و به جابجایی بالغ بر 431 هزار و 500 مسافر در مسیرهای مختلف منجر شد.

وطن‌خواه با اشاره به انجام پروزاهای حج و عتبات عالیات در فرودگاه شهید صدوقی یزد، ادامه داد: در این مدت 153 پرواز حج عمره، به جابجایی 41 هزار و 500 نفر و 9 پرواز حج تمتع با جابجایی سه هزار و 490 نفر منجر شده است. همچنین بیش از 26 هزار زائر عتبات عالیات از طریق 148 پرواز از طریق فرودگاه یزد جابجا شدند.

وی از مهم‌ترین اقدامات زیربنایی در فرودگاه یزد به مقاوم‌سازی و بهسازی ترمینال قدیم فرودگاه شهید صدوقی با هزینه‌ای بالغ بر پنج میلیارد ریال، ایجاد جایگاه مستقبلین پروازهای زیارتی در مساحت 700 مترمربع و توسعه‌ی پارکینگ خودرو به مساحت 12 هزار مترمربع، هم‌چنین ساخت ساختمان فرستنده و اجرای دیوار حفاظتی امنیتی فرودگاه با اعتباری بالغ بر 550 میلیون ریال و اجرای پروژه توسعه اپرون(توقفگاه هواپیما) با اعتباری بالغ بر 32 میلیارد ریال اشاره کرد.

مدیر کل فرودگاه‌های استان یزد ابراز امیدواری کرد پروژه‌هایی از توقف‌گاه هواپیما و بهسازی ترمینال قدیم فرودگاه شهید صدوقی یزد که از مصوبات سفرهای استانی بشمار می‌آید تا دهه‌ی فجر امسال به بهره‌برداری برسد.

وطن‌خواه دیگر مصوبه‌ی سفرهای استانی ریاست جمهوری به استان یزد را اعلام رسمی بین‌المللی بودن فرودگاه شهید صدوقی یزد دانست و گفت: در همین راستا زیرساخت‌ها و آمادگی‌های لازم برای معرفی فرودگاه شهید صدوقی به عنوان یک فرودگاه بین‌اللملی به صورت رسمی انجام شده که امید می‌رود به زودی محقق شود.

وی از تلاش اداره‌کل فرودگاه‌های استان یزد برای کسب نظام‌نامه‌ی فرودگاهی به عنوان سومین فرودگاه کشور پس از شیراز و بندرعباس تا پایان امسال خبر داد و در ادامه یادآور شد: پایان طرح جامع بازنگری فرودگاه شهید صدوقی یزد تا پایان سال و تلاش برای استقرار استانداردهای ایزو در فرودگاه یزد، از دیگر برنامه‌های در دست اجرای اداره‌کل فرودگاه‌های استان یزد است.

مدیر کل فرودگاه‌های استان یزد در رابطه با پروازهای باری و عملکرد حمل و نقل هوایی استان در جابجایی کالا نیز گفت: فرودگاه یزد آمادگی لازم در این خصوص را دارد اما این نیازمند همکاری‌های بین بخشی است چون ایجاد سردخانه و محلی برای نگهداری در شرایط خاص برای دپوی برخی کالا‌ها، همچنین وجود بار مورد نیاز برای برقراری پروازهای باری و به‌خصوص تعرفه‌های حمل و نقل هوایی از دیگر عوامل مهم برای تحقق این موضوع است.

وطن‌خواه با اشاره به متوسط تاخیر 31 دقیقه برای پروازهای استان که غالباً به علت شرایط بد جوی و بروز نقص در هواپیما رخ داده است، این میزان را قابل قبول خواند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به اهم اقدامات در فرودگاه طبس در یک‌سال گذشته اشاره کرد و گفت: اقداماتی نظیر محوطه‌سازی، اجرای دیوار عملیاتی و بهسازی سایت‌های رادار و کمک‌ ناوبری، بهره‌برداری از ساختمان پلیس فرودگاه و ... انجام شده و امید می‌رود تا سال آینده ساختمان سپاه حفاظت فرودگاه طبس نیز آماده بهره‌برداری شود.

مدیر کل فرودگاه‌های استان یزد در پایان یادآور شد: هم‌اکنون دو پرواز در هفته در مسیر طبس - تهران برقرار است و امیدواریم با توسعه‌ی این شهرستان شاهد رونق بیشتر این فرودگاه استراتژیک کشور باشیم.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۲ دی ۱۳۹۱ / ۱۷:۰۱
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 91101207946
  • خبرنگار :