معاون وزیر صنعت و تجارت به ایسنا خبر داد:

خمیرمایه جایگزین جوش شیرین در نان می‌شود/گندم به اندازه کافی داریم

در شانزدهمین کارگروه کیفیت نان مقرر شد از این پس در مراحل پخت نان به جای جوش شیرین از خمیرمایه استفاده شود.

در شانزدهمین کارگروه کیفیت نان مقرر شد از این پس در مراحل پخت نان به جای جوش شیرین از خمیرمایه استفاده شود.

عباس قبادی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، از جایگزینی خمیر مایه به جای جوش شیرین در نان خبر داد واظهار کرد: طی دو سال اخیر مقرر شده بود که جوش شیرین رفته رفته از فرایند تولید نان حذف شده که بر این اساس در کارگروه کیفیت نان تصمیم به جایگزینی خمیرمایه به جای جوش شیرین گرفته شده است.

وی ادامه داد: سازمان حمایت و وزارت بهداشت بر روند حذف جوش شیرین بر نان نظارت می‌کنند.

او با تاکید بر این‌که جوش شیرین بر کیفیت نان، طعم و سلامتی مصرف کنندگان تاثیر می گذارد، خاطرنشان کرد: همچنین استفاده از‌ آن در نان برای سلامتی مصرف کنندگان ضرر دارد و از این رو در شانزدهمین کارگروه کیفیت نان تصمیم به حذف جوش شیرین از مراحل پخت نان گرفته شده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از جایگزینی خمیر مایه به جای جوش شیرین خبر داد و تصریح کرد:‌ همچنین تفاهم نامه‌ای با سندیکای تولیدکنندگان خمیرمایه جهت تحویل 330 تن خمیرمایه در هر ماه به تعاونی نانوایان سنتی شهر تهران منعقد کرده‌ایم.

وی گفت: قیمت خمیرمایه نیز در سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و براساس کیفیت و نظر مشتری تعیین می شود.

قبادی در پایان درباره ذخیره سازی گندم با تاکید بر این‌که گندم به اندازه کافی در کشور موجود است تصریح کرد: علاوه بر تولیدات داخلی مقادیری گندم نیز برای ذخیره سازی وارد شده و تا اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت سال آینده که گندم مناطق خودمان برداشت می‌شود کمبودی نخواهیم داشت.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲ دی ۱۳۹۱ / ۱۴:۱۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 91100200992
  • خبرنگار :