معاون استاندار لرستان گفت: پژوهشگران نیازمندیهای استان را مورد مطالعه قرار دهند.
سجاد معین در حاشیه افتتاحیه نمایشگاه پژوهش استان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه لرستان، افزود: پژوهش اساس پیشرفت و توسعه همه جانبه است و اگر به پژوهش نپردازیم هرآنچه فعالیت داریم دوبارهکاری، اتلاف وقت، هزینه، اعتبار و بودجه خواهد بود.
وی با بیان اینکه مسوولین باید اعتباراتی را که هرساله در اعتبارات دستگاههای اجرایی به عنوان بودجه پژوهش قرار میدهند نه تنها کم نکنند، بلکه آن را افزایش دهند، اظهارکرد: نوع و سطح فعالیتهای پژوهشی یکی از شاخصهای اصلی توسعه و پیشرفت در کشور محسوب میشود.
معاون استاندار لرستان بیان کرد: تمام موفقیتهای کشورمان در زمینههای مختلف توسعه، پیشرفت، صنایع، کشاورزی و... مستلزم امر پژوهشی بوده و پژوهش را به عنوان یکی از محورهای مهم توسعه میدانیم و شاخص استمرار پایداری توسعهمان تلقی میکنیم.
معین با تأکید بر اینکه آنچه از توسعه و پیشرفت در جامعه داریم مرهون زحمات و تلاشهای محققین است، متذکر شد: برخی اوقات این افراد در اوج مظلومیت تلاش شبانه روزی میکنند تا بتوانند اثری را به جا بگذارند تا امروز ما مدعی توسعه و پیشرفت باشیم.
وی اضافه کرد: تلاش شبانه روزی جوانان پژوهشگر ایران اسلامی باعث شده که در سطح جهان حرفها برای گفتن داشته باشیم؛ این دانشمندان تا هنگامی که به شهادت میرسیدند گمنام بوده و آنها را نمیشناختیم.
معاون استاندار با بیان اینکه در زمان جنگ تحمیلی حتی توان و تکنولوژی تولید سیم خاردار را نداشتیم، تصریح کرد: با همت پژوهشگران و محققان، ایران اسلامی امروز به جایی رسیده که موشکهای فضاپیما پرتاب کرده و میتوانیم از تهاجم و تجاوز دشمنان بازدارندگی ایجاد کنیم.
معین خاطرنشان کرد: آمریکا و اسراییل در غزه با بخشی از فناوری جوانان ایرانی توسط مقاومت فلسطین شکست خوردند.
وی با تأکید براینکه در تمام تصمیمگیریها، پروژهها، برنامهها و... مطالعه و پژوهش در اولویت قرار گیرد، یادآور شد: نیاز است که اولویت اعتباری خود را به امر مطالعات، تحقیقات و پژوهش اختصاص داده و فعالیتهای دقیق و منظم را پیگیری کنیم نه اینکه تألیف و تحقیقساز باشیم.
معاون استاندار لرستان گفت: با داشتن گنجینههای ارزشمندی در توصیههای دینی و اخلاقی نسبت به پژوهش و پژوهشگر، تکریم معلم و استاد، لازم است ما به امر پژوهش توجه داشته و حمایت کنیم.
معین اضافه کرد: زمینههایی را که در استان نیازسنجی شده در دید پژوهشگران به عنوان اولویتهای پژوهشی قرار داده و دانشگاهها را به این سمت سوق دهیم که پژوهشگران نیازمندیهای ما را مورد مطالعه قرار دهند که اگر قرار شد مدیران طرحی را انجام دهند، آن طرح براساس مطالعات پژوهشی انجام شود.
وی با انتقاد از عدم حضور برخی مدیران، رؤسای دانشگاهها، اساتید و... در این مراسم، اظهار کرد: این اوج مظلومیت پژوهش در استان را نشان میدهد و جای بسی تعجب و تأسف دارد که با مسئله پژوهش اینگونه برخورد میشود و نیاز است هفته پژوهش را به ماه پژوهش تبدیل کنیم تا مسئولین و متولیان امر پژوهش از خواب گران برخیزند.
به گزارش ایسنا برگزاری کارگاههای آموزشی با موضوع مقالهنویسی، افتتاح نمایشگاه پژوهش و... از جمله برنامههای جنبی این مراسم بود.
لازم به ذکر است در مراسم اختتامیه این همایش از 35 نفر از پژوهشگران برتر استان تجلیل و تقدیر میشود.
انتهای پیام