/مناسبت‌های ملی در رسانه ملی/

یک مدیر رادیو: برنامه‌ها باید مطابق با مناسبت‌ها و اتفاقات تازه‌ی روز پیش بروند

مدیر گروه خانواده رادیو ایران درباره‌ی لزوم پرداختن به مناسبت‌های ملی در رسانه ملی گفت: اهمیت دادن به مناسبت‌های ملی و مذهبی، به حفظ و تحکیم فضای حاکم بر خانواده کمک زیادی می‌کند.

مدیر گروه خانواده رادیو ایران درباره‌ی لزوم پرداختن به مناسبت‌های ملی در رسانه ملی گفت: اهمیت دادن به مناسبت‌های ملی و مذهبی، به حفظ و تحکیم فضای حاکم بر خانواده کمک زیادی می‌کند.

ابراهیم صابری‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: یکسری ارزش‌هایی را که مربوط به مناسبت‌های ملی و مذهبی می‌شود، باید حفظ کنیم چرا که حفظ آنها به تحکیم خانواده نیز کمک می‌کند؛ ضمن اینکه در برنامه‌سازی‌هایمان هم باید به این مساله اهمیت دهیم.

وی تاکید کرد: برنامه‌های تلویزیونی و رادیو نباید جدای از زندگی مردم باشند؛ ضمن اینکه تمامی برنامه‌ها باید مطابق با مناسبت‌ها و اتفاقات تازه‌ی روز پیش برود؛ به عنوان مثال زمانی که مهر می آید و مدرسه‌ها باز می‌شوند، ما نمی‌توانیم به جای اینکه به دغدغه‌های پدر و مادرها و تحصیل بچه‌ها بپردازیم درباره مسائلی که ربطی ندارند صحبت کنیم.

همچنین او با اشاره به اهمیت صداوسیما به خانواده یادآور شد: در ابتدا باید بگویم تاکیدات مقام معظم رهبری به خانواده و همچنین توجه صدا و سیما به مولفه‌هایی همچون دین‌، اخلاق‌، امید و آگاهی، کمک زیادی به تحکیم خانواده کرده است؛ ضمن اینکه دنیای غرب به جنس زن توجه می‌کند و منهای خانواده حقوق زن را دنبال می‌کند اما توجه ما به خانواده و محوری بودن نقش زن در خانواده است.

صابری‌نژاد در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به نقش پدر و مادر در خانواده و حفظ سنت‌های گذشته‌ی آنها و همچنین احترامی که بین بزرگ‌ترها و کوچک‌ترها حاکم است، اینگونه بیان کرد: با توجه به اتفاقاتی که در حوزه‌ی خانواده می‌افتد، گاهی اوقات برخی از مسائل اجتناب‌ناپذیر است. در حال حاضر شرایطی به وجود آمده است که خانواده گسترده دیروز ما به شکل خانواده‌های جوان با تعداد کمتری شکل بگیرد و می‌بینیم که طبعا نسبت به گذشته برخی از سنت‌ها تغییر کرده و بین دید و بازدیدها فاصله افتاده است.

مدیر گروه خانواده رادیو ایران سریال قدیمی «پدرسالار» را نمونه بارزی از احترام به بزرگترها و حفظ حرمت پدر و مادر دانست و افزود: این مجموعه در خاطر همه بینندگان مانده که پدر خانواده فرزندان را زیر پر و بال خودش می‌گیرد و با نوع نگاهی که دارد دلش می‌خواهد آینده خوبی را برای فرزندانش پدید آورد اما پذیرش این مساله برای عروس خانواده سخت بود که در نهایت کشمکش‌های خانواده موجب شد تا هم پدر خانواده یک گام کوتاه بیاید و هم عروس خانواده گذشت کند تا با یکدیگر کنار بیایند. در اینجا می‌خواهم بگویم نباید احترام به بزرگتر‌ها را کمرنگ کرد کماینکه احترام به آنها به تربیت فرزندان نسل آینده در جهت احترام به پدر و مادرها کمک می‌کند.

صابری نژاد در پایان گفت وگوی خود با ایسنا درباره‌ی سنت شب یلدا و حفظ این سنت در خانواده‌های ایرانی گفت: ویژگی نیمه دوم سال در فرهنگ ما ایرانیان طولانی بودن شب‌هاست که می‌تواند فرصتی برای دور هم جمع شدن خانواده‌ها باشد شب یلدا هم به عنوان یک سنت قدیمی موجب جمع شدن خانواده‌ها کنار هم می شود و در واقع با جمع شدن خانواده دور کرسی موجب می‌شود تا ارتباطات به شکل سینه به سینه و نسل به نسل به یکدیگر بپیوندند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲ دی ۱۳۹۱ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 91100200827
  • خبرنگار : 71404