غذاهای شیرین خطر سرطان رحم را 33 درصد افزایش می‌دهد

به گفته یک متخصص تغذیه، مصرف غذاهای شیرین به میزان 2 بار در هفته خطر بروز سرطان گردن رحم (سرویکس) را 33 درصد افزایش می دهد.

به گفته یک متخصص تغذیه، مصرف غذاهای شیرین به میزان 2 بار در هفته خطر بروز سرطان گردن رحم (سرویکس) را 33 درصد افزایش می دهد.

به گزارش سرویس سلامت ایسنا، دکتر شکوه سربلوکی با اشاره به علاقه بسیاری از خانم‌ها به مصرف میان وعده یا اسنک، گفت: در حقیقت مصرف میان وعده نه تنها مشکلی ندارد اما نکته مهم انتخاب نوع میان وعده و خوراکی است که مصرف می شود.

وی گفت: مصرف مواد غذایی مثل بیسکویت و نان‌های شیرین به میزان 3 بار در هفته خطر بروز سرطان سرویکس را به 42 درصد افزایش می دهد.

وی افزود: به طور کلی دریافت روزانه بیش از 35 گرم شکر ( هفت قاشق مرباخوری) ابتلاء به سرطان رحم را افزایش می دهد.

وی با اشاره به یافته های تحقیقاتی درباره ارتباط مستقیم بین مصرف بیسکویت و سرطان پیشرفته سرویکس اذعان داشت: با توجه به این مطالعات، شکر موجود در بیسکویت منجر به افزایش انسولین و در نتیجه تحریک رشد سلول‌ها در رحم شده و فرد را در معرض خطر ابتلاء به سرطان قرار می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه مصرف این مواد انرژی زا موجب افزایش کالری دریافتی و در نتیجه اضافه وزن و چاقی فرد شده که این عامل نیز یکی از ریسک فاکتورهای بروز سرطان رحم و سرویکس می باشد، تاکید کرد: شکر همچنین موجب ترشح هورمون استروژن شده که این عامل نیز در پرولیفراسیون و رشد غیر قابل کنترل سلولهای آندومتر نقش زیادی دارد.

دکتر سربلوکی با بیان اینکه طبق آمارهای منتشره شده در کشور انگلستان هر سال 6400 مورد به سرطان آندومتر اضافه شده و در حدود هزار بیمارجان خود را از دست می دهند، اذعان داشت: سن متوسط و شایع این سرطان در خانمها، بالای 40 سال و همراه با ریسک فاکتورهایی مثل چاقی، دیابت و فشارخون می باشد.

وی در پایان یادآور شد: توجه داشتن به حفظ تعادل رژیم غذایی و ورزش منظم و روزانه باعث کاهش 30 درصدی ابتلاء به سرطان سرویکس می شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۸ آذر ۱۳۹۱ / ۱۱:۱۴
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 91092715682
  • خبرنگار :